Måndag 31 augusti

Jag älskar helg! i fredags var jag på födelsedagsfest hos emma som fyllde sexton. bara runt tre månader kvar tills det är min tur jue! i lördags var jag på träning, och sen på kvällen var ni några kompisar som åt på CG's, och sen gick vi hem till en Klas, där några andra roliga personer var också :) på söndan kom det över sex tjejer och eftermiddagsfikade hos mig. myys <3 :)


peace and love !


Jag DÖR!

Parodi på New Moon-trailern, haha så jäkla bra:
http://www.youtube.com/watch?v=PbAppj00nZo

Thank god it's friday!


kvällen slutade med att ylva och jag cyklade hem från emma i ösregn, nej skyfall, i piratkläder. vi fick ta skydd under bron (nedersta bilden) haha. temat var pirater, btw, inte någon ny klädstil ;) där var det efterlängtade inlägget, Julia, happy? ;)

26 augusti

Dagens JA-lista

1. Tjocka plättar.
 Dessa är dränkta i olja, innehåller 99% mjöl men ack så otroligt goda. Inget för den som vill minska midjemåttet kanske, men inte ens Anna Skipper skulle kunna motstå dessa delikatesser. så tack Gita, min gamla nanny från Lettland, som lärde mig göra dessa kalorifyllda, jäsande bestar.

2. Amerikaner. Älskar dem. Humorn, dialekten.. särskilt kul när de säger att de gillar svensk rapmusik som Mange Schmidt "even though I don't know what he's singing". eller blir lite förvirrade när vi presenterar Klas. "What, like Santa Claus?"

3. Friskis och Svettis. Springa runt och svettas med tjugo andra tanter kanske inte låter alltför frestande i allas öron, men personligen måste jag säga att jag älskar det! Dels dom roliga rörelserna, som gör att man känner sig som ett mongo, men särskilt roande är det att kolla på de få killar som faktiskt går på friskis, då dom har så dålig koordination att de inte ens hänger med i stretchingen.


24 augusti

Vi var inne i stan ikväll och åt middag på Grill, för att fira att min kära mamma fyller 50 år idag! det är stort. det var jättemysigt, jag är så mätt att jag tror att jag ska spricka. i lördags firade vi henne med en fest med några släktingar. jag fick låna en supersöt klänning av ylva då, tack för det:) vid middagen höll kalle, jag och beata ett litet tal som fick mamma tårögd..:) när jag kom hem från restaurangen gick jag och ylva ut på en lång promiss förresten. nu måste jag sova, det är ju en dag imorgon också =)


cheesecaken som jag gjorde till mother dearest :)


Inlägg a la Ylva

tja alla där ute:p

Ylva här, jag ska skriva något intressant tydligen. Stine e här och prövar nårga av mina många klännigar till hennes mammas fest. Det står mellan en som jag har köpt på indiska, svart  spetsequals LOOOvely! Den andra är en svart fodral klänning från den nu mera ickeexisterande affären Charmante. :9 Ylva loves her dresses. Annars så har det varit en ganska tråkig morgon. En typisk "f'*n det regnar orka gå upp..." morgon. Sen kom jag på att pappa var hemma och gav mig en klänning och ett armband snygga faktiskt. 

Nu ska vi vara lite nostalgiska kommer ni ihåg den här ?
  

Torsdag 20 augusti


nu ska jag äntligen SOVA efter tre timmars nattsömn på barnens ö :)<3

tidsfördriv

Dagarna flyter på, har nu gått två dagar på gymnasiet. det är mycket nya intryck, korridorerna känns fortfarande lite som en labyrint men jag måste nog säga att jag trivs :) vi har bara slappat än så länge, typ fått scheman och gjort sammarbetsövningar. imorrn ska vi och en klass till från sam-idrott åka till barnens ö och sova över där, typ för att lära känna klassen bättre. lite flashback från utö haha. hoppas sängarna är bättre bara :P minnen. nej nu borde jag väl packa och sova, hade!

jag, astrid och a-k igår, påväg hem för att fira att vi överlevt första dan med goda plättar och oboy :) <3

16 augusti

sista dagen på sommarlovet. slutet på början. äsch jag orkar inte skriva nåt djupt om tiden. men varför börjar vi på dagy så tidigt? vi brukar ju ha en vecka mer sommarlov, eller nåt..? hur som helst, jag åkte in till stan med ylva och åt lunch och kikade i lite affärer. kanske lyckades köpa ett par snygga tights också, vem vet? ;) sen åkte mamma och jag till täby och inhandlade lite grejer för gymnasiet. efter middan träffade jag ylva och ellen. E fyller ju år idag, GRATTIS! nej nu måste jag sova. jag ska ju upp tidigt imorrn, gymnasiet börjar.. jo jag är nog lite nervös, och lite otaggad för skola igen. men lite kul ska det nog bli :)


Tack fina ylva för en perfekt avslutning på sommarlovet <3


Gårdagskvällen


Orkar inte skriva, lägger istället upp lite bilder från igår kväll :)
på första bilden är astrid på tunnelbanan, sen jag. scenen. på sista är fanny, cattis, amalia och astrid. försökte få en bild på darin, han var grymt snygg igår kom vi överens om! haha.


The Voice 09

Astrid och jag var på Voice09-konserten i kungsträdgården ikväll. vi träffade amalia, fanny och hennes kusin cattis sen också. en väldigt lyckad kväll faktiskt :) synd bara att dom var tvungna att sluta konserten tidigare pga några korkade idioter. vi stod där och dansade, och plötsligt börjar det svida jättemycket i halsen och i ögonen. det hade vart helt fullt med folk bakom oss, men när vi vänder oss om är det plötsligt tomt. istället springer dom runt i panik, gråter och håller för munnen. usch, jag fick också panik. någon korkad person hade spridit tårgas mitt i publiken?! vem gör sånt?

Astrids gästinblogg på Stines lägg!

Eftersom stine är dålig på att uppdatera gör jag ett gästinlägg på hennes blogg medans hon och Ylva tittar på Lejonkungen. Igår var jag, Stin the bean, Ylva, Fanny och Julia på Sommaren med Göran, den var ganska kul.... Det tyckte åtminstone kvinnan bakom mej! Innan gick vi omkring lite på Fjortisfestivalen, jag menar Ung08. Ylva jobbar ju där i Circustältet. Jag och Stine var med i nån tävling där man skulle skriva saker man tycker om hos sig själv och jag vann!!! Iofs bara ett Kinderägg men ändå. Sen när vi kom hem satt jag, Stine och Ylva och drack te och pratade litev om filmerna Hiphip Hora och Tretton. Här kommer ett litet utdrag som måste kallas dagens konversation!

Astrid(berättar om Tretton): Och tjejen som är huvudpersonen är lite som jag...
Stine: Jättetöntig!


Lejonkungen är Stines favorit Disneyfilm! Min favorit Disneyfilm är helt klart Spirtit. Gråter som en gris varje gång jag ser den... Nu ska jag också titta på filmen!



Fin bild från dagen vi slutade skolan!

Julia sweet 16 !

2 augusti 2009

GrattisGrattisGrattis Julia! Inlägget jag skrev på din födelsedag försvann, så jag tyckte du förtjäna ett nytt =) jag avgudar cupcaksen du och fanny gjorde. kan lägga upp lite bilder från den dagen nån annan  gång. nu har jag ett liv och leva ;) hare bra !


Miss Sailor is confessing

I know, vad fel det är att sitta här ännu en kväll efter två på natten. oj, tre. mitt humör påverkas ganska mycket om jag inte sover ordentligt... kan vara så dramatisk, typ göra ett litet bråk med mamma mycket större än det egentligen är. aja, det är ju sommarlov. haha, det är ändå lite komiskt hur jag verkligen klädde mig efter mitt humör idag. typ, good girl gone bad. svarta kläder och hård mejk. ingen söt outfit här inte. gav  gratis mördarblickar på tunnelbanan. haha. well, that's yesterday! dessutom träffade jag min kusin olivia sen, och då blev ju allt mycket roligare :) 

Tänkte hursomhelst lägga upp lite härliga bilder från seglingen. vi var ute två veckor, kom hem för ett par dar sen. haha första bilden är så svensk, älskar den.


Harry Potter och halvblodsprinsen

Hello! har vart och sett nya HP-filmen på bio med olivia. och typiskt oss - eller nej, idag var det faktiskt bara mitt fel.. - råkade jag göra kvinnan bakom kassan, och hela kön för den delen, irriterad när jag inte kunde bestämma mig för vad jag skulle köpa. killarna bakom svor och kvinnan ba "kan du bestämma dig eller?!" bra service. filmen var hursom helst både rolig och spännande. DUMBLEDOR DOG! har inte läst boken så jag var ovetande om det! okej, nån har ju sagt det innan, typ min bästa kompis slash hp-nörden ylva x) men jag hade glömt bort det. det bästa var när harry potter hade druckit den där drycken och var typ hög? vi kissa nästan på oss av skratt. coca colan gjorde det inte bättre heller :P natti.


Jag klarar mig lika lite utan kläder som choklad klarar sig utan kakao


Åkte in till stan imorse där jag träffade Olivia, och shoppade. jag köpte två jeans, två par skor och en mascara. jag är faktiskt nöjd med mina inköp. om jag har tur kanske jag kommer att gilla kläderna om en vecka också x) bilder kanske kommer. vi var inne hela dan och tröttheten övergick till hysteriska skrattattacker åt allt, t ex när jag lyckades gå in i en stolpe mitt på gatan, haha gud vad vi garvade åt det. och när vi gick förbi där några timmar senare såg vi att det satt fast hårstrån på den. haha. tror nog att våra liv förlängdes ungefär tio år. sen på kvällen grillade vi med släktingar och hade trevligt. 
natti, älska sommar :) <3 

RSS 2.0