31 augusti

tjena! igår hände inget spec, var på träning och på kvällen var jag hemma med syster och åt god middag, och kollade på "Min Brors Flickvän", den var väldigt gullig. och åt upp alla kexchoklad som vi vann, haha. runt midnatt gick jag på en promme med min hund, och sen när jag kom hem skulle jag säga gonatt till min syster som låg och sov i mammas säng. och då började hon gå i sömnen (!) hon började snacka om att lämna tillbaka lampor för att hon lovat farmor det, och gick ner för våra trappor. och jag frågade henne "va, vilka lampor" och hon ba "men stine, det HÄR är en lampa!" och börjar knacka på källardörren. haha, läskigt kan man ju tycka! Idag har jag vart i Täby C och shoppat lite med Emma och Hanna. trevligt de, köpte en klänning från Gina Tricot, lösnaglar (låter lite äckligt, men jag försöker sluta bita på naglarna som inte är så vackra just nu) och ett par träningsshorts från Stadium. men nu ska jag gå på en promenix och sen se på Scrubs säsong 2! fick låna av emma idag :) ses.

Roligaste kvällen <3

Hej, och ledsen för "dålig uppdatering" som alla bloggmänniskor säger.
igår går inte att beskriva, hur sjukt kul det var! haha, har nästan ont i halsen av allt skratt och skrik! ylva, jag, fanny och amalia åkte in till grönan efter skolan, det öppnade inte förrän 15.00 så vi var där innan. det var nästan inga där, så vi var helt själva på vissa åk-attraktioner och hann med typ 15 åk på en timma, haha nytt rekord x) sen började det ösregna så vi gick och åt på "matvraket", en väldigt god hamburge-restaurang :) det regna typ en timma medans vi åt, sen blev det sol och jättefint! så mali (amalia) och jag passade på att åka uppskjutet och fritt fall och sånt i solnedgången, för man såg dessutom ut över hela stockholm nästan =) går inte att beskriva hur fint det var! vi tyckte fanny och ylva missade något därnere på marken. vi åkte typ 1000 åk, favoriterna var väl extreme, uppskjutet och radiobilarna :) sen när vi åkte nånting hörde vi en massa dunk och typ skrik och när vi kollar ner är Adam Tensta och Lazee och några fler vid stora scenen och har någon slags konsert så vi går ner och tittar. efter ett tag går jag och amalia och köar till TILT som är precis bredvid scenen. när vi står i kön så kommer självaste Adam Tensta till kön av alla ställen och börjar prata med några personer som står en meter ifrån oss. vi ba "kolla!" så kollar han på oss, bollar lite med sin nalle som han har i handen och "passar" den till oss :D haha efter det var jag överlycklig och kunde inte sluta säga "jag fick adam tenstas nalle!" haha. gillar honom egentligen inte så jättemkt, men jag blir helt galen om jag får se någon som vart med på teve x) vi fick även preja oss fram till scenen för att röra Mange Schmidts mage, sen var vi tvungna att bege oss hemåt. på t-banan delade vi upp vår fina kexchoklad-ask som vi stolt nog vunnit, maha, så nu har jag ett lager av kex-choklad i kylskåpet =) ska ner och ta någon sen till filmen. men det var så helt fuckat kul igår! undrar om någon orkar läsa allt det här, och det här var inte allt ens :P fick två kompisar som jag gick i spökhuset med, en lill-kille och hans storebrorsa typ, den äldre var så himla rädd i spökhuset och skrek typ dubbelt så högt som vi andra :P nej, nu blev det nästan för mycket text här! ses !

        


fritt fall :)


Ylva och jag med nallen Tensta i handen :)


haha, amalia och fanny


stora scenen


vårt beautiful pris!


i väntan på att mitt hår ska torka

I väntan på att mitt hår ska torka så jag kan lägga mig och sova, kan jag ju bara fylla i en sånhär löjlig liten lista :)

Dagens klädsel: jeans, linne & kofta
Dagens accesoarer: pärlörhängen och halsband
Dagens frilla: uppsatt, som vanligt
Dagens smink: de vanliga
Dagens bästa: kan inte komma på något speciellt.. sovmorgon var ju skönt:)
Dagens sämsta: mycket :/ träningsvärken, illamåendet och physical stuff
Dagens köp: inget, konstigt nog :P
Dagens sysselsättning: skola, tv-kväll med Y
Dagens längtan: utomlands!
Dagens låt: Rockstar - Nickleback
Dagens humör: blandat.
Dagens saknad:  mamma
Dagens fulaste: mitt slöjdarbete från förra terminen
Dagens snyggaste: astrids och min diskussion på franska x)
Dagens måste: sova
Dagens roligaste: haha ja det är ju helt klart en scen ur den där tv-serien vi såg idag =P går inte att förklara här men det såg så jäkla kul ut! haha skrattar för mig själv varje gång jag tänker på de..


28 augusti

hellou,
vet egentligen inte vad jag ska skriva om. vanlig skoldag, nothing happened really. efter var jag med kompisar. vi hamnade framför Flight 29 down, en barnvänligare version av Lost ungefär, några ungdomar som är fast på en ö typ. inte så jättebra egentligen men man fastnar liksom x) ganska söt var den.

bara pappa och jag är hemma så vi ska väl äta snart. måste städa lite med så att rummet kan målas om snart! tror jag vill ha typ ljuslila väggar.. eller ljusblåa, jag vet inte. imorrn ska jag på grönan för antagligen sista gången i år! ska dit med amalia, fanny och ylva, ska bli kul det! men nu måste jag dra people, ses <3

/stine


27 augusti

tjing again!
andra skoldan, mest en massa genomgångar och blabla. vi behövde byta spanskafröken med, no me gusta. ärligt, gillar det inte. vill ha kvar rosa-maria men det blev typ för dyrt för skolan eller nåt. men nu har min syrra fått henne i spanska.
astrid och jag roade oss på caféet igen, det är dock inte fikat som är kul där^^ var i mörby C och köpte en mascara med. den är nog jättebra, Lóreal förstås. Nu är det vänner på tv, så nu ska jag dra. sen promme och sist Grey's Anatomy som börjar idag :D ses.














                  Grattis emma! :)


I väntan på att reklamen ska ta slut

vem - är i rummet med dig: me myself and I
vem - tänker du på nu: haha christine
vem - pratade du senast i telefon med: Anna
vem - hus var du senast i:   ylvas
vem - önskar du var med dig nu: Ingen speciell
vem - är din favoritsläkting: kusin olivia =)
vem - i din skola går dig mest på nerverna: det skriver jag väl inte här
var - går du i skolan: vaddå var? danderyd?
var - är din mobiltelefon: i väskan 1 meter från mig
var - är din mamma: knallar runt i huset tror jag
var - sover du: i min säng
var - handlar du mest: H&M tror jag =P
var - fick du tag i tröjan du har på dej: ärligt tror jag det är tudes, vi råkade nog byta linnen under någon sleep-over hos ylva=P båda hade vita linnen
var - åkte du senast bil: blev skjutsad av pappa till skolan imorse
var - i ditt rum är du: skrivbordet framför datorn


vad - åt du senast: pasta med pesto
vad - drack du senast: vatten
vad - är det för färg på dina byxor: inga byxor på mig :) dock blåa shorts
vad - är den närmaste saken som är blå: en blå penna
vad - gillar du mest med skolan: vännerna.
vad - har du på fötterna: inget
vad - är din favorit färg: beror på vad, men blå och rosa tror jag =)
vad - för film såg du senast: såg bitar av mean girls häromkvällen, men annars legally blonde
vad - hör du just nu: ljud från teven i rummet bredvid


har du- sovit - i en annan säng: japp
har du- kört - över hastighetsgränsen: nope, ingen moppe, ingen bil :/
har du- målat - om ditt rum: näe
har du- dansat - framför en spegel: hehe ja
har du- hoppat - in i en bil med folk du just träffat: nej
har du- varit - i slagsmål: haha nja, mina bråk med syster kan bli ganska våldsamma;)
har du- smugit - ur ditt hus: jo, en gång
har du- haft - känslor för någon som inte känt detsamma: många gånger


26 augusti

tjing!
idag är det tisdag då. hade ganska kort skoldag, astrid och jag gick hem till mig och kollade på alla bra tv-serier och såpor som går på eftermiddan på femman :P lite Top Model och One Tree Hill fick det bli . sen stack jag iväg på träning, ganska jobbig var den men det känns ju bra efteråt =) haha, dom andra snacka om att sova över där vid gymnasiet så kan dom bara vakna 3 min innan lektionen börjar och traska dit. dom går ju där, själv har man ett år kvar till gymnasiet. 
efter träningen var det good middag framför Christine, Vänner & nu Ugly Betty:) så mycket på teve och så mycket tid :) jaoo, så såg min dag ut potatisar, inget speciellt det vill säga. oj, nu är reklamen slut så nu börjar ugly Betty igen!  vi ses . ikväll blir det promme också. ses.
  

Lindsay Lohan ska vara med i ett avsnitt av Ugly B, FYI :)


25 augusti, skola igen

hej:) idag hade jag ställt väckarklockan på halv sju, men när den ringde stängde jag av den och råkade somna om, och vaknade en halvtimma senare, något försenad. jaoo, första skoldan var inte jobbig. dom pratade i någon timma eller så, sen fick vi gå hem:) jag, astrid ellen och ylva gick hem till mig och gjorde inte så mycket. sen fick Y lust att se Legally Blonde så hon satte på den. sen fikade vi på caféet med, skämde ut mig ganska så mycket framför killen bakom disken, no details:P jag köpte en cola med dubbelt så mycket koffein i, har aldrig sett en sån förut. fast jag blev snarare trött än pigg av den, kändes som jag skulle somna där inne. :P
sen åkte jag och Y hem till astrid och lagade middag åt hela familjen Bohlin:) alla tyckte om den, och så fick jag veta att hästar kan simma vilket jag tycker är helt knäppt, men tydligen så kan dom det(?) 




här är dagens video, min idol =P älskar skrattet, så übergulligt <3

24 augusti

det här inlägget blir kort, för pappa har fått för sig att jag ska gå och lägga mig tio. om tio minuter. kommer ändå inte kunna somna förrän vid ett-tiden så det är bara onödigt. antar att jag måste börja ställa om dygnet igen..
jaoo, idag fyllde mamma år så vi firade henne imorse på Möja. sen seglade vi hem, jag sprang i skogen och mötte astrid och hennes mamma. trevligt de, sen var det födelsedagsmiddag för mamma, min favoritmat - jakiniku :D 

imorrn börjar skolan, fast jag tror det bara är upprop. hur som helst måste jag gå upp runt sju :S hur ska det gå liksom. aja, efteråt ska jag hitta på något med dom andra, kul det iaf. ses, måste sova -.-


skolavslutningen 14 juni <3 saknar. och längtar tills nästa lov.


Skärgården nu

Fick veta igår kväll att vi ska ut och segla nu, är borta till imorrn. alla stressar här,
ses :)

herr Casanova is here

ikväll, 21.00 på 5an är det Casanova :) Dvs om en timma. kommer ihåg i sexan när jag, ylva och a-k såg den. haha, vi kände oss desperata av att gå på bio så vi valde bara snabbt någon film, och dom enda platserna som fanns var ju självklart längst fram. aj för nacken säger jag bara. men heath ledger är med i den =) ska nog se den, ska bara ringa ett eller några små samtal..
annars var mamii och jag i täby c, köpte jeans från Replay. trevligt det :) annars är jag ganska mätt från den goda pizzan. nej nu måste jag ringa någon.! döör av tråkhet. see ya.

CasiCasiCasinova


22 augusti

Vart ute på promenix i ösregnet. har man hund så.har väldigt tråkigt just nu, vilket leder till det här inlägget. skulle vilja åka in till stan eller täby c med några kompisar, men har man hund så.
det här är dom sista dagarna på hela sommarlovet :/ jobbigt att det ska regna då. ikväll blir det pizza pour la familia. sen kanske filmkväll med några <3
ses people.  


              Thai Sweet Chilli Sauce <3 haha.

21 augusti

tjing!
en till sen kväll för min del. shoppade med Ellen idag, vi gick runt på stan på eftermiddan efter att jag pluggat matte med syster. hittade en massa fint, fast jag kommer nog byta tillbaka det mesta som vanligt. hehe.. det började ösregna och åska när vi var där iaf, så vi blev fast på Carlings som tyvärr inte sålde paraplyn haha. sen fick vi kuta till t-banan :)
när jag kom hem var jag ganska så död. åt middag, och kollade på Alla mina ex. på engelska heter den Little Black Book. den var  ganska seg, men kul när allt avslöjas, se den;) Brittany Murphy är ju bra med :) jaoo, fick med den gratis i Cosmopolitan så..
Jag köpte;

* Jeans- H&M
* Bolero- H&M
* Mössa- Indiska
* pärlörhängen- Glitter



helloouu

jepp. stackars er, så var man här igen =) vet inte vad jag kommer hitta på nu, lika bra att låta bli kan man ju tycka, men här kommer ett inlägg iaf:) mamma mia var jättebra, vore ju härligt att vara i grekland nu. haha, nästan så man inspireras till ett bröllop i Grekland om sisådär 10-15 år haha. hur fin var inte ön dom var på liksom? jaoo.. för övrigt är jag sjukt trött nu, ska försöka sova snart. det måste vara rekord, har inte lagt mig ett enda minutslag före tolv den här sommarn men idag så! vill ju vara fina fisken, det vill säga pigg imorrn. för imorrn ska det inhandlas mycket fint på stan med ellen, shoppa:) blev helt galen i Urban Outfitters, skulle vilja köpa hela affären men allt är så dyrt där. förutom bion med familjen fikade vi och var inne på urbanO. riktigt mysig kväll var de. efter filmen applåderade alla, visst filmen var ju riktgt bra men har aldrig vart med om en forna Bond i en Abba-musikal (haha, me like) eller applåder efter :P inte för jag tror en enda själ i sverige bryr sig, men så här kommer nog min dag se ut imorrn:

10.00- uppe med tuppen, gå promme med min hund
11.00- frukost
11.30- plugga matte med syster
13.30- klar med matte! springa i skogen kanske
14.30- åka med E till stan eller täby
19.00- Sova. haha nej då.

gonatt. oj, nu fick jag höra av syster att det är dubbelavsnitt av sex and the city på tv. jaha, så gick det med min sömn.


me like Urban :)


20 augusti

tjing!
mycket trevlig natt måste jag säga :) idag försökte vi få igång en moppe, brors gamla, men den hade punka :/ en annan gång.
nu ikväll ska jag på bio med familjen i stan och se Mamma Mia. länge sedan vi gjorde något sånt tillsammans så det blir kul:) Amanda Seyfried är ju i huvudrollen, kom på för ett tag sen att det är hon som är med i Mean Girls och spelar Karen. men nu är det stress..! ylva ska vakta min hund medan vi är där, och jag ska hinna shoppppa lite med. 
ses. !


 

fjorton minuter i två



man kan ju undra varför världens finaste måste vara död =( gosh, vad man älskar honom i 10 things I hate about you. den är så otroligt übergullig, om ni inte sett den så se den. om jag fick en tidsmaskin bara, så skulle jag resa tillbaka till januari och göra så att han inte dog av drogerna .. in real life menar jag nu.
nu är det ganska tyst här i kryp-innet, astrid sover tror jag och ellen ser ut att försöka i alla fall =) ylva och jag är nog dom ända survivorserna här, maha :) trött jag kommer vara imorrn.. men vadå, det är sommarlov fortfarande så orka bry sig om de där med att "ställa om dygnet tillrätta igen" bla. ska väl försöka sova jag med nu, gonatt <3

ps till Mali: var är du, inte är du på msn i alla fall =P

Heath Ledger

19 augusti

Så vare sol när man vakna! :) hur längesen var det liksom, två veckor eller nåt?!
har solat på gräsmattan till musik. men nu blir det väl till att börja plugga matte med syster igen.. :/ det här måste vara bra betalt, för bättre lärare kan man ju inte få! Nej, helt ärligt är jag stolt över mig själv haha, har man svårt för matte är det bara att komma till mig ;) om man går i sexan det vill säga. för det är väl sån matte jag klarar av.
ikväll kommer astrid, filmkväll blir det då :) kanske dom andra kommer med.
det är sommar, inte höst.
ses.



18 augusti

tjing!
gick upp och tränade matte med syster, mitt sommarjobb den här veckan. gick igenom procent och multiplikation och allt dom gör i sexan, usch ja. vi höll iaf på i två timmar och under allt dök y&a upp från ingenstans :)
sen gick jag och astrid på promenix, mötte elin&elina på moppe som klagade högt över deras träningar. stackarna ska upp klockan sju imorrn och träna småttingar.
juste, ska faktiskt springa nu i skogen. vill man leva länge så =)
ses people <3


This must be new to you =)

Vilken svordom använder du mest? fan, helvete, fuck
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? den är inte inställd på något.
Var köper du dina matvaror ifrån? hemköp
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? beror på vart den tas
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en resa till careabbean eller USA
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? nej
När var senast någon stötte på dig? this summer
Vad åt du till middag senast? någon slags paj.
Kan du vissla? lite halvbra, men ja :)
Tittade du på tecknat när du var liten? ja, levde på det!
Äger du några popband t-shirts? nope
När flög du senast? i maj när jag flög hem från Malta
Pratar du några andra språk? engelska, franska, spanska
Har du gråtit offentligt? undviker det, men det har hänt ja.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? ja, vill göra ett svart hjärta på ankeln eller svanken 
Vad har du med dig in på bion? handväskan
Vad har du för väder? mulet
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? går på högstadiet
När sov du senast på golvet? en gång hos ylva på en fest x)
Vilken är din favorit drink? donno
Gillar du din boendesituation? japp :)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? på konfalägret sov jag 4 timmar och var på topp, men det beror på humöret^^
Är dina dagar fullbokade och stressiga? japp, förutom på loven
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? njae
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 15
Tror du på liv på andra planeter? hm, bra fråga..
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? jag vet inte
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? njae, i mitt nästa liv kanske :P
Tycker du om att krama folk? ja:)
Äger du en digitalkamera? jepp, det är där alla bilder på bloggen kmr ifrån
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja, mycket.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? näe
Är du mörkrädd? nej, bara efter skräckfilm :)
Tre saker du alltid har med dig? bara mobil & nycklar

17 augusti

tjing! :)
idag firade jag ellens födelsedag igen haha, denna gång med astrid & ylva :) ylva bakade någon kladdhög som skulle föreställa en tårta;)  E fick en manikyr hos Kicks i present av A&y, något jag kommer önska mig med! skulle behövas för mina fula naglar, hehe.. men jag har nästan slutat bita på dom iaf. här är lite bilder från födelsedagsfirandet, synd att A-K inte kunde vara med eftersom hon är på gotland. förra året lyckades vi ju överraska ellen med att kidnappa henne till Grönan (sista bilden), det var sjukt kul hahah :) lite senare ikväll blir det filmkväll hos Y, Mean Girls kan man ju bara älska.
idag kom familjen hem med, fick träffa min älskade hund också, saknat gubben.
so long, people! <3


Y & jag posar med tårta i handen =)

    


förra året:)


Söderbärke dag 5 /hemma

Idag fyller Ellen år, grattis :) Vi vaknade runt halv 11 av att hela E's familj kom in till lillstugan med presenter och frukost. riktigt mysigt de, fick mig att längta efter min egen födelsedag. så vi satt där och pratade och åt frukost medan ellen öppnade presenterna. hon fick en Kent-skiva av mig:) sen var det bara att packa ihop allt jag hade spritt ut, och bli skjutsad till tåget tillbaks till kära stockholm. det var hur mycket folk som helst på tågstationen i Västerås, där jag bytte. jag tror de flesta skulle till 08-festvalen, ikväll är de ju the Voice med. väntar bara på att astrid ska ringa, så vi kanske ska åka in dit också :) men hon har lite feber, något hon håller hemligt för hennes pärooon så hon ska få åka in ändå.

det var allt från söderbärke i dalarna denna sommar, <3


Grattis! :) älskar dej!

Söderbärke dag 4

23:49: idag paddlade jag kajak för första gången i mitt liv! måste säga att jag var livrädd för att välta först hehe, men det var faktiskt väldigt kul:) och lättare än jag trodde. Sen åkte vi även en tur till Norsberg, en liten stad i närheten, och gick i lite affärer.
Sen blev det middag à la Stine&Ellen, tacomiddag:) Mycket gott var de. jag hackade allt det som är med på femte bilden, stolt. Runt 22.00 kände vi för att kolla ifall söderbärke var roligare idag, en fredagskväll, än det vart i onsdags.Det var nöstan helt öde än en gång, men en cykeltur blev de iaf =) Nu är vi i lillstugan och lyssnar på högtalarna och läser Vogue/Solo. Imorrn är det Ellens födelsedag! fast hon verkar inte lika exalterad över de som jag blir över födelsedagar.. ?
Gonatt!

         


Söderbärke dag 3

23.00: Just nu diskar Ellen medans vi lyssnar till Deep Purple. heavy :) lite senare ska vi äta bulle från byns bagare och sen vår lilla kvällstradition, dvs iPodhögtalarna&Vogue.
Idag regnade det en massa, så vi åkte till Smedjebacken och gick i lite affärer, och nere vid hamnen med ellens familj (förutom pappan). Vi åt även på restaurang, mycket gott de =) Sen sprang E och jag! På kvällen badade och bastade vi med, och efter det väntade en god och sen chilimiddag!:) Nu är det bara en dag kvar här.. :/ åker hem på lördag. ses!


Söderbärke dag 2

Vi är i lill-stugan & lyssnar på musik från högtalarna igen =) vi har precis prövat på nattlivet i lilla byn söderbärke (nästan helt dött, förutom på fyra personer som hängde utanför ica) men annars cyklade vi till en second hand-affär och fyndade en massa fint!:) köpte en jeansjacka, en 70-tals keps och två navelsmycken, för 32kr. Sen åkte vi in & hängde utanför ica haha, det kom ett moppegäng som tydligen ska föreställa "the gangsters" in söderbärke. Efter det tog vi en roddtur på sjön. Får inte plats med allt här, ses.

       
obs! kepsarna var på skoj :)
/hattprofilerna

Söderbärke <3

Tjing, är nu i söderbärke på ellens land med hela 1500 invånare! Just nu är vi i stugan och lyssnar på musik, nirvana, väldigt meddragande. Det är hur mysigt som helst. Imorrn ska vi in till byn och hitta på nåt, om vi åker dit med roddbåt eller cykel vet jag inte haha. Ses people <3

Ung08 / 12 augusti

tjoo bloggen! :) så var man här igen, favvo-sysselsättning när man vänt upp och ner på dygnet och vet att man inte kan sova såhär tidigt. satc-filmen var bra, kul hos fanny, särskilt kul att kolla på massa bilder från sexan. haha. ja usch vad man tyckte idomin var snyggt då ;) skriver lite nu, för imorrn äre fullt upp. först packa&gå ut med hunden+städa, sen bär det av in mot staden för Ung08 med kompisar, och tillsist på kvällen åker jag till Ellens land i dalarna och stannar till på lördag. på lördan är det dessutom sista dagen på Ung08, och The Voice-festival =) måste säga att ni som inte bor i stockholm, eller väljer att inte åka hit, missar mycket. ni bor i nötskal! haha ;) men nu ska jag somna. puss.


11 augusti

tjing! städar garderoben, kände att det behövdes eftersom halva innehållet trillar ut så fort man öppnar den. kaos kan man säga. sen hade jag och ylvi tänkt gå på bio och se Sex and the city, eftersom vi är så efter alla och inte har sett den =) men de visade sig att fanny hade laddat ner filmen, så det bär av hem till fanny ikväll istället, kul det. har inte sett fanny och julia på ett tag:) annars har det  vart film idag, vi såg "he's the Girl" med en urgullig kille i huvudrollen. humor var det i den iaf:) men nu måste jag fortsätta, ylva kommer snart och då ska vi sticka.. så, ses people !


 

10 augusti

tjing! vart med älskade människor idag, och en som inte får nämnas vid namn just nu.. ligger en liten historia bakom. men det var mycket trevligt =) ikväll blir det även filmkväll med Ylva, a-k och Creasy <3 ses people.





juste, måste bara tillägga att jag åt kräftor med familjen igår, jättegott som alltid :) ses.


Le Korv Kiosk

När O och jag stod i kön till att köpa korv utanför NK:

Jag: tar ni kort?
Korvgubben: nej, vi har ingen kamera.
Jag (fattar inget): va nej, TAR NI KORT?
Korvgubben: NEJ, VI HAR INGEN KAMERA!

haha, jädrigt rolig korvgubbe måste jag säga, skulle inte orka vara sådär glad om jag stod och sålde korv en hel dag. om någon är riktigt trög och inte fattade det så menade jag juh "tar ni bankkort", haha :P

08-festivalen

Igår var det stockhoplms dag. Åkte in igår med olivia och frode till stan för att fira att vi är stolta stockhomare på 08-festivalen, typiskt sverige att det ska regna. vi gick runt lite i affärer, och köpte mini vattenpistoler haha. sen när vi kolla på klockan märkte vi att vi skulle vara på Kungsträdgården om 10 min, och vi hade inte köpt blåa pannband till vattenkriget eller lämnat våra väskor på NK, så vi fick rusa uppför Nk's fyra våningar och lämna väskorna, kondition säger jag bara =) sen när vi var på "kungsan" fick vi reda på att dom flyttat vattenkriget till Gärdet, så vi fick rusa uppför NK's fyra våningar igen, hämta våra bussremsor ur väskorna och ta bussen dit. vi kom nästan en timme efter att man skulle, men vi hann precis tills alla började gå mot skogen. haha, värsta arméerna. marschering, och alla bah "DÖDA!". så vi anslöt oss med resten av alla blåa och fyllde på vatten i äckliga vattenpölar. haha kriget var först helt galet, och olivia och jag hade ju bara mini-vattenpistoler som har skitliten stråle, skulle ha tagit bazookan! sen var det någon korkad människa som kastade tomater och creme fraiche som jag fick på min cashmirtröja. röda, dvs Söder, vann hehe.. men dom var många fler.

olivia i NK-hissen


påväg in till stan..


    

alla åkte nyss, var tvungen att gå upp tidigt imorse :/ trött, kollade på film och spelade guitar hero halva natten :P idag kommer astrid och ylva hem :D ses, ska fortsätta operation "Inreda rummet" nu. bye people <3


08-08-08

Islands in the sun - Weezer


7 augusti

Sov inte mycket inatt. Ca två timmar efter att jag somnat skulle jag upp igen, och åka med Kalle till Arlanda. usch, vad jag redan saknar honom :/ när vi kom hem sov jag lite till. sen åkte jag in till stan och mötte olivia och frode :) vi gick runt på stan i två timmar, sen åkte jag hem till danderyd igen för en ansiktsbehandling, jätteskönt! alla dom där produkterna jag använt för ansiktet från åhléns var tydligen bara skit. så jag kom precis hem från salongen. nu är Olivia och frode med det coola namnet här =) blir nog film ikväll.
imorrn är det Stockholmsfestivalen, ska åka in med O och F då :) och på lördag är det vattenkrig mellan norra och södra stockholm, är på norra förstås! men nu ropar O att jag ska komma och vara med henne när hon vaxar benen för hon är rädd, puss <3


Sista kvällen..

nu ska jag och familjen på restaurang i stan och fira kalles sista kväll i Sverige. eller snarare sörja :/ närå, jag är mest spänd för honom! som om det var jag som skulle åka bort till USA i ett år. han har haft tur med familj i allafall, pappan är italiensk exkock och lagar supergod mat, mamman har en syster som bodde i sverige, deras son gillar musik och åker snowboard. och dom två döttrarna har flyttat ut. jag är också sugen att åka på utbytesår, dock vill jag inte ta studenten ett år efter alla andra.. men jag ska försöka hamna på västkusten ifall jag åker :D om man inte hamnar där får man i alla fall åka dit på lovet i USA.  bäst är ju att åka mellan ettan och tvåan för då får man vara med på "examiniation" eller vad det heter, och ha såna där hattar på sig. ses people <3 imorrn ska jag upp runt halv 4 på morgonen för att åka med bror till flygplatsen.

6 augusti

tjenixen:) ska städa mitt rum vilket kommer ta flera timmar.. helt kaos här. då menar jag inte bara städa bort det som ligger på golvet och lägga det i ett hörn, utan jag ska slänga grejer, just det som jag har svårt för.. men det måste göras för efter det ska det målas om :D och inredas, det kommer bli ett helt nytt rum :) har hittat en tavla i mörby centrum av New York på natten som jag vill sätta upp på min vägg. kommer bli skitfint det här! men nu måste jag fortsätta med rummet med Chris Brown på hög volym, ses <3


5 augusti

hallo folk, var i täby c idag igen (haha), denna gång med hanna :) vad e det här, fjärde dagen jag shoppar i rad? min plånbok har gått ner i vikt dom senaste dagarna haha. men jag har någon slags klädabstinens just nu.. hittade fina outfiten idag med jacka, kjol och linne, såg lite gossipgirl ut sådär. men det slutade med att endast det rosa linnet fick följa med hem. ska nog hursomhelst tillbaka och köpa det andra med :)
just nu är det huset fullt, och då pratar jag inte om filmen. kalle har någon slags avskedsfest med sina kompisar, eftersom han åker till USA på utbytesår på torsdag. längtar tills jag ska göra de:)
sen kommer A-K och hanna över och kollar på film, Björnbröder och Pirates of the Carrebean tänkte vi se, har inte sett trean så.. hah, disneyfilmer for life. ses people <3

                        "Brother Bear"
















Banana Pancakes



Har inte så mycket att säga egentligen:) var först uppe i mörby centrum imorse, var tvungen att gå upp runt nio vilket var rena mardrömmen :/ det kändes som när jag vaknar på skoldagar.. där köpte jag iaf en väska som jag ska ha till skolan (vill inte redan tänka på skolan!) och en klänning för 50 kr på rean =) kändes bra för min del, hehe.. sen bar det hemåt för att städa huset, mot betalning förstås. det tog i stort sett hela eftermiddan. sen åkte jag, mamma och brorsan till täby c. det var egentligen menat att kalle skulle få kläder till USA, men jag tiggde på mig en topp och en höstkappa från Zara:) japp, för övrigt är jag ganska dyngsur. var tvungen att ge mig ut i "stormen" med hunden, det är väl bara att  tåla när man är hundägare =) fick lite sällskap med hanna i af, men våra paraplyn hjälpte ju inget haha. mitt vändes ut och in hela tiden, och hannas paraplyskaft böjde sig för att det blåste så mycket, haha garvade inte lite där. så det slutade med att vi blev dyngsura ändå. hur länge ska det här bajsvädret hålla på?!

3 augusti

Hola amigos =) var i arninge centrum och köpte två klackskor, använder inte klack så mkt egentligen men det blev som de blev. de var väldigt fina skor:) dessutom var en av dom på rea och kostade bara 99kr. och så tror jag att jag såg alice, men jag gick inte fram och kollade. sen blev det även en rosa topp och ett par örhängen från H&M. allt det för 500 kr!
imorrn ska jag in till "reacenrumet" med hanna, dvs mörby centrum som  är som en enda stor rea. ska dit så fort dom öppnar och köpa en väska för 300 spänn (kostade 900 först). igår var mamii och jag där, köpte ett par rosa ballerinaskor och en massa hårgrejer. mycket shopping =)

men nu är det dags för film, gammal klassiker denna gång, Pretty Woman. sen blir det nattpromme med A-K <3 ses.
gaah, det åskar som fasiken :/



...

OBS. nu kommer en av alla mina sentimentala, eftertänksamma stunder igen. vi säger att det finns en människa, låt oss kalla henne... Berta. berta och jag var kompisar väldigt länge, ända sen jag började skolan. i mellanstadiet började Berta och jag bråka och tjafsa väldigt mycket, det var bara över småsaker egentligen, men det blev ändå stort av någon anledning. allt kändes ju inte heller mycket bättre av att berta hade en förföljare som ständigt följde hennes steg och höll med om allt hon gjorde, och på ett sätt gick emot mig men det hör egentligen inte hit. efter något bråk som jag verkligen inte kommer ihåg slutade vi prata. vi började ignorera varandra, och jag upptäckte till och med mig själv med att försöka överträffa allt hon gjorde, bara för att visa att jag hade det bättre. barnsligt ja, men det var mellanstadiet. nu har ignorationen eller vad man kan kalla det, hållt på i tre år. gud. ärligt talat tror jag inte att berta bryr sig längre. fattar inte varför jag gör det heller, sån bra kompis var hon inte. men nånting har ju satt spår i alla fall, det är juh därför jag ens skriver om det här. jag har tappat kontakten helt med andra personer med, men det är inte samma sak där. saknar mellanstadiet, och önskar att jag kunde gå tillbaka och ändra. men det finns ett ordspråk (nu kommer visdoms-stiine) som passar ganska bra in här; glöm personerna i ditt förflutna, för det finns en anledning till att dom inte kom till din framtid (låter dock bättre på engelska). ville bara skriva av mig där, behövdes:) gonatt people.


1 augusti

åkte in till T-centralen vid tretiden för att träffa Ylva och Astrid som precis kommit med en buss från kära småland. påväg till t-banan åskade det jättemkt, det var lite scary faktiskt.. jag var typ under all åska dessutom och på toppen av allt började det ösregna. på tunnelbanan omringades jag av danskar eller några människor i alla fall som pratade något språk jag inte fattade. hehe, väldigt detaljerat här. men jag blev jätteglad att träffa Y och A igen!:D det var ett bra tag sen. det tråkiga är väl att båda åker imorgon igen:( men vi satte oss på McDonalds iaf, för de hade inte ätit något. och jag betala 16kr för en McFlurry :D haha, fettosar vi är:)



nu blir det pizza för hela slanten, ingen orkar laga middag idag. alla är jättetrötta, jag med. men efter middan ska jag till hanna på filmkväll:) Stuck on You ska vi se (Fäst vid dig på svenska), där Matt Damon är med. Kul de, nu ska jag se min nya beroende-serie Scrubs :P ses.


svammel

idag kommer väldigt många personer hem :) igår träffade jag hanna lite när jag var ute med Bosson, men förutom H tror jag inte att någon jag känner är hemma.. eller jo, mötte Eliin av en slump också. men ANNARS kommer ylvi och astrid hem idag, och A-K !:) Så vi ska väl hitta på nåt ikväll. men nu är jag hungrig, gick precis upp. det går inte att sova i den här värmen! mitt fönster är vidöppet men det är ändå stekhett här. wellwell, måste gå. konstigt inlägg det här blev, svammel typ. ses.

RSS 2.0