Onsdag 29 april

heeeeej i lingonskogen,
har lite sovmorgon idag eftersom jag inte kom hem förrän halv 12 igår från den där himla pjäsen. den var tråkig, svår att hänga med i, och så gick det knappt att andas för att det var så varmt. jag tror de flesta applåderade på slutet för att den äntligen var slut x)

men idag äre ingen vanlig dag! det är min lillasyrras födelsedag. vi firade hennes nu på morgonen. 13 år, tonåring och ungdom för hon nu kallas. efter skolan är det talangjakt. jag och ylva ska vara jury i vår klass. det är skönt, man får ju sitta längst fram och bestämma vilka som ska vinna :) sen ska beata och jag hitta på nåt, för mamma och pappa är borta.


GRATTIS!

Shakespeare

wihoo, ikväll kommer jag inte hem förrän vid 11. halva nian ska åka in till stan och kolla på en Shakespeare-pjäs som är tre timmar lång. och snart har jag konditionstest.. :S


Lördag 15 april

ja hej hallå, det var ett litet tag sen.
måste berätta om idag bara, har vart så mysigt :) de började med att min familj seglade ut i skärgårn, men jag följde inte med så jag hade hela huset för mig själv. skönt! sen var jag på träning, det var verkligen jättevarmt och soligt. vi sprang barfota på gräsmattan. och när man började prata om att man glömt solkräm var det verkligen sommarstämning på hög nivå! :)

sen på kvällen åkte jag, astrid och ylva in till stan för att se ellens uppvisning på skansen. hon är jätteduktig, läs: hon kan hänga i ringar! dom sitter dessutom en bra bit upp i luften. ja vi var stolta hur som helst. fast mitt i föreställning så behövde astrid och jag gå på toa, och självklart råkar vi låsa ut oss från föreställningen, haha! lite panik där, men de löste sig.

nu sover jag över hos ylva. eller, ylva sover iaf x) de ska jag nog också göra snart, är riktigt trött. gonatt sötnosar.


Tisdag

bloggar lite då så ni vet att jag lever^^
helgen var riktigt skön, som vanligt. bio, tränade, shoppade vårkläder. jaa, det hände inte så mycket mer. längtar nu efter nästa helg..
ska träna idag, och måste plugga innan :( aa men bäst att jag sätter igång så jag inte sitter med alla tusen läxor vid elva ikväll, flashback från igår. avslutar med en liten bild om mitt beroende haha. Det är alltid lika gott! =)


















Älska fredagar

hej hopp!
äntligen fredag :D väldigt oseriös dag, vi hade nästan bara vikarier hela dan. haha. efter skolan gick vi hem till ylva och kolla på sex and the city och gjorde inte så mycket. sen provade vi på friskispass i mörby centrum. det var kul faktiskt :) ska fortsätta gå några gånger. men nu måste jag göra mig iordning, ska åka in till stan och gå på bio med amalia, julia, fanny, tude och ylva. vi ska se 17 Again. Zac efron och Chandler är med x)


Ny morgonvana?

Mitt vanliga måtto brukar vara; sov så länge det går på morgonen. sen stressa iväg till skolan. det brukar sluta med att jag kommer försent, jag är inte så jättebra på att passa tider.
men nu har jag nästan börjat med att gå upp tidigare, gå ner och göra frukost, te, idag färskpressade jag till och med juice :) och sen sitter jag lite framför teven/datorn. jättemysigt ! kanske ska göra det till en vana?


Grattis bloggen 2 år :)

Idag har jag nu haft den här bloggen i två långa år.. oj oj :) Det är länge. det är så kul att kolla tillbaks på gamla inlägg. 

förresten kom jag hem från Italien i söndags natt. ahh, bästa träningslägret nånsin! de var så himla härligt där. stranden, italienarna, sova på balkongen, venedig, LOVE TO ITALIA =) saknar jättemycket <3 :)

  

Italien <3


Hejdå!

Hejdå Danderyd, hej Italien! :D

passar på

hej sa kalle i lingonskogen,
passar på att skriva lite extra nu innan jag åker till Italien, så ni får lite att läsa ;)
har vart ute på en långpromenad med min hund, det var så varmt! låg och solade vid badberget i säkert 45 minuter. sen ska mamma och jag åka till täby centrum och köpa en bikini åt mig. nej, jag ska inte ge mig på sveriges kalla vatten.
MEN JAG ÅKER JU TILL ITALIEN IMORGON!
wihooo :D det är ett träningsläger. vi ska åka till Rimini, i norra Italien. som bäst är det runt 20 grader och soligt där nu. så jag håller på att packa sommarkläder. vi ska bo vid stranden = ) nej nu måste jag fixa. see ya later alligator.


Rimini

PÅSKLOV :D

hej hopp!
äntligen är de efterlängtade påsklovet här! behövs. de har vart en jobbig vecka med prov.. men en del av den har vart kul, tex första april =) haha. lättlurade säger jag bara!
idag var det skönaste vädret nånsin! 15 grader och jättesoligt. vi satt ute hela matten och lyssnade på musik. efter skolan klättrade vi upp på ett litet tak och solade där. haha brände mig på taket :) haha på kemilektionen när vi hade prov och alla satt där stressade, kom runt tio lärare utklädda till påskkärringar in dit och lät och delade ut godis :P  

efter skolan bytte ylva och jag påskägg och målade ägg x) traditioner är traditioner, right? nej nu måste jag packa. ikväll blir det tjejmiddag :) bye.

FELIZ PASCUA !

RSS 2.0