31 januari

Just nu sitter jag med matteböckerna framför mig. Jag har två alternativ:
1) Jobba ikapp det jag ligger efter med
2) SOVA och vara pigg imorgon
Kom på ett tredje:
3) Göra EN uppgift, och sen sova :D

I fredags gick ylva och jag och köpte godis, sen dog vi i hennes soffa framför en film. var så sjukligt trött, och det var jättmyys så det passade perfekt :)
sen, TACK FÖR IGÅR Hannie! det var jättekul! kolla videon från igår på Julias blogg, den blev fett snygg med musiken och allt.


                                                      (ps. vet nån hur man beskär foton??)


(jätte)kort igen?

En bild från sjuan, gör den därför väldigt liten x) är lite sugen på att klippa kortkort igen.. whaddya think?


Torsdag 28 januari

Heej, jag har vart hyper hela dan x) dagen började bra, kom 10 minuter försent och letade efter klassen tillsammans med Anki <3 och dinosaurien, men det är en annan historia. hade gjort mig lite extra fin idag, men då var såklart både Gorbys och Golfis borta. wihoo. oj, vad intern den här bloggen har blivit, sorry!
vi körde handboll på idrotten, TACK för passarna! man känner sig alltid så uppskattad i laget när man skriker efter bollen, men nicht att man får den.

Juste, Amalia har anmält oss till midnattscupen i volleyboll! höhö,

företagsekonomin, haha! skön lektion måste jag säga. ses imorrn girls, då är det fredag! :)



Vad är du, Gorbys?

Idag vart det jobbigt att gå till skolan, eftersom jag var sen och behövde powerwalka dit. sen var jag skittrött hela dan. men det var en kul liten pratstund på swedish mickis! :) lovar att du ska få ditt SMACK, vet att jag skjutit på det i en miljon år men snart!

oj oj, sista lektionen var dramatisk. Det var ju öppet hus igår, så då skulle vi fika på det som blev över. så vi i klassen "kastade oss som gamar" över fikat, men Åsa och två andra i klassen hämtade saft, så när dom kom tillbaka fanns det nästan inget kvar. hon blev verkligen skitsur och chockad, jämförde det med ett nazistläger. Och när stämningen blev så spänd över just kakor, bubblade skrattet i mig och jag hade svårt att hålla mig. tyvärr lyckades inte mina klasskamratisar, så vi blev hemskickade. jahapp.

fikade med denna gris efter skolis, det var såå mysigt :) sen träffade jag mami i mörby, tog fula passfotobilder till EF och köpte en svart kjol. ska se om jag kan dra med Ylva på en promiss snart. hugs!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)


Tiiiiiisdag

Hej hallå, och sorry för min lite halvsatsiga uppdatering.
mycket händer i skolan, samtidigt som det inte händer nånting, jag blir gaalen! 
jao annars körde vi handboll på idrotten, höhö emma och jag köttade på tycker jag :) uäh hatar det ordet. är riktigt trött, men snart ska jag ta en liten promiss med ylva och mange schmidt. ska bara plugga lite. var nyss på träning, och en glad nyhet är att Anna har börjat där wihoo :D

till sist vill jag tillägna detta inlägg till min underbara vän Astrid, vet att det är töntigt att skriva sånt här på bloggen, men du är så himla bra och jag blir glad av att träffa dig :) ses imorrn tönt <3



Grattisss Hannie! :)


                           GRATTIS HANNIE! :)<3
nu är du sjutton år din lilla plutt, hoppas resten av din dag blir amazing!


Mulin 17 år :D

som vanligt är helgen över på fem sekunder. igårkväll firade vi Malin och åt jättegod middag hos henne, merci beaucoup, c'était très bien! var förbi hos ylva lite sen också, fullt ös medvetslöös! nej skoja, alla skulle typ hem då så jag hade väl missat det bästa. :9

idag har jag tävlat, vi var bara två personer med på 200 meter! jag kom tvåa :/ måste komma i form. jag fick ingen silvermedalj trots andraplatsen, jag fick två energidrycker, haha! thanx!


Less conversation and more action - Elvis Presley

okeej, mina allra trognaste läsare får en liten update så ni inte blir besvikna!
om ens ni hinner läsa det vill säga, ni gör nog er iordning för grejen hos ylva :) ska gå dit snart och hjälpa henne med maten och umgås :) för sen ska jag bort, eftersom Mulin firar att hon blivit 17 nyss. herregud, fyllde vi inte precis 14?

ja, annars har jag tränat idag. känner mig väldigt duktig. bilturen till & från Bosön fördrevs med HÖG Elvismusik. hugggies!



thank goood it's friday!

heeej,
amalia säger att det här är den värsta fredan på länge. vi stannade kvar tre timmar efter att vi slutat, haha. men jag behövde få rektorn att skriva på ett EF-papper, han är en mycket busy man. och så behövde jag fixa massa andra EF-grejer i skolan. krångel. aja, till slut gick vi hem till ylva och chillade! jag drack upp all oboy och gömde burken bakom gardinen, hehe.. jag har inga problem, nej.

väntar på att papi ska komma hem med pizzorna. när mamma är borta blir det hämtmat, snacka om handikappade vi är utan henne, haha. verkar som om alla ska ta det lugnt ikväll, hugs.


snart Mickis, SNART! :)


Elina

HA DET SÅ BRA I AUSTRALIEN <3
nu sitter du nog på planet, hoppas allt går bra & ses om 1,5 år!


sex on fire kings of leon

Tjo abo mannen!
tog en promiss med ylva på kvällen, mange schmidt svarade inte på mobilen så han fick inte följa med på vår powerwalk :) anteckna, det där var ju intressant.
Håller på med fotokollaget till EF, som senare min framtida värdfamilj ska få. det är lite som på adoptivhem, dom ska kolla på hur jag ser ut och hur jag är, sen väljer dom mig :S lite creepy.. eller inte, mest kul faktiskt. jag har hittills satt ihop en bild från balen, en på vår segelbåt, och en när jag friidrottar. ska försöka ge alla tecken på att jag vill hamna på ett varmt ställe i USA. jag menar, man seglar ju längs kusterna :P och springer där det är varmt.

jag är väldigt dålig på att använda julklappar, så när jag kom hem och insåg hur torra mina ben var smörjde jag in mig med den här underbara body lotionen jag fick julen 2008. 
 
"kolla på mig, inte på body lotionen" HEHE.


Krya på dig!

Följer julias exempel och skriver ett litet inlägg till malan som är sjuk idag. Kommer du ihåg denna underbara sommarkväll 08?! den var så himla kul, kommer ni ihåg när arne kom med bilen när nån av er typ dansade i rondellen? och när vi badade mitt i natten, när "emil" cyklade förbi, alltihop. längtar grymt till sommaren! :)


Krya på dig, Mali!

 


Tisdag

Abo len!
imorse hade jag sovmorgon till tio. trodde jag, men sen visade det sig att den bara var till nio. aja, fick sova lite längre i alla fall. men enligt vårt kontrakt måste jag nu baka en tårta till mina kompisar...

på idrotten körde vi "bandy på is", först körde vi själva men sen började alla killar köra med oss också, och jag måste säga att dom blev ganska ägda. okej, vi var många fler, men killar tacklas ju så jäkla hårt. haha. men det var kuul.

seen var jag lite modig, inte lika modig som Hannie var när vi precis börjat ettan, if you rememba? men den lilla händelsen made my day! :) sen stalkade vi en buss, för att astrid skulle se mannen. hihi. sen var jag på träning, elinas sista(!) innan kängurulandet.

nej, nu måste jag öva på oraltestet. hehe. det är inte som det låter, men vår franskalärare kallar det muntliga testet för det. jajamensan jappjapp, min dag i stora drag! ps. se filmen Sex Drive, såg den igår med Y och A, så himla sköön!

Mali och Mickis, krya på er <3
pis aot.


Weekend

Hej! orkar inte skriva så mycket, är trött och har blivit en MES som behöver sova mer om nätterna, eller bara en vanlig tonåring som inte längre becomes a superhero at night. dagen vart konstig, vi hittade en iPhone i korridoren som var fett skum, men jag fick göra hjältedådet att lämna tillbaka den. 
hannas och min redovisning vart väl också helt okej. matteprovet jag fick tillbaka var också helt okej. en ganska lugn vecka framför mig nu :) taggar för sovmorron imorrn och sen skridskor på idrotten!

lite bilder från helgen:

Tävlade med Ellen Stjärnis i huddinge, det gick inte särskilt bra för oss men det var kul ändå :D ja.. suddig bild nedanför, men den blåa pricken är jag ;) 60 meter!




Sen vare Elinas avskedsmiddag, den korven åker ju till Australien snart. haha såhär klär vi oss varje dag. Eller när det är tema barnkalas men whattaheck ! fick ingen bild på min outfit den kvällen, men den var c r a z y med prinsesskrona och allt!

elin is giving the hands

marschmallows över ljus <3

flirtylicious!



We cry together

Jag kan inte sluta tänka på det. jag kan inte föreställa mig en sekund att vara i samma situation. jag skulle ha svårt att klara mig genom dagen om jag var anhörig. men jag är säker på att ni kommer klara er, jag vet det, med alla vänner som stöd. Det som hände idag trodde jag aldrig skulle hända här. RIP.

Release my body



Koala


Jobbigt att vara långsint men lite skönt att vara elak

hej och tjolahopp, kort dag för min del :) borde skicka in min historieuppgift, bara två dagar försenad. ska kanske åtgärda min IG-varning med några bullar eller vad säger ni klassen?! det åsa inte fattar är att jag skickar in den senare för att jag vill ha BÄTTRE betyg, inte sämre..
annars har jag precis anmält mig till en till friidrottstävling i Sätra, fast denna gång i 200 meter :D får väl se hur det går, den 24e..


och girlies, jag kommer verkligen sakna våra luncher ihop när jag åker. det är höjdpunkten på dan ju ;)

Tisdag 12 januari

heej, idag är en mycket speciell dag för idag fyller två kära vänner sjutton år! grattis till er igen!! Annars har det vart en bra dag, bortsett att jag har jättemycket att plugga och inte kan lägga mig förrän allt är klart. på idrotten hade dom lagt is över grusplanen så vi kunde åka skridskor, det var kul :) brandlarmet gick. papa paul blev ganska arg när ingen fatta vad han mena på matten. klassen håller på att bestämma ett seriöst beslut att om man inte bakar bullar får man IG. min dag i stora drag :D vart på träning också, kul det! juste, och mami ska vara med på TV imorrn! 7.40 på Tv4 ;)

 
GRATTIS HOEY <3 :)


GRATTIS MJÖL :D


Den franska revolutionen omvandlade fullständigt Europas folkrikaste och mäktigaste stat. Stånds-och privilegiesamhället avskaffades...

Jag sitter och kämpar på med amerikanska och franska revolutionen. tror att jag snart faktiskt börjar komma till ett slut, snart.. tog en paus förut och gick på step-upen med hanna :) lätt värt det. ny musik och nya rörelser. så det var kuul. aja, ska fortsätta. lägger in en härlig bild från i somras, hemma hos julia. kisses.


PLOPP!

Mickis, chillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mästerverk tar tid ;)

Lördag 9 januari

Idag har jag tävlat i Sätrahallen med Elin. gissa i vad? kulstötning, haha! senast jag tävlade i det var i sexan, och då kom jag sist. nej, det är verkligen inte min gren. så the reason att jag var med och gjorde bort mig bl.a. framför alla äldre killar som tävla samtidigt, var för att vi får bidrag till Italien-resan om vi tävlar. jag kom sist men det gick bra för elin i alla fall, hon fick silver=)

jag fick bronsmedalj eftersom vi bara var tre tjejer i tävlingen :P kör på min segermiiin!

ha en bra lördagskväll, det ska jag ha! :)


cause you're hot 'n' you're cold

Bonjour! slutade kvart i tolv idag, väldigt skönt! fredag idag!! :D jag frös som en gris när jag gick hem, gud vad kallt det är ute. men det var en trevlig promiss med Hannie och Emma i alla fall. annars har jag sett på OC sen jag kom hem och druckit massa te :)

pratade nyss med fanny, hon ville se en skräckfilm på bio ikväll, no way! istället ska vi se Did you hear about the morgans med några kompisar. den känns lite som en film alla tror ska vara jätterolig för att det är en amerikansk komedi, men jag vet inte. men eftersom den har premiär idag och vi är dom viktigaste människorna i stockholm måste vi ju se den. annars skulle vi få dåligt rykte ju. haha. skoja. not. jo men det ska bli kul :) au revoir! 


                          


måndag, nej juste, torsdag!

heej min förvirrade rubrik beror på att jag har trott hela dan att det är måndag! då är det helt underbart att komma på att det är HELG imorrn :D

idag började vi school igen, något onödig skoldag men det var ju kul att träffa hoey, mickis och svennis igen! och dig hannie, men dig såg jag ju senast igårkväll :) var helt slut när jag kom hem, så jag satte mig och kollade på OC igen. det är så skönt att bara göra det man har lust för, typ ta ett gott mellanmål och dö lite framför en massa drama. sen var jag på träning. spelade fotboll, yay :D vi gjorde det för vi trodde elina skulle komma, men naj. vart är du kvinna? ;)

avslutar med en bild från fjällis

haha tycker den här bilden är lite gullig faktiskt, även om jag ser ut att vara yngre än min egen lillasyrra. men jag orkade inte sminka mig ;)

sista lovkvällen

Efter nästan tre veckors lov börjar i alla fall vi på Dagy skolan imorrn igen. det är surt, men det är bara att vänja sig vid tidiga morgnar och sömniga lektioner igen. dock säger mig NÅNTING att det här kommer bli en riktigt bra termin, snäppet bättre än förr! :)

kom hem nyss från astrid. vi hade jättemysigt med kladdkaka, te och OC :) vi såg det bästa avsnittet, Nyårsavsnittet i första säsongen :D

ikväll är det sista lovkällen, och då ska jag hem till Fanny med några andra och äta middag. vi ska beställa hem pizza, har jag aldrig gjort förut. men det är för kallt att gå och göra det, och tydligen funkar inte elen? fattade inte riktigt :P bye!

New Year's eve kiss :)


tisdag

heej&hopp,
åkte in till stan idag och köpte en topp som jag lagt undan. den är sjuuukt fin.
och så hade vi gäster ikväll, tvillingarna var här :)
nej jag var taggad på att göra nåt ikväll, men jag blev så trött, känner mig som ett spöke. så de blir att gå hem till ylva och kolla på film:) nähäpp nu ringer fanny och är riktigt taggad på att göra nåt. hon säger, jag citerar, jag vill bort nånstans liksom! 
vi får väl se vad som händer flykting, allt är ju ÖDE! hihi
over and out 

Jag <3 Lov

heeej,
orkar inte uppdatera nu hela tiden, är det lov så är det :) jaja,
i lördags kväll kom jag hem från fjällen. vart där med familjen. det var faktiskt mysigt, och jag älskar att åka skidor så det var klockrent! men det var jäkligt kallt ute, och nyår var kanske lite dött där, hehe. men ändå kul med skidor:D


annars har jag åkt in till stan med ylva en dag. haha anorexi-fikat: alla sitter omkring oss med muffins och bullar medans vi själva sitter i mitten med en varsin vattenflaska. nej ni behöver inte oroa er, inte sugna bara. dessutom är BonAqua guds gåva till jorden!
fixade även min klocka jag fick i julklapp, armbandet var för långt. LOVE!


igår var jag, kalle och mami inne i stan och kollade lite i affärer, fikade och gick på bio. vi såg Sherlocke Holmes. den var riktigt bra! Rachel McAdams var med, och Jude Law. gud ett tag trodde jag att han var död i filmen. i alla fall, se den!
sen på kvällen var vi hos fanny, alltid lika kul ;;)!


Happy new year, 2010!

GOTT NYTT ÅR!!
nu är jag hemma :) bilden togs på nyår.


2010!!!


RSS 2.0