She will be loved

Här är den Emma och Hannie, ni visste ju inte vad jag pratade om när jag sa kiss awards :) så himla gulligt, enjoy!



det är VÅÅÅÅÅÅR :D

Heej! den här dagen har vart chill för oss som läser historia A! först hade vi ingen lektion, så då gick jag, Hannie & Hoey runt till några klasser och gav dom formulär om vår företagssak. det var lite pinsamt måste jag säga, att gå in där och vara som lärare för treor. haha.

sen efter en timmes föreläsning (och en timmes spanande för mig och Hoey), åkte vi alla in till stan och åt lunch på Pizza Hut! det var riktigt najs, men jag tror dom lagt nåt i maten för jag kunde inte sluta skratta... emmzor vann i alla fall helt klart pizzatävlingen med 6 bitar. muséet gick snabbt så vi slutade tidigt. då gick hannie, jag och mickis runt på stan. jag köpte en jättefin bikini, och det var suuuperfint väder så man kunde gå runt i glassisar. mickis såg ut som Edward i twilight i sina och det är en komplimang ;) nej, nu ska jag plugga och sen ut och röra på mig! ciao bellas! 


coolingarna

la bikini

och så har jag en glad nyhet till er alla, jag är gravid, jajamensan jappjapp!

^^^^^^^^^^ Earth Hour ^^^^^^^^^^^

Tjo mina nuvarande 13 stammisar!! :)
Idag har jag spenderat dagen på ett fik med Hannie & Hoey. vi planerade vårt blivande företag, hähä! förvänta er en ännu bättre cafeteria än tidigare, DAGY!

Gårdagen var riktigt trevlig! fast det var inte så trevligt att vakna jätteförkyld med huvudvärk och halsont. Träningen fick alltså skippas, tog stället en promiss med Ellen. och sen blev det staaan.

På kvällen var jag på CG's med Ylva, mali och fanny. sen gick vi hem till ylva och släckte alla lampor för Earth Hour. men när vi skulle gå och möta AK under den där timmen var det många som inte släckt, dåligt Danderyd! är det så jobbigt att vara utan ljus i en timma bara?! jätterolig och mysig kväll blev det i alla fall med tända ljus och fluuuuumm. 

Exakt ett år sen under 09's Earth Hour :)


ITALIAAAA

EN VECKA KVAR :D

                           


Heeeeello, i'm a geek

Tjäna!
Tänkte att jag kan uttnyttja min nattpigghet till ett inlägg, eftersom jag inte kommer palla att skriva ett imorrn :) precis vart hemma hos astrid på filmkväll, filmen var dålig men sällskapet var ju bra ;) vi såg "trubbel i paradiset", rekommenderas INTE haha.

Imorrn (idag) ska jag träna om min hals tillåter det, sen ska jag kanske leta bikini för Italien och plugga lite. På kvällen är det Earth Hour som gäller! miljöaktivist, javisst! blir antagligen en mysig middag med tjejerna, natti!

Två bilder från Fridas hockeymatch igår, du var asbra! Det slutade med 9-0, vilket inte kan bli bättre?! NHL nästa?



Annars lite övriga bilder från veckan, då vi flummat loss på våra långa håltimmar. enjoy ;)


Awkward Turtle-Kiss :D

Emmzor :D <3

We <3 närbilder

hahahhahahahahahhahahahah

Nu är det freeeedagsmys :)

Hej, äntligen fredag! :D efter skolan gick astrid, jag och malan hem till mig och chillade^^ vi satt framför ChatRoulette i flera timmar haha! det är så jäkla kul!

Väntar just nu på astrid, så ska vi ha fredagsmys med mali, fanny och julia! :) vi ska gå och hyra film och köpa godis typ, mys! ha en bra fredag.


Torsdag

Heej, ska på träning nu. dan har vart sådär. aulan-provet jag skrev i tre timmar kändes inte så jättebra, jag blev utskälld av min lärare för att jag inte visste att jag skulle haft utvecklingssamtal igår, och jag blev total utskämd av AMALIA. och juste, ligger efter i Matte B som är svårt som det är.. en bra grej är ju att AK köper Hankypanky åt mig i stan på den där utförsäljningen :) och sen kanske jag ska se Fridas hockeymatch ikväll, puss!




Tjena kexet, här står du och smular!

Heej :) var med astrid och AK efter skolan idag. astrid hade kladdkaka hemma hos sig, så vi fikade och var allmänt mogna och busringde till folk. haha.. 
läste precis lite i min julklapp, raggningsboken! langar en fin bild och några sköna repliker som jag hoppas ingen nånsin kommer använda på mig x)

"Du måste vara trött i benen! du har ju sprungit runt i mitt huvud hela dan"
"Du är ju på allas läppar, så varför inte på mina?"
"Jag skulle gärna bjuda dig på en drink, men jag skulle bli så avundsjuk på glaset"
"Min farsa är rik.. ska vi hångla?"
"Dina läppar smakar vin och ikväll vill jag bli berusad"
"Här är jag! Vad är dina andra två önskningar?"
"Dagens ord är ben. Ska vi inte gå hem till mig och sära på begreppet?"


Amalia är en nörd

tjooo nu väntar den här nörden på mig, ska ta sällskap med henne typ 50 meter från skolan innan jag drar hem till ellen med dom bästa och myser lite<3 kram


hahahahha

Ja jag älskar corny music..

Yepp jag erkänner, inte för att jag är precis ensam om det. jag älskar sånhär töntig, gullig kärleksmusik:) jag får en liten crush på typiskt söta amerikanska killar som kan sjunga fint, som Jesse McCartney. den här låten har sweet minnen! enjoy en bra låt!



Lördag 20 mars

Tjo, galet kul hos fanny! väldigt mycket folk man aldrig träffat förut, så det var kul:) efter en lång och rolig natt fick jag och AK dela på hennes brorsas minimala säng, haha. imorse efter inte så mycket sömn gick jag upp och gick på träningen ändå, pluspoääng till mig. men nu är jag trött, så nu ska jag ta det lugnt och mysa med frida, emelie, astrid och hannie :) peace.


sweet 17

börjar bli TAGGAD, för ikväll ska jag hem till denna tjej på sjuttonårsfest :) men en massa ska fixas först. bilden är från hennes 16-årsfest förra året <3 ha en bra fredagskväll.



Traktorer <3 mig, astrid (och mickis)

GUD, jag känner mig helt utvilad! har nog aldrig hänt en skoldag. gick och lade mig kvart över elva igår, det är såå bra för mig:)

men min dag i stora drag: var med astrid efter skolan. påvägen hem tutar en traktor på oss, haha inte första gången det händer heller. vad är det med traktorer egentligen? när vi kommer hem går gick vi in på chatt-roulette, satt där hur länge som helst och doog åt det. vi pratade faktiskt jättelänge med en gullig spanjor, haha. och fick veta två bra nyheter utav Hoey! blev då rastlös och sprang hela vägen till Friskis istället för att gå. och där stötte jag på emmzor och Mickis som var lite röda i nyllet av hård träning, gooood work! sen försökte jag lösa min klädkris hemma hos ylva. min dag i stora drag, nightie :) by the way, emzooor glöm inte kjolen imorrn <3



Long time no see

Tjena! har inte haft tid att skriva här, och så försvann min USB-sladd.. men gulligt av er att fortfarande gå in här :) men ja, helgen var fin! fikade med mina bästa <3 längesen vi var tillsammans alla fyra, kändes lite som vi var i SATC när vi gick där i stan :) sen gick vi hem till A-K och såg melodifestivalen, trogna svenskar och schlagernördar som man är. dåligt att anna vann, dåligt! hennes låt var ju tråkig. salem skulle vunnit. hihi dog åt björn gustavsson som "spelade" i bakgrunden. sen gick vi hem till pontus, mycket trevligt! men tyvärr satte dom på en skräckfilm sen, och jag skulle gå hem själv i mörkret.. mys!

Idag var jag inne i stan med hannie och astrid och letade klänning till fredag. hittade ingen bra, men köpte en somrig topp istället från Gina. nej, nu ska jag och min syster se The Holiday, den är så himla gullig.

vi tog lite bilder i fredags på rasten, när det var så fint väder. enjoy!

emmsi svensson <3

Hannieee

"fredagens outfit"

förbjuden bild på dom bästa men ni är så söta ;)

Lördis

Wii trevlig kväll :D dock sög det att jävla anna vann Melo, Salem skulle lätt ha vunnit... men nu är det time for bed, berättar mer och lägger upp bilder imorrn :)

Torsdag

Heej, kom ganska nyss hem från mina nya grannar. har vart barnvakt åt deras 3-åring och 5-åring, urgulliga är dom! haha det första den 3-åriga tjejen sa till mig var: "vet du vad... killen som jag är kääär i.... han är inte kär i mig längre..." sööt. men wihoo, jag har ett jobb som går ut på att leka kurragömma, rita teckningar och kolla på film! annars har jag vart med flumm-arnarna astrid och ylva efter skolan, de var inte lite kuul!

ska ut och röra på mig lite nu, sen SOVA. sjukligt trött efter att ha pluggat sent igårkväll, men nu är Layout-provet över, good! och imorrn är det FREDAG <3 kommer bara ha gått tre dagar i skolan den här veckan, skönt de!


Only for you Stalin, vill du smaka?! (hehe, intern...)


Bildbomb från Florida, take me back


på flyget..

Solnedgång vid Naples Pier (piren)



min älskade nyköpta yankees-keps! (lite wannabe viktor)

Frukostställe

... med äkta amerikansk frukost!



syskonen med dom bra fotogenerna på restaurang :P

min älskade farmor, som vi bodde hos <3 (fyller år på bilden)

syster och jag som rider på kamel :D

mina bäst buds, Alligatorerna


Solnedgång vid Naples Pier

Home

Hej hallå, efter nästan 20 timmars resande är jag nu hemma :)

Jag inser nu när jag åkte hem från USA vad jag längtar tills jag ska bo där ett år! Jag menar inte att hela USA ser ut som Florida gör, i t.ex. Minnesota kan det ju bli -30 grader om vintrarna. men det är inte vädret jag tänker på, jag bara älskar USA! jag har haft det helt underbart i alla fall! nu måste jag fixa lite annat men en bildbomb kommer nog senare. byee!


meet my boyfriend!

RSS 2.0