Mas Palomas


En månad kvar! :)

Life is a climb, but the view is great :)


All in one

hej hopps! orkar inte skriva någon gullig liten bloggtext. men idag har det hänt stordåd, ojoj:

- Hade orientering på idrotten, jag sprang med Louise. måste säga att vi ÄGDE! det är nog första gången jag lyckas bra i orienteringen. annars brukar jag bara tappa bort mig och hamna ute i tjotahejti. men vi lyckades allt ta sju kontroller!

- Jag fick MVG på matteprovet! eller en sol, vad man nu ska kalla det. :D

- Har ev fått barnvaktsjobb! jag satt upp lappar i somras om det, för att jag ville ha ett sommarjobb. men nu kanske jag får rycka in nån helg ibland.

- EF ringde! jag intresseanmälde mig idag på eftermiddan, och några timmar senare ringer dom och bestämmer tid för intervju och allt. ooops. allt händer så snabbt. men gud vad kul det ska bli!


tralala

Måndag igen, försov mig en timma imorse. fast jag lyckades komma till skolan någorlunda i tid i alla fall. hade ångest hela dan över matteprovet vi skulle ha, jag hoppas det gick bra :) det känns skönt att ha det över. den här veckan händer det ganska mycket, så jag får se om jag hör av mig på ett tag. ikväll är det step (up), imorrn träning, på onsdag VRG's insparksfest, på torsdag fyller pappa år + träning, och sen är det HELG igen, wehooo :) see ya.


den här bilden kan man ha lite kul åt ;)


Lördag 19 september

tjo!
så skönt med helg igen! igårkväll var det filmkväll hos Julia. Vi såg Hannah Montana thaa movie. fast A-K och jag sov genom halva. det var många delade åsikter om killen, jag tycker han är jättesöt i alla fall hihi<3 nej han är ingen schtekare, fanny. sen somnade jag, A-K och Hanni hos ylva.  
ikväll ska jag servera på min mammas 50-årsfest. sen ska jag sova hos ylva. men nu måste jag hinna plugga lite matte, har prov på måndag :/

QT!
  

R.I.P. Patrick Swayze


Patrick Swayze dog igår i cancer. jag älskar filmen Dirty Dancing, han var så bra i den. den här scenen är så himla gullig <3 R.I.P.

Dagen blir vad man gör den till :)

Har väldigt mycket att göra just nu, men jag vill ju inte göra alla mina FANS besvikna eller hur ;) yes ni älskar mig. så här får ni lite konstiga bilder från skolan.. hm, hur kommer det sig att du är alltid är med på bild emma? ;) kamerafjolla!


Emma-Alibaba

fail i arga blickar

Grattis Kristin 10 år!


haha amaliaaaa! :D

FUNKIS


Hola, gick upp halv åtta en lördag morgon:/ varför? jag ska vara funktionär på Danderyds OS den här helgen. finns det något sexigare än dom brandgula västarna?! mums! hare bra.

Update: Vad Hanna Gjorde

Eftersom så många blev nyfikna över vad Hanna gjorde i tisdags som var så modigt, och eftersom jag får berätta, here's the scoop: Hon gick fram till en trea, som stod vid sitt skåp, och sa:
"Hej. Jag ville bara säga att jag tycker du är väldigt snygg"
Han svarade "tack, du med!" Hon hade spanat in honom hela lunchen, men det var lite läskigt att gå fram och prata med honom med tanke på att man kan bli avvisad eller "dissad" på många vis. så det var väldigt modigt gjort! :D

090909

tjo! glömde blogga på den coolaste dagen i år, 090909! :D yeaaah. ehm.. ja. måste fortsätta plugga matte. mina vardagar är ganska lika sig; skola - träning - plugga - sova. skola - träning - plugga - sova. jag längtar till helgen nu! här får ni en bild på Elina förresten ;D vi bor så nära varann, så imorrn ska vi ta gå tillsammans till Dagy. jag SKA försöka komma i tid också..


ITALIA, en resa man aldrig kommer glömma <3

Tisdag 8 september

Eloge till dig! ;)

Hola amigas! hade skolfoto igår, kände att det inte kommer bli så fint. men vad ska jag säga, jag har inte talangen att bli bra på kort :P
För övrigt vill jag "tillägna" det här inlägget till miss Hanna på bilden ovanför, du vet vad du gjorde idag och vi alla tycker du var riktigt modig! ;) sorry att jag snodde en bild från din facebook haha. gonatt.


Söndag 6 september

Underbara helg! på fredan var jag på middag hos Malin med några andra, vi gjorde så himla goda pizzor, helt underbara :) igår hade fanny en middag eller vad man ska kalla det, alla tjejer klädde upp sig i snygga klänningar, och killarna i kavaj och slips. det var kul x) sen somna jag djupt på ylvas soffa och sov där över natten. idag åkte jag in till stan med Fanny, Julle och Malan och fikade. det var väldigt mysigt, fast vi hann inte vara där så länge för sen skulle jag och astrid på danspass på friskis. det var kul faktiskt! :) 


fredag


lördag


söndag (söta!)

I Gotta Feeling


I know you want me, you know I want ya!

hej!! den här veckan har gått så himla fort, och nu är det HELG igen :D är med ylva och astrid, vi känner oss lite lagom coola framför ylvas webcam. ikväll blir det middag hos Mulin :) <3 byee.

Busy, busy, busy...

hej alla fans,
jag har för lite tid och för mycket att göra just nu. skolan, träning, plugga... och hinna träffa kompisar. så nu sitter jag här vid midnatt och knåpar ihop något :) kan berätta att igår var min klass på medelhavsmuséet, och efter det fick vi två timmars rast inne i stan. bilderna säger det mesta ;)


Emma och Hanna visar sina bästa sidor ;)


RSS 2.0