Året: 2009

Några ord om året som gått.. (min familj kidnappar mig till fjällen imorrn, trots protester, så jag är borta över nyår).

Det här är året då jag har rest mycket. Dessutom har det hänt så mycket annat, både roliga och stora förändringar. Highlights:

* ÅRE (januari) med dom bästa!


*Fjällen med familjen (februari)


*Fannys 16-årsfest, minnet sitter föralltid kvar på väggen ;)


*Italien (april) på träningsläger, roligaste resan jag gjort :D


*Paris med skolan, (maj)


*Balen, (juni)


*Vi slutade nian, högstadiet avklarat!


*Kalle kom hem från USA (juni) efter att ha vart där ett år, fyllde 18!


*Lyxkryssning (juli) till Talinn och St Petersburg


* Började i gymnasiet (augusti) med Hannie, fick flera nya vänner:)


*Min kusin Olivia flyttade från London till Sverige! därför träffas vi nu oftare :)

Idol (oktober)


*Halloween! (oktober)


*Kanarieöarna (höstlovet)


*Jag blev typ kär i snubben i mitten, när New Moon kom ut! (november)


*Jag fyllde 16! (26 nov), firades med White Party


*JUL <3


Även tack till alla galna kvällar hos fanny, Day'n'nite, Valborg!!, Moas birthday, Anki för att du är så snygg, Västerås, kvällspromissar med mange och ylva, årets par Anna-Nisse, penispasta, mami som fyllde 50, årets bästa låt; I gotta feeling, Frida och Ellen för ert mod när vi simmade över Edsviken och nästan blev påkörda av en båt,
GOTT NYTT ÅR!
när jag är tillbaka är det fucking 2010!!


25 december

men tjena!
julafton kunde inte ha vart bättre! :) firades med familjen, mormor&morfar, morbror och kusin Anna. typiskt pappa att väcka mig med att dra av täcket, men min christmas spirit kan inte förstöras så lätt på julafton, hihi. mitt humör var på topp hela dagen, och allt kändes så himla bra. smågrejerna på morgonen är så mysiga, som paketet i julstrumpan och sista avsnittet av julkalendern. 
jag, Anna, kalle och beata åkte sen lite pulka, kul var det! jullunchen var ju underbar, åt så jag nästan dog. känn dig lyckad mami :D sen kalle anka klockan tre, man är ju svensk ;) sen kom "jultomten" och delade ut julklappar. jag är jättenöjd med det jag fick! min favorit är nog den knallrosa klockan jag önskat mig från Jet Set. grymt snygga! 
sen gick jag, morbror, kalle och papi till farfars grav. promenaden hem förvandlades till ett snöbollskrig eftersom min morbror bestämde sig för att putta ner mig i snön!:) nytt för i år: Anna Ankas jul, ganska kul faktiskt haha.



GOD JUL! <3

JULAFTON :)

Gooood Jul på er! Underbara julafton :)


23 december

heej, imorrn är det väl alla barns favoritdag, JULAFTON. snart kommer min kusin Anna från småland, och min morbror så det ska bli kul att träffa dom igen :) senare ska vi sätta upp och pynta julgranen. nej, nu måste jag slå in lite julklappar, GOD JUL <3

jag och min syster förra julafton



.. love actually is all around


Dan före dan före dopparedan


yeeez, snart äre jul! tappat min julstämning lite, men ikväll ska jag se Love Actually så då kanske den kommer tillbaka :) om circus en halvtimma kommer min mormor och morfar hit, det ska bli kul att se dom igen. dom är saknade. annars har jag bara sovit, tagit en lång promiss och städat idag. nej, nu måste jag ta en dusch. peace.


Mini-julafton <3

hej, jag har grym ångest. har bränt alldeles för mycket pengar på julklappar. har lite svårt att behärska mig när jag ser nåt bra, haha. 

mini-julafton hemma hos ylva idag. vi, ellen och astrid hade julklappsutdelning, tände ljus, och körde på en egen julafton. fick heta strings, huvudmassage, halsband, en bok med raggningsrepliker, strumpbyxor och lip balm :) roliga julklappar, tack girlies <3

ikväll ska jag ta igen lite sömn tror jag, men nu ska jag ut med ellen på en promiss, behövs verkligen. byeee =)

jag älskar att det är så mycket snö! det har nog aldrig vart så här mycket snö över jul! bild: astrid och primus.

JULLOOOOV :D

heeej, 
lovet än så länge har vart najs!
i fredags vare julavslutning. efter fika, dans och aula fick alla gå på JULLOV :) så himla skönt! på kvällen var vi hos Julia, det var mycket trevligt :)

igår var det avslutning på träningen. efter en sista träning som mest bestod utav jullekar, hade vi snökrig, yeeeh. blötte nog ner elinas bil ganska mycket när vi åkte hem. sen åkte vi direkt vidare till Malin. bastu och snöbad, jullunch, dansk julafton, happy feet.. <3 orkar inte skriva detaljerna, men kul och myyyys var det på hög nivå.

annars, sov hos ylva inatt med dom bästa. lite sömn men kul kväll^^ när vi vaknat till åkte vi till täby centrum och julshoppade. min plånbok börjar gå ner kraftigt i vikt..


bilden är från avslutningen. TACK för den första terminen i gymnasiet, det är ni som har gjort den kul :)<3 jag är så glad att vi hamnade i samma klass och har lärt känna varann.



haha, piece of ellen och ylva på morgonkvisten

Torsdag 17 december

Heej,
dansen gick ju ganska bra idag, hihi. fick dansa med ordförande! en stor höjdpunkt skulle man kunna tycka :) nej, det var inge speciellt faktiskt. handsvett, fo sho. 
sen snöade det så mycket att alla bussar ställdes in. lite kaos då 1500 elever behövde ta sig hem.. tur att jag har nära hem.

senare träning, och sen åkte jag in till stan med Astrid och såg New Moon. hade redan sett den, men jag fick två gratisbiljetter från EF, kul de! lätt värd att se igen, Jacob är ju inte lite snygg i denna film :):):) haha fast tjejen bredvid stöna varje gång han var i bild. lite överdriivet. men jag klandrar dig inte, tjejen.

nej nu måste jag sova, har skolavslutning imorrn! vi äta lussebullar och dansa 700 pers samtidigt i gympasalen, sju olika juldanser. TAGGAD FÖR LOV!<3



Laserdooome

Hola, chill dag! på spanskan fikade vi. sen två slappa lektioner. sen blev det julbord till lunch, muums. efter det tog Hannie, jag, Emma och Hoey bussen till stan där vi mötte vår klass och spelade laserdome. det var faktiskt väldigt kul! :)


emma taggar till innan spelet börjar..

sen stannade Hannie och jag kvar i stan och handlade julklappar. fast jag kollade mest åt mig själv och köpte inget, haha. men nu vet jag vad jag önskar mig i alla fall :D kuul vare i alla fall Hannie, kommer inte ihåg vad de var vi skrattade så mycket åt förutom kladdig kladdkaka. påvägen hem köpte jag Söder-te, Rekommenderas med stort R. loove

förutom massa provade klockor hittade jag denna väska, hoppas min bror går med på att köpa mig den i julklapp :)

Almost Heaven


... West Virginia :)

GRATTIS YLVA !

Tisdag den 15 december..! en mycket stor dag! för 16 år sedan föddes en alldeles underbar tjej, som fick namnet Ylva. min bästaste kompis, vi har känt varandra i mer än 10 år nuu <3 grattis pårej! sees om en stund!


inte en helt vanlig måndagish!

heej, jag ÄLSKAR att det snöar :D så himla mysigt, julstämning på hög nivå! det har bara hänt bra grejer idag. jag fick MVG på mitt spanska muntliga prov. jag lyckades hålla mig ganska pigg idag. det snöade. en inlämning skjöts upp till efter lovet istället. yay! vilket gjorde att jag hade tid att ta en lång promiss med ylvis och ellen, träna, sova lite och bara ta det lugnt. och imorrn slutar jag 12. kan det blii bättre? noope.

på tisdag fyller ylva 16 år, glöm inte att gratta henne!
på onsdag ska vi spela laserdome med klassen, jag och mickis har absolut det bästa laget ;)
på torsdag ska jag och astrid på New Moon! (andra gången för mig)
på fredag är det julavslutning och sen jullov. en fågel viska i mitt öra om en fest!

idag hade emma, jag och Hannie ingen franska, så vi hade två timmars lunch. vi tog en promiss, och när vi kom till fotbollsplan börjar det med att hanna och jag vill göra änglar i snön. sen kommer det kungfu-sparkar, lite allmänt konstiga bilder, och i slutet springer vi runt i linnen. myyyyys, kallt som satan. natti =)




spelar ingen roll vad du säger, den är jättesöt! :)

White Party

Hola. hade födelsedagsfest /middag här igårkväll, och det var jättetrevligt :D temat var White Party, lite wannabe Gossip Girl! :P min brorsa delade ut vita blommor vid dörren, och hans kompis tog hand om alla jackor och skor. ett försök att fixa lite lyx^^ kvällen blev jättekul, och tack tjejer för alla bra presenter! ni var skitsnygga förresten :) när alla gått skulle allt tas undan, tur att jag fick hjälp av min supersnälla brorsa. fick äntligen gå och lägga mig halv sex. sen sov jag till klockan ett idag, hihi. natti =)


muums, tack för denna present ;)

Lucia

Heej, Lucia idag :) lägger upp en bild från Dagys Luciatåg i fredags. det var jättefint faktiskt, ganska mycket satsigare än fribergas kan man säga x) en tjej som liknade emma skitmycket sjöng solo, magnus och ruben var med, och lucian hade stearin över hela ögonlocken när hon gick ut. fiint i alla fall <3

bye see share ten

Hej. kollar på mammas pojkar! det är final ju :D hoppas bobby väljer jane, den andra tjejen verkar så.. bimbo.
annars har jag vart på träning. när jag kom hem köpte pappa pizza, guud vad gott det var. efter mamiis boys ska jag försöka dra med ylva på en promiss. herrå, fredag imorrn! <3
 


9 december 2009

tjoooosan hejsan, har inte mycket att säga. jag är skittrött idag, men jag mår som jag förtjänar antar jag. kan. inte. lägga. mig. i. tid. BLIR GALEN!

det är verkligen kul att bara sitta och stirra på folk i matsalen haha. alla bah creeepy tjej därborta!! neej men snart kommer vi ha smeknamn på varenda människa i skolan. ingen fattar vad vi pratar om, vilket kan vara bra i dessa lägen. vilka vet liksom vilka dessa är;
 
Ankan. The Voice. Företagsekonomi. tvättmaskinen. solariet. hehehe. HAHA. ordförande. kutARN. i taket lyser stjärnorna. Dman. Taylor Lautner. golfkillen. mannen. edward cullen. dickhead. 


image391
Emmis, hanna lindis, mickis: när ska vi ha THE outfit? :D haha my god vilken seriös bild, men jag behövde den för att visa. till mitt försvar är den faktiskt tagen länge sen. pöööss.

ms Einstein

"Malmö, det ligger väl nånstans i norra Sverige?"

bra där, syrran!

Tisdag 8 december

Hoooola,
imorse hade jag sovmorgon, men jag såg julkalendern. måste säga att den är ganska kul ändå x) haha, gillar ståhl-henrik. det är säkert många (småbarn) som delar samma humor som jag.
aja, tisdag alltså. vi juldansade hela idrotten, pretty funny^^ vi ska dansa en hel timme på avslutningen. sju olika danser. whooa, då kan man hamna med.. vem som helst ;) 
annars då. somnade nästan under en lektion, så himla trött. idag tänker jag lägga mig i tid! idag tänker jag lägga mig i tid. idag tänker jag lägga mig i tid. oj, måste byta om, ska på träning. byee!
 nu
lägger in en efterlängtad bild från lunchen igår, Julia och Moa! :D


Måndag 7 december

Dagens klädsel: svarta jeans, grått linne, blå kofta, halsduk
Dagens accesoarer: gröna örhängen
Dagens frilla: utsläppt
Dagens smink: det vanliga
Dagens bästa: lång sovmorgon
Dagens sämsta: att gå upp
Dagens köp: ett päron från kafeterian
Dagens sysselsättning: FK, step-up
Dagens längtan: lördag =)
Dagens låt: I want it that way
Dagens humör: trött och glad
Dagens saknad: mellanstadiet
Dagens person: Julia dele, grattis på födelsedan!
Dagens fulaste: mina naglar
Dagens snyggaste: ankan :)
Dagens måste: som alltid: sova!
Dagens roligaste: fotot på ankan när jag och hanna lindis sitter i bakgrunden, och när bobbys mamma försöker få taxichaufförn att köra snabbare :P
Dagens tråkigaste:
att emma is gone
Dagens kommentar: "verkligen!"


Mammas pojkar <3

Andra advent <3

tjosan hoppsan, så var helgen över.
i fredags var jag med ylva och ellen. det blev en lugn filmkväll för vår del. jättemysigt var det, så mysigt att ylva och jag somnade. man är bara så slut på fredagar..
i lördags vare träning :) lussebullsbak när jag kom hem, yay! :D på kvällen for jag på nattliga äventyr till Sollentuna, med girlies. det var.. speciellt, haha. men kul kväll. träffade på en från min klass där också.
idag har jag bara pluggat, och så kom det lite släktingar på eftermiddan på julfika. liten tur upp till mörby c med astrid för att köpa lite grejer för nästa helg. sen Gossip Girl, promiss med ylva. ja, en vanlig söndag :) helvete! kom på nu att jag har en stor läxa tills imorrn. trevligt. måste gå :)


3 december

Heej, så himla skönt med helg imorrn!
vi dansade på idrotten, en av alla hundra juldanser vi ska kunna till avslutningen. något gott fick jag definitivt utav det i alla fall! :) kvack. sen när vi spela fotboll vare satsArnarna som rulade planen, yeeeh! 

dagens roliga händelse: Hanni och Mickis blir attackerade av pilatesbollar av några i klassen, jag dör av skratt! såg så jäkla roligt ut hahahah. dom satt där på golvet och bara skrek, samtidigt kommer en boll i slowmotion och dunkar Hoey i bakhuvudet. hhaaha.




PS. Emma, det är sviinhalt ute kvinna! du cyklar ju alltid till skolan. kan du inte ha på dig en hjälm idag? :)


2 december



heeej fans, gick upp till mörby på nolltid efter skolan, där jag träffa Ylva och Astrid. mötte även Hanna och Hannie när dom vänta på bussen :) aja, det var helt slut på chokladkalendrar i hela mörbyC så då gick jag till Nora torg och köpte en istället. bra det! stark tradition, mycket stark tradition! sen somna jag i ylvas soffa med henne och astrid framför Kalle och Chokladfabriken.

ps, igår skulle jag och hanna låsa dörren för halva klassen i korridoren, dels för att vi hade lust och dels för att några killar framför oss peppat oss att göra det :P klantigt nog råkade vi även låsa ute vår lärare.. som sa att vi kunde bli polisanmälda, för att det satt kameror överallt i korridoren och att det hade nåt med brandlarmet att göra :S som tur är gillar Åsa oss, tror jag, så det är chillis :) men det var ganska kul ändå hahah.

1 december

Hola,
vanlig dag. liten släng av juldans och innebandy på idrotten. tyckte vi ägde da dancefloor Emma. ;) Aja, är ganska så stressad över en essay vi ska göra imorrn på engelskan. Jag ogillar Olof starkt. ingen gillar honom, det fick jag även bekräftat av Ankis på fejan x) han tycker vi ska betala någon att säga det till honom. yay, är vi FB-buddies nu? :D

ska hoppa in en sväng i duschen, sen försöka plugga lite till. sen måste jag se julkalendern igen på internet, somnade framför TVn imorse för att jag var så trött. sen SOVA, bye.

ps. Grattis Klara :)

RSS 2.0