sista november!

Oh my gosh, hinner jag?! känner att jag måste skriva ett sista inlägg i november, imorrn är det D E C E M B E R :D

jag som hade tänkt sova på min sovmorgon, kom på nu att julkalendern börjar imorrn! :) hihi. be mig inte att växa upp, för det kommer jag nog aldrig att göra haha. fan, glömde köpa chokladkalender!

aja, det som är värt att berätta om idag; hanna, jag, mickis och svennis fick en varsin biobiljett för att vi stått på gymnasiemässan :) yay!! och ylva och jag totaldominera step-upen ikväll. fast våra kompanjorer hanna och astrid saknades. aja, next time då darlings. nu måste jag sova.
vad betydde den där blicken, den som fastna lite för länge i korridoren idag? förstorar upp det, det var egentligen ingenting. men jag kan ändå inte låta bli att undra.. 


julkalender imorrn, folks! glöm inte att kolla ;)

NEW MOON

Heej, just nu är jag väldigt trött. men jag kände mig faktiskt ovanligt glad lite tidigare på kvällen! :) jag vet inte vad det är, kanske för att jag knappt behövt plugga nånting den här helgen och bara haft kul. eller för att det är sån himla julstämning överallt :D Första Advent idag, btw!

min kusin Olivia bodde här över helgen! i fredags hyrde vi film och fettade oss ganska mycket. I lördags var det träning och sen kom Josse och Henrik på kvällen :) sen en liten nattpromiss med olivia, vi gick förbi hos ylva. där vare ganska många haha. det var väldigt kul den lilla stunden vi var där i alla fall :P

och IDAG var Olivia och jag på New Moon! den var så jäkla bra enligt mig, jag älskar Jacob. koom till sverige! tycker nästan Bella borde valt honom istället. nästan.. och varulvarna, guud. när jag köper en grej på bion säger jag till olivia "guud vad snygga dom är". då säger killen i kassan "jaa, kolla varulvarna" hahah skön schnubbis^^


Olivia och jag i dimmiga Sverige.. eller Forks?
 


Alooha


En bild från Gran Canaria. Min syster har photoshopat den lite, ser ni någon skillnad? :) tyvärr gick minen inte att ändra på, haha.

Lördis den 28

nej men tjeeenare!
olivia kom till danderyd igår :D vi gick och hyrde två filmer, Monster till svärmor och Wimbledon, och köpte även lite  "skit för skit" som man kan kalla de :) oj inte knark eller så, godis. knark är bajs. stay in school.
påvägen upp ser man som vanligt alla töntar som står och röker/hänger utanför mörby centrum hela kvällen. vilket får mig att tänka på förra helgen, när en 95a kom fram till mig och ba "är du 18 år? kan du köpa cigg åt mig?" och jag ba neeeeeeej. han är dessutom skitliten och ser ut att vara tio. jaja,

idag har jag vart på träning, dog lite tack vare att jag vart sjuk. när jag kom hem dog olivia och jag i min säng framför EMA, med popcorn såklart :) sov större delen av efterrmiddan, olivia sover fortfarande.
ikväll kommer Josse och Henrik! men sen ska Josse iväg på något, så då ska väl Olivia och jag kolla på film, kanske orka pallra oss upp till mörby och köpa lite godis. vem vet? imorrn ska vi se New Mooon! så grymt taggad!


imooooorgon :)

Torsdag 26 November

Nu är jag 16 år! :)
väcktes av mig familj imorse, som kom med tårta, presenter och frukost på sängen. fick bl.a. en jacka från Spanien jag pekat ut, Scrubs, volume master, och smågrejer som knästrumpor, smink och accesoarer.
i skolan blev man uppvaktad minst sagt! uschh det är så pinsamt när klassen sjunger för en tycker jag, haha. efter tre gånger räckte det till slut. men det är ju ändå kul, man tycker om det innerst inne. så gulligt att du köpte en kladdkaka till mig hanna :) Av ylva fick jag en goodiebag med en film och massa godis i, du känner mig! bildspelet var bäst. Även grattis till Emelie, Ruben, Ludvig, tjej på franskan, franskaläraren, Annas lillebrorsa, random tjej i kassan på H&M och en 94:a som heter Rebecca ;) i övrigt, tack för alla grattis!

efter skolan var jag på träning, och direkt efter det åkte jag och min familj och åt middag på en pizzeriarestaurang. jättemysigt, tack för en perfekt födelsedag <3


Alex <3 Hanniehoey

Hola!
har administation, sitter bredvid självaste Hannihoey :) hon gör en powerpoint om denna snygging! kolla bilden allså. en modell som heter Alex pettyfer, alla med det namnet eller smeknamnet vekar ju vara snyyygga. och grattis till Mickis som valdes till elevrådsgrej! nu får du spendera en massa tid med ordföranden där ;) ska fortsätta med min powerpoint om Scrubs nu. Tack för alla gratulationer, berättar mer sen! :D 

En av alla snygga Alex...

Min sista dag som 15-åring

Goooodbye sweet femton,
imorrn klockan 11.05 är det sexton fina år sen jag föddes !

jag tänker nog sooova snart. förlåt, hoppas ni inte blev skrämda av mitt tröttsura humör idag på eftermiddis. är inte mer än en tonåring som behöver sova ;)
random händelse, min kompis ex från andra sidan stan praoar på Dagy. när astrid och jag gick fram och hälsa kände han inte igen oss, jag svär på att jag såg awkward Turtle simma förbi då.
Nightie <3


En månad kvar till julafton! och två dagar till min födelsedag

Aloooooha, gick till skolan idag fast jag inte var helt frisk. inget smart drag alltså. att jag sen var med på idrotten var ännu mer korkat. kände mig på en gång febervarm och skit. aja, enough med självömkan.
dog lite av skratt innan historian, krig mellan killarna som stängde in sig i klassrummet, och oss som desperat försökte ta oss in dit. sen kidnappade dom emma och rejpade henne därinne? haha

2 dagar kvar! taggad men ändå inte. vill nog vara femton ett litet tag till :P kommer inte få så mycket presenter, ska istället få pengar så jag kan betala Italien-resan :D lång historia kort så ska vi resa mycket, och ma och pa kände att dom inte ville betala ännu en till resa som jag ska göra med mina kompisar så jag ska fixa det själv! lite stolt över det ändå. jag känner mig typ... mogen. dessutom önskar jag mig inte så mycket :)

btw: exakt en månad kvar till JULAFTON!<3

Meet me halfway

Hola, sjuk idag. jag blir aldrig det! hoppas jag är frisk till torsdag i alla fall för då fyller jag 16! :) uttnyttjade min sjuklighet till att sova till halv 12, huur skönt som helst. haft så mycket i skolan, så jag har inte hunnit skriva om dom två senaste veckorna. visar kortfattat i bilder istället.

Middag förra lördan :)



Hur man roar sig i skolan x)

moi, Svennis, Hanna lindis och Mickis. haha här såg vi att fotbollstältet var öppet på en rast. har några operafilmer också :P 


Hard Rock på Moas 16-årsdag i fredags, grattis igen och tack för en jättekul kväll! :)

födelsedagsbarnet till vänster :)



Winterjam i lördags !


por qué no entendeís?

Hola, är så trött på historian! ska bli så skönt att ha provet över. om jag nu inte ska ta svinis-sprutan imorrn, och blir sjuk. återstår att se..
konstig händelse på matten, emma knows what i'm talking bout. whatt döö häll?
annars är jag som vanligt irriterad på svanar och isberg.
Mickis, Hanni och Svennis är såå otroligt cooooooooola :D

mitt i all stress ska jag iaf skriva en liten önskelista nu, eftersom det bara är en vecka kvar till min 16-årsdag :) V a d kan man önska sig ?


bli frisk nu! :)

Hard work work

Hola, roliig helg bilder kommer senare när jag har tid. vilket jag verkligen inte har nu! jättemkt i skolan.
idag kom ellen hem till mig och klippte min lugg :D eloge till dig, du borde bli frisör. jaoo nu har jag pannis igen. gillar det. nej nu måste jag fortsätta historiahelvetet. sov på ni,


Luggen igen :)

Fredag den 13:e

slutade tidigt. sett the proposal, och inte mycket mer :) fredag den trettonde idag, får se till att inte bli utsatt för nåt då! nu är ylva och astrid här så vi ska träffa ellen i mörby! la la la land

Friendsreklam haha

Född 20 år för sent

Hola bloggen! Jag är så himla..

- glad för att det är helg imorrn! har längtat hela veckan nuu :)
- trött, för att jag aldrig kan lägga mig i tid
- irriterad på vissa människor

idag var det talangjakt, föll lite för Backstreet boys måste jag säga :') well, ser man bra ut och kan sjunga sådär: then you got me! röstade på dom :D

Jag har kommit på att jag är född försent. jag pratar inte om några dagar eller så, utan sisådär 20 år! när jag kom hem helt död efter skolan satt min brorsa och kolla på America's best dance crew så jag fastnade där ett tag. programledaren Mario Lopez är så himla söt! fast han är 35...
sen har vi ju Brad Pitt. om jag bara vore född typ 30 år tidigare! jaja,
jag får väl hålla mig till min generation. eller nej, till och med där skulle jag behöva vara född fem år tidigare. om man är intresserad av the american boys det vill säga. (zac efron, jesse mcCartney, Robert Pattinson) Hanni Lindis, du har helt klart rätt om american boys :)

 
Hands off!                                           (inte helt fel heller)

Gran Canaria pics

Bildbomb från Kanarieöarna, kom hem för en vecka sen. saknar! <3

 
Jag och min syrra när vi precis kommit fram, något varmklädda x)


Dagens bild x)


Måndag 9 november 2009

                         V Ä S T E R Å S
Hola! i helgen var jag på träningsläger i Västerås med kära friidrotten<3 det var skitkul och  mysigt verkligen. hotellet, Arosfortet, godisstoppet, allting :) för att inte glömma träningen ;)
men hahaha, ni kommer tycka jag är helt stupido i huvudet men jag börjar skratta bara jag tänker på det haha..
jag bodde med elina och sammie, och på söndagsmorgonen vaknade dom illamående. plötsligt måste Sammy spy och springer in på toaletten. då behöver elina det också, och springer in dit med. sen följer hundra mysiga spyattacker när dom bara springer fram och tillbaka varannan gång. själv står jag vid fönstret lite panikslaget och börjar gapskratta. mellan alla spyattacker börjar vi bara asgarva haha. man behövde nog vara där för att förstå. aja, gonatt =) 


Västerås

Om cirkus en timma hämtar Malin och PJ upp mig, sen ska vi till Västerås! :)

Annars har det vart en kort dag! särskilt för mig, tandläkarn.. inte helt fel att få lite bananspray insprutad i munnen x) nej nu måste jag packa klart. byee


Västerås 07 :) Stannade vid Godisstoppet, kommer vi göra idag med!


Nu äre jul igen?


Dom har redan börjat julpynta och sälja julsaker i Mörby Centrum! det är ju bara november? aja, längta kan man ju i alla fall göra :) men först ska jag längta lite till min birtdaaay <3


Hemma...

Igårkväll landade vi på Arlanda. det var huuur härligt som helst på Gran Canaria, saknar så himla mycket redan. det var ett jävla skitväder i sverige när vi landade(och är fortfarande) haha kul att min lillasyrra kom då i flip flops. men såklart har jag saknat er my lovely friends<3 om ni inte fanns här hemma skulle jag inte hittat någon anledning till att inte ha gömt mig på hotellet x)
dagens höjdpunkt: sprang på Ellen, den lilla häxan som går på VRG Odis som man ju aldrig ser numera. det slutade med att vi gick hem till mig och stekte gööttish plättar. sen dök även muppen ylva upp.  

kort vecka för min del :D har bara gått idag och ska gå imorrn i skolan. sen äre HELG! är borta hela helgen på träningsläger i Västerås! taaaggad så det är ju nått att se fram emot! nej nu ska jag på promiss med schmidt och ylva. nu väntar doom, förlåt att jag är sen som vanligt!


K Ä R L E K  till Spanien!

RSS 2.0