Vandring i staden =)

Juppsi, idag var det en ganska skön dag. idag och imorgon har vi ju temadagar: 1800-talet. Så, vi fick lite sovmorron imorse, och sen åkte vi iväg på ett besök på någon gård, och sen var det stadsvandring på G. Vi gick runt på hela söder kändes det som. har aldrig tänkt på hur mycket trappor det är i stockholm.. presentationen gick bra i allafall, det var ju  bara att säga några meningar :) när jag kom hem ville astrid gå en hundpromenad med mig, det var trevligt =) nu så måste jag plugga, ligger efter i hur mycket som helst. två prov nästa vecka + uppspel på musiken. och en massa föredrag. Ses!

Göteborg 06 kommer aldrig glömmas! :) haha, vad små vi var. och vi ser ut som små turister som tar kort på allting haha. ursäkta minerna på de flesta korten, tycker att bilderna är rent hemska och barsnliga, men det är minnen allt!

Kommentarer
Postat av: Elise

haha vad gulliga bilder xD synd att man inte var med då :P

2008-05-07 @ 20:32:21
Postat av: Y

Det var kul! Härlioga bilder;)

2008-05-08 @ 08:51:06
Postat av: Anna-Karin

Igen! :) Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen!

2008-05-08 @ 19:05:14
Postat av: honeyban

OMG. va sööta ni e. ÅÅÅH aaastrid, ja typ dör när ja ser HENNE sååå hiiimla gulliiii

2008-05-14 @ 21:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0