ÅREEE

NU är jag så sjukt taggad inför ÅRE 09!
Har packat och lämnat väskorna på gården. köpt sju hekto godis för bussresan. hyrt filmer. ahh de här kommer bli så kul! förra året var väldigt kul men Åre09 kommer bli så sjukt mycket bättre! nu ska ju alla vi med :) <3 


lite bilder från förra året :) taggataggataggataggataggatagga

vi kommer hem söndag natt så vi höres :)
ÅRE 28/1 - 1/2 09


Dagens


                                      "Dagens outfit"

Måndag 26 januari

hej bajskorvar, så otroligt lång sjuk seg skoldag på måndagar. efter skolan slängde jag mig bara i soffan med flera koppar te och kollade på en massa avsnitt av scrubs. ska plugga & packa lite till nu. ska ladda över nya låtar till min iPod. i'm empty on words :) jao såhär ser mitt skrivbord ut just nu (haha) intressant va. alltid te i närheten! ska nog ner och koka en till kopp. biebie. grattis till min morfar som blir 76 år idag :) <3


Söndag 25 januari

hej hopp,
igår hade jag träning. sen gick jag upp till mörby c och handlade lite hårgrejor, lösögonfransar för kvällen, och en present till födelsedagsbarnet :) kvällen var jättekul! förutom middag, prat och tårta såg vi White Chicks, skönaste filmen nånsin hahah. tyvärr hade jag jätteont i magen hela kvällen, förstörde ju lite.. väntar fortfarande på bilder från Facebook, så jag kan sno dom därifrån =) 

idag har jag bara packat inför Åre, gått lite och tagit det lugnt, har fortfarande lite ont i magen. bilden är från idag, på min söta lillasyrra och ebba. hare!

söndag

Lista

Hur naturlig är du?

Du har..

[x] Mascara över 100 kr
[x] En plattång  
[x] En locktång
[x] Designparfym
[x] Foundation över 200 kr
[x] Ögonfransböjare
[x] Olika borttagningsmedel
[  ] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
[  ] Läppglans över 100 kr
[x] Hårinpackning
[x] Bodybutter
[x] Bodylotion
[x] Parfym över 300 kr
TOTALT: 11

Du..

[  ] Använder locktång/plattång varje dag
[x] Använder mascara varje dag
[x] Använder kajal varje dag
[  ] Avänder läppglans varje dag
[  ] Använder bodybutter varje dag
[  ] Använder bodylotion varje dag
[x] Använder ansiktsrengöring varje dag
[  ] Använder hårinpackning varje dag 
[  ] Använder hårspray varje dag (när det är skola)
[  ] Tränar på Gym
[  ] Klipper dig varannan/varje månad
TOTALT: 3

Du har..

[  ] Tonat håret
[  ] Färgat håret
[  ] Hårförlängning
[  ] Piercat dig
[  ] Tatuerat dig
[x] Tagit hål i öronen
TOTALT: 1


TOTALT: 15
 0-10  Naturligtvis naturlig tjejen!
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

fredag 23 januari

hej och hopp!
efter skolan bar det av in mot stan med astrid och ellen x) vi var för fega för vår utmaning, istället åt vi på donken och shoppade lite. köpte en grå baströja från Vero Moda. det var en kille med vita vingar i gallerian, och några som tog kort med honom. de visade sig vara en programledare i tv4. efter ett tag vågade jag och ellen oss fram till honom: "eh, får vi ta kort med dig?"
there you go, glen coco!

 
han med vita vingar

Brownie

Igår satt jag och lyssnade på The Voice hela eftermiddan, för ett sista försök att vinna biljetter till Chris Brown som är i Stockhom idag!! :D han spelar i globen 20.00. skulle vilja vara där, men vi fick aldrig "arsle ur vagn" och köpa biljetter, som en viss person skulle säga :( nu ska jag förgäves försöka få tag på biljetter till Coldplay istället!

                 

bonjorno!

Hola!
jag försöker plugga engelska, men jag kan inte koncentrera mig bara. börjar tänka på annat, roliga grejer. tex att vi vid den här tiden om en vecka sitter på en buss påväg till åre, eller allt kul som händer i helgen. imorrn är de först skola, sen plugga & träning. wii. häv ö najs lajf pipol. kortet är taget två veckor sen när astrid, jag och a-k var i täby c. hade precis klippt lugg här :) natti.



Onsdag 21 januari

        Dagens klädsel: rutig skjorta, svarta jeans, bruna stövlar
        Dagens frilla: knut/ hästsvans/ utsläppt
        Dagens bästa: teee
        Dagens sämsta: biologiprovet!
        Dagens köp: inget
        Dagens längtan: åre om en vecka :)
        Dagens låt: Guy Love med JD och Turk!
        Dagens humör: trött men pigg
        Dagens saknad: tiden då man inte hade prov
        Dagens fulaste: säg de
        Dagens snyggaste: inget jag kommer på nu  
        Dagens roligaste: örfilar på fejk ;)
        Dagens tråkigaste: skolan 
        Dagens måste: SOVA
       

Måndag 19 januari

Bonjorno :)
seg skoldag som alla måndagar. dock fick astrid, jag och "creasy" uppdraget att gå ner till Myran och köpa godis till alla på vår spanska-lektion. gracias!
pratar med ylva nu i telefon, hon pratar på om Åre och jag inser att det bara är ca en vecka kvar, gud vad kul det ska bli :D fast den galningen har redan skrivit packlista x) nej nu måste jag duscha och sen fortsätta plugga, är så stressad så stressad. kan inget av biologin! det kan tilläggas att jag bara har imorrn på mig att lära in allt.

förresten, gissa vem som var på hemköp i mörby c idag: ROSA! ni vet från tv haha är number one stalker!
natti :)

söndag 18 januari

hej hopp, jag är död.
är så himla trött. fast jag ska inte klaga, det var en kul natt :) fanny, malan och ylva kom över igår, vi kollade först på skräckfilm, wihoo. så fort telefonen ringde efteråt skrek alla haha. och ylva och jag inbillade oss att det var ett monster på toaletten. skräckfilmen hette Shrooms. sen åt vi glass för att hålla oss pigga till kvart i två, för då skulle twilight gå på fyran trodde vi, men det visade sig vara någon annan film som hette twilight den också. wierd. sen somnade vi framåt 5.

kom hem för en stund sen, jag och syster var och såg bröllopsduellen i täby c. den var ganska bra :) nej nu måste jag plugga och sova. har TVÅ prov den här veckan, i engelska och biologi. kalla mig körd! natti.


                                                 Bride Wars

lite senare

hej gott folk!
spelar ingen roll vad klockan är för det är HELG :) efter skolan gick vi hem till ylva och slappade. hittade en klänning i hennes garderob som skulle passa bra till niornas bal. tycker den var skitsnygg. på kvällen gick vi till astrid, såg lite lets dance och pratade i flera timmar. en mycketmycketmycket trevlig kväll :) kom precis hem.
haha förresten var jag jättenära på att köpa två dvärghamstrar idag, utan att ha planerat de. helt spontant. dom såg så söta ut i affären och jag hade ju två stycken för sex år sen så jag tänkte, why not? aja, dagen i bilder:


fikade på cafét i mitten av mörby c med H och Y påväg hem från skolan. köpte kärlekste (bild 1), hur gott som helst.


astrid mycket stolt över sina nymålade naglar...




                min doggi fyllde 5 år idag! :D

Fredag 16 januari

Hej hopp, är i datasalen i skolan och har biologi. tråkig uppgift, tråkigt inlägg :) orkar inte skriva mkt mer nu, svampbob är min idol. herrå :)

                                

onsdag 14 januari

hej hopp, vanlig skoldag. hade so-provet idag, det var så skönt att ha det över så astrid och jag gick och  köpte lite godis efteråt :) något som ickee kommer hända igen. fast jag vet inte om provet gick bra, vissa av frågorna var lite udda tycker ja. men men, gjorde mitt bästa. idag ska jag sova ut, sov inte mycket inatt. nu ska jag se scrubs! (listade ut att det betyder sjukhuskläder, udda namn på en tv-serie haha). bonsoir


tror alla höll med om att denna skylt passade bra på ylvas skåp, eller hur ;)


Are we human? or are we dancer?

Hej hopp.
är jättestressad. förutom So-provet i historia som är på onsdag som avgör mitt slutbetyg i nian...
... ska det bli ett stort förhör på alla verb vi lärt oss i franska, samma dag. skämtar dom eller?
laddar just nu ner lite random låtar jag ska ha imorrn på min ledarövning. kände att dom passade.


Suddenly I See
Human
Pokerface
If I were a boy Remix
Dancing in the Moonlight
Rockstar
All summer long
Closer

23:23

heej. sitter här med den här dumma So:n. har stort prov på onsdag, och som alltid är jag aldrig riktigt förberedd i tid. dessutom har jag problem med att sova. inte på morgonen dock!! ;)
har precis upptäckt att robert pattinsons låtar är bra. yes - alla älskar honom i Twilight, han är riktigt bra i filmen. men hur ofta kan man då sjunga också? hehe han kan i alla fall. hans låtar är väldigt sköna att lyssna på. Broke, I'll be your lover too, Never Think, Let me sign, Stray dog är dom jag hunnit lyssna på nu. Let me Sign är nog bäst :) gonatt


SCRUBS musical avsnitt:D

favoritavsnitt från säsong 6 x) en kvinna svimmar och allt som sägs när hon vaknar är som en musikal i hennes huvud. 

 
Guy Love mellan JD och Turk



enjoy the musical :)

Brunett-Berra!!

har gått två dagar i skolan och är redan helt slut. bajs. var nog påväg att somna på biologin idag, men tack vare jespers hårda penna petandes på mitt huvud höll jag mig vaken. när vi sluta gick jag, ylva och hanna till mig och spelade tv-spel haha. Dog's Life for life :) 

på kvällen kom även ellen och astrid hit och kollade på Let's Dance. kan säga att vi kollade mycket för att se hur blondinbella lyckades, vissa var like skeptiska :P men de var kul att se. haha det roligaste var ju daniel, ni vet programledaren, när hanba "där har vi ju din pojkvän i publiken, Isabella. BRUNETT-BERRA" haah det skämtet måste han ha väntat på att få dra hela veckan. men nu är jag skittrött. herrå =)


Världens fetaste man

när jag kom hem från träningen zappade jag runt lite. på 3an var det ett tv-program som heter Generation Fett. det handlade om världens fetaste man - Emanuel Uribe - som var med i Guinnes rekordbok 2006. då vägde han 600 kg. Han har inte rört sig ur sängen på sex år (han kan inte) och hans dröm är att gifta sig och kunna gå längs altargången med sin fru. målet är att gå ner ca 500 kg, dvs så att han väger ca 100 kg. 
Det var på nått sätt gulligt att se att trots att hans liv är kasst just nu är han glad och positiv, han dansade i sängen och skrattade :)


                                             Manuel Uribe från Mexico


Bangs

Idag är det sista dagen på lovet. typ alla andra skolor började idag, men vår skola hade studiedag så imorrn börjar allvaret... gick upp tidigt imorse för att astrid och jag skulle klippa oss i täby centrum vid tiotiden, a-k följde med också. haha var nervös. kunde inte bestämma mig, bangs or no bangs? gissa vad de blev... BANGS! har aldrig haft lugg i mitt liv förutom när jag var fem år eller nåt. nöjd? vet inte. känns ovant. och mycket kortare. köpte även en jacka från vero moda och en skjorta från MQ på rean. 

nu ska jag till ylva, och därifrån ska vi till fanny :) ska äta middag där med några eftersom de är sista dagen i frihet. haha först skulle jag sova över där och sen gå direkt till skolan på morgonen men de blev inte så. herrå :)


                    Fina Mischa Barton i bangs :D      

Världens lättaste & godaste smoothie

Apelsin och banan-smoothie

ingredienser:
1 dl lättfil  
1 banan 
1 dl apelsinjuice 

(man kan färskpressa apelsinjucien, det gör jag och den blir nog godare då)
Mixa allt med en mixerstav eller i en mixer, eller som jag gör,
med en smoothiemaskin, i 45 sekunder.
 Servera genast :)

4 januari

hellou
dagen började med skridskor ute på isen. sen bring it on all or nothing med astrid, hahaa. och så för ett litet tag sen kom jag hem från a-k, vi kollade på skräckfilmen barnhemmet hos henne. uschh. någon spansk sak. men den var riktigt bra faktiskt, se den =) hette typ.. el Trafantio eller något sånt på spanska. efter skräckisen kollade vi på New York Minute för att förebygga mardrömmar för natten haha. komedier är alltid bästa kuren efter scary movies :) jaoo, de var min dag i väldigt korta drag. filmklippen är Shabooya från bring it on 3 :P




 

j

Skridskor med ylva i snön

tjolahopp!
idag spenderade jag dagen med käraste ylva =) spelade Wii tills vi svettades(haha) och tog de bara lugnt. på kvällen åkte vi skridskor nere på vallen och på toppen av allt snöade det, så det var jättefint och härligt att åka. hade inga skridskor i min storlek så jag tog min brorsas gamla hockeyrör i storlek 43 eller nåt hahah. peace out!


Reklam för Pepsi

haha kolla den här reklamen bara, så överdriven på nåt sätt x) och ja, jag vet att den är typ ett år gammal.

1 januari 2009

kvällen igår var trevlig :) idag kom jag hem från Norrland. det var mysigt där, men vi stannade bara i två dar. var ganska slut när jag kom hem. åt middag och kollade på Victoria Secret Fashion Show och Day After Tomorrow med syster. Jake Gyllenhaal i den filmen säger jag bara. imorrn ska jag hitta på något med ylva eller låna scrubs av Julia. är inne på sjätte säsongen nu =) trevliga bilder från Jul och Nyår:

IGÅR

say hello to miss rednose!




JUL




           


2008

1. Gjorde du något i år du aldrig har gjort förut?
mycket bl.a. konfirmerade mig, åkte till malta och danmark

2. Höll du några av dina nyårlöften?
Nej (skulle sluta bita på naglarna)

3. Blev någon / några av dina vänner föräldrar iår?
Nej inte vad jag vet

4. Vilka länder besökte du?
USA, Malta, Danmark

5. Är det något du saknar 2008 som du vill ha år 2009?
jaa.. mycket

6.  Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
22 februari

7. Har du varit sjuk eller skadat dig?
som värst har jag nog vart förkyld x)

8. Bästa köpet?
en klänning från Gina Tricot

9. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder

10. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om år 2008?
I'm Yours, Forever, I kissed a girl, Rockstar, Dancing in the moonlight, Truly Madly Deeply

11. Var du gladare eller ledsnare i år jämför med tidigare år?
vet inte..

12. Hur tillbringade du julen?
hemma med familj, mormor och morfar, farmor, morbror och min kusin Anna

13. Favorit program på tv?
Gossip Girl och desperate

14. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
nej tror inte de

15. Årets bästa film?
Twilight :D

16. Vad gjorde du på din födelsedag år 2008?
Var i skolan, åt middag med familjen och pluggade :/
(hade den värsta veckan på terminen då)

17. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Inte speciell. bara slängde på mig nåt varje morgon :)

18.  Vad fick dig att må bra?
dom jag gillar :)

RSS 2.0