Farmor :)

Jaoo, orkade inte skriva så mkt och lägga upp bilder igår men jag är iaf hemma nu igen :) efter tre veckor på segelbåten. det var väldigt kul måste jag säga. träffade en massa kusiner igen, och det var tropisk värme utomhus! det heter typ tropisk värme när det inte blir kallare än 20 grader under natten. och i vattnet var det 21 grader, kändes som medelhavet juh :P haha, nästan i alla fall.

men igår när jag kom hem och alla var trötta fick jag en överraskning. min farmor har kollat till vårt hus när vi vart borta, så när vi kommer in i köket ligger världens största vattenmelon där (älskar vattenmelon), sen när jag går  upp till mitt rum ligger det lite småpresenter där också :)

  

Sen behövde jag göra trädgårdsarbete, det borde vara barnföbjudet. hehe. och så hade jag hur mkt packning som helst att packa upp :/


:D

hemma :)

Från Huvudskär

Är på någon ö i norra sthlms skärgård nu. Det blir tyvärr ingen gotland i år, men nästa år kanske. Vi bestämde istället att segla norrut. Så då får jag heller inte träffa julia och Josse på gotland :/ men jag har det sjukt mysigt nu ändå :-) vi har hyrt gamla fula cyklar och cyklat runt minst en mil på förra ön vi var på. Försöker egentligen sova just nu men jag kan typ inte så jag började kolla på mina mobilbilder och insåg hur mycket jag saknar alla.. Men jag ska försöka sova nu, ses

från Nynäshamn

Här kommer lite text från Gotlandsresan. hm, fast nu är det ingen gotlandsresa längre för vi ska tydligen inte segla över "det stora, blåsiga havet". så nu blir det väl till att segla runt i Sthlms skärgård som vanligt då.. annars är det ganska kul ändå. är i nynäshamn, och det är verkligen mysigt här måste jag säga =D mycket folk! senare ikväll ska jag och familjen äta middag på en restaurang (hoppas det blir stället med den söta kyparen) - och igårikväll grillade vi marschmallows på bryggan, mysfaktor 10. faktiskt. även om jag blir helt galen på min familj ibland, vilket man blir när man delar rum med syster och bror i en väldigt liten förhytt är dom helt okej ibland. men jag kan bli helt knäpp av att vara med dom såhär länge bara =) idag spelade vi minigolf också, en upptäckt talang nu för min del :) skriver förresten nu från brors laptop.


ha det bra, nu ska vi dra !
kram


Från Möja

Hellou bloggen, olivia gråter floder efter att ha sett slutet av the Notebook, den är så himla bra, måste vara en av mina favoritfilmer. Annars är det jättemysigt här. Nästan hela släkten är här =) idag hyrde jag olivia sixten (kusin från USA) och syster en varsin tantcykel och cyklade runt på möja, jättekul :P men nu ska vi spela kort,ses. Juste vi badar hur mycket som helst det är cirkus 18 grader i vattnet. Nu börjar det bli dyrt för min mobil, får se om jag skriver något mer dom närmsta veckorna. Ciao!

Hejdå :)



nu åker jag :) har så många minnen från Visby från klassresan i sexan.. tex den här parken vi var i. det ska bli kul att komma tillbaks till allting. men nu måste jag gå. ses.

shopping

det här är allså vad jag köpte i kära stockholm idag :) nu känns de som om jag har det mesta inför la vacation. see ya ! 
 



H&M
- Gul bikini
- Vit bh       
- Rosa shorts 

Twilfit
-
svart halterneck (bikini överdel)

Gina Tricot
- blommig klänning

Glitter
hårspännen, örhängen och en ring

 

today I'm back but tomorrow I'll be gone again

tjenixen! :) hemma igen, det var trevligt i ockelbo. igår fyllde bror min 17 år så vi firade honom. annars var det en massa promenader och har vart duktig och sprungit i veckan :D var på en strand som hette "playa de Ockelbo".
meeen, det har regnat hela dagen idag, från det att vi satte oss i bilen i norrland och körde hem. sen när jag fick skjuts in till stan ösregnade det fortfarande och jag hade inget paraply såklart. köpte en massa fina saker iaf :) men nu har jag lite ångest över hur mycket pengar som jag spendera :/

imorrn blir det till att segla igen, den här gången ska vi vara borta i nästan en hel månad.. först blir det kusiners landställe för att fira att kusin kommit hem från USA. kommer tydligen bli jättestort släktkalas, och min släkt är verkligen inte liten. sen blir det möja i några dagar där jag får träffa bl.a. Olivia :) och sen ska vi segla till Gotland. måste packa nu, bye bloggen och alla få som orkar läsa den x)

 
Olivia i stan och på Möja förra sommaren :)



RSS 2.0