Mot värmen <3

Och med detta inlägg säger jag goodbye för en vecka :) Om fyra timmar kommer taxin som tar oss till Arlanda. därifrån till Mas Palomas på Kanarieöarna! planet går tidigt.. Godnatt, hade bra Sverige!


                                  28/10 - 4/11

HALLOWEEN


Tack för ikväll tjejer! det var skitläskigt ;)

Packar.. :D

tjolaHOPP!
Det ligger runt åtta klänningar på min säng just nu, i väntan på att bli nedpackade, bland en massa kjolar och shorts! nu tänker ni nog, wtf har kvinnan blivit galen, det är ju oktober, men aaah jag åker till Gran Canaria imorrn! ska bli så skönt att komma bort från det här gråa, regniga vädret. var där för två år sen också, men nu är det ett annat ställe vi ska till, Mas Palomas :D
och jag vet att du läser Mange Schmidt, hoppas skräckfilmen var skitläskig så ni inte kunde sova igårkväll! :P allt gick bra sen, får gå ikväll men synd att jag behövde gå så tidigt igår.

//Stiiiiiiiiiiine


Sena bilder från A-Ks 16-årsmiddag :)


Födelsedagsbarnet :D

fiiiina astrid! ;)<3

haha :) döda mig inte

HÖSTLOV!!

Wow, det finns faktiskt folk som läser min blogg, hahah!
i fredags kväll/natt invigdes lovet med att åka in till ett nattcafé i stan. förutom att det var så överfullt och så varmt att man inte kunde andas hade jag a great time! alltid kul med er.

idag har jag tränat och fikat med kompisar. planerat en STOR grej som händer i April, tagga! på kvällen åt jag middag à la farmor, hur gott som helst! sen träffade jag er som vart på bio, och sen gick jag och mange schmidt hem till ylva och drack te och pratade :)<3

Fattar inte att Nicklas åkte ur Idol i fredags! är inte så insatt, men han var helt klart min favorit! ELLER HUR MICKIS?! tog bilden från hennes blogg, www.mkeela.blogg.se

åhh, smälter när jag ser den här bilden :)

Är så himla pigg just nu. har ställt om dygnet helt. Imorrn åker jag till mormor och morfar i Norrland, kommer bli jättemysigt <3 kommer hem redan på måndag igen.


IDOL! :D

Hola, äntligen lite tid!
Var på Idol förra fredan, pappa fixade VIP-biljetter till mig, Kalle & Beata via sitt jobb. det var kul att det var Michael Jackson-tema, och alla sjöng så himla bra. Jag hade ingen aning om att Jordin Sparks skulle vara där heller, hon var så sjukt duktig! Men Nicklas var nog bäst i fredags, eller hur Mickis? ;)
tyvärr fick man inte ta kort med idolerna..


oj, det var inte såhär stort och långtifrån..

Kevin och Jordin Sparks :)

Erika eller Tove?

hihi, jag och Katrin Zytiomerska x)

hahahaha "Red Carpet"





Stress

BAJSmycket att göra, hinner skriva tidigast på torsdag,
puss

-------------------------------------------------------------------------

haha måste bara skriva en kul grej,
idag var vi på bio med skolan. jag var så himla trött och somnade ganska snabbt, sov mig igenom filmen. när den var slut och jag vaknade kändes det lite skamset att ha sovit. när jag vände mig om satt Maggan (svenskafröken) där och var helt avtuppad hon med. haha såg bara för roligt ut.

Free Falling

tjo!
haft fullt upp med prov den här veckan. och så var jag på EF intervju igår kväll! Det gick bra, är riktigt taggad att åka nu! även om det är 10 månader kvar.. men det ska bli så jäkla kul känner jag bara! får hoppas på lite tur med familjen. jaja,
just nu är det så himla fint ute, vill bara ut. Jag ska på träning nu, om jag och elina får skjuts det vill säga... 

så himla fin låt, älskar den :)

Free Falling - John Mayer

Magic

Det snöade imorse!! Typ i fem minuter, men ändå! Det var snö.
Min lillasyrra har börjat med photoshop. bilden nedanför är lite suddig eftersom hon fortfarande lär sig, men nu kan jag se ungefär hur jag skulle se ut med brunt hår :) hmm, kanske borde prova?


Greeen day

Så vart helgen över, riktigt rolig vart den i alla fall.. Igår fyllde Anna-karin 16, GRATTIS igen! :) just nu är hon på Green Day, är så himla avundsjuk men vad gör man?
Jag har så sjukt mycket att göra. har EF intervju, prov och en massa i skolan i veckan. trots detta ska jag nu ta en promiss med ylva, magnus och mulle i det supermysiga regnet. måste ju ut och röra lite på mig också,


Peace and love,

Here comes the weekend

oops, sovit hela eftermiddan på soffan. var så himla trött när jag kom hem att jag bara dog. kollade lite på scrubs också <3 aja, håller på att hålla på att ladda över lite musik till iPoden, ska ut med min hund på en lång promiss. förhoppningsvis hittar jag på något med tjejen på bilden nedanför sen :) <3 peeeeeace.



FREDAG

Hej! är i skolan, slutar om en och en halv timma. bara franska kvar nu.. Oj,måste tillbaka till klassrummet. ni får en bild, den ser lite mupp ut, men det är så det ser ut när man kittlar astrid haha. skrattar när jag ser den x)


skola..

hej, har haft så mycket i skolan den här veckan. Jag planerar dåligt också. hur som helst har jag inte hunnit skriva till mina äääälskade fans<3
Idag är tredje dagen i rad jag kommer i tid! Jag är hemskt dålig på att passa tider. har inte kommit i tid på tre veckor. insåg att lärarna får ett intryck av att jag är oseriös och slapp, så nu har jag bättrat mig! :)

om två timmar börjar min träning, så jag ska ner och äta mellanmål nu, jag säger bara kesomacka. . peeace out.

indeed!


Söndag 4 oktober

Hola amigos, är lite smått stressad över skolan just nu... men helgen har vart jätteskön, som vanligt. i fredags tog jag det bara lugnt med ylva, ellen och astrid. och juste, Elias! haha :) såg halva Slumdog Millionaire, sen cyklade jag och ylva upp i det supermysiga vädret - not, och hyrde Flickvänner från Förr. Den var väl sådär. men en mysig kväll var det i alla fall. man träffar ju aldrig Ellen numera eftersom hon går på Odenplan den skitungen. hihi :)
Igår var ni några hemma hos Fanny, där fick vi träffa Mr. Olsson också. det var kul! lallade runt i flera timmar. vi såg en skräckis sen, fy fan vad läskig den var. uääh. tror den hette "the Uninvited"? den var jättebra i alla fall.

Idag åt jag lunch på Taco Bar med fem andra tjejer för att fira Mickis som fyllde 16 igår, grattis! Sen gick Hanna, Hanni, Mikaela, jag och Louise runt lite i "Täbban" när vi ändå var där. Jag köpte hårband, kofta och en kjol. suck, vad jag slösar. allt var typ impulsköp. aja, man kan ju alltid lämna tillbaka om det är så..


Partytricket!


Tacoooobar


och firade Kanelbullens Dag idag på espresso house :)

ADIOS

Nejmen tjena

Tjo! Trodde jag skulle dö imorse när jag cyklade till skolan. iskallt och halt vare. Malin sa att hon trillat med cykeln när det vart halt, och hjälmen sprack.. om jag halkat kunde det vart min skalle :S nej, jag vill leva ett tag till. men seriöst, det är vinter för mig nu! det var en grad imorse när jag åt frukost. igårkväll var jag i stan och fikade med Sara, Agnes, Erika och Kalle, några man inte sett på ett tag! :) förutom min broor då..

annars då?? orienteringsdagen! jag, hanna och louise ägde skiten ur alla!!:D nej men jag var äckligt stolt över oss. hahaha. det är konstigt, för jag suger på att orientera. och nu är den efterlängtade HELGEN här :D ska lägga upp lite bilder från förra och den här veckan:) 


insparksfesten Odenplan/ Jarlaplan, förra onsdan. fanny :)


Middag hos Isabelle förra fredan :) tack för en rolig kväll <3


dom älskade kvällspromenaderna


Shopping, fika och bio med mamma & syster


nyköpta bullar på vår längsta skoldag, guuud dom var inte lite goda! haha snyggt där emma ;)


Onsdagsbilden :) Mickis med sina coola naglar


torsdagsbilden: Mali med sin dröööm


Dagens bild: äpplebilden på Hanihoe och Mickis :)

RSS 2.0