taggad, FLORIDA imorrn! =)

imorrn bär de av mot Florida! packar som en galning just nu, har tusen saker kvar att göra.. måste bara säga att jag är väldigt taggad!! har vart där två gånger förut, när jag var  mycket mindre, och nu kommer alla minnen komma tillbaks.. =) nu är alla på högmässan dåra, och jag är säker på att ni har de kul, ville gärna vara me er och flumma :P men jag hinner inte tyvärr .. okeej, nu måste jag fortsätta packa, men hare braa alla svenskar, själv drar jag västerut.. haha. ska mellanlanda i New York, och de kommer ta nästan en hel dag att komma "från dörr till dörr".
pusss på er, ha ett bra lov!
<3

image271

choose day!

tisdag idag då =)
måste plugga engelska, spanska och svenska, bara språk här, menmen... dock missar jag träningen :/ måste packa också. men om jag pluggar på nu, ser mitt schema ut såhär ikväll;

17.35 grey's Anatomy
20.00 Gossip Girl

hade! ;)

måndag´

jaha, då vare måndag =)
har inget intressant att skriva om, egentligen. sitter och pluggar just nu, har världens jobbigaste vecka den här veckan. teven var på imorse, den står utanför mitt sovrum och mamma sätter alltid på den på morgonen, och då hörde jag att dom prata om ungdomar som blir utbrända på nyheterna... hade matteprov idag, de gick ganska bra , tror de luktar liite MVG däära, eller kanske VG iaf :)
de sorgliga den här veckan är då att jag måste skippa mina träningar för plugget, och för att hinna packa, för på fridayyyy åker jag till Florida! de är lite speciellt de för mig, för jag har en massa gamla minnen från Florida eftersom jag vart där när jag var mindre.. ! så de här ska bli jättehärligt =)
såg på Grey's anatomy förut, är lite lätt deprimerad nu, för en kille som var jättesnäll sprängdes i luften:(
måste lära mig att de inte är verklighet, men jag kan inte sluta tänka på de nu... aja !

image270

=)

image269

fredag

väldigt skönt med fredag, vart med astrid och ellen^^ vi gick hem till mig, och försökte få igång dvd:n i vardagsrummet, men de gick inte, så vi förflytta oss upp en våning och såg Brokeback Mountain.. heath ledger är grymt söt.. eller var grymt söt, eftersom han är död nu... :'(
iaf, sen såg jag och astrid på Grey's Anatomy också, shiit va bra de är! har bara sett något avsnitt förut och tyckt att det var jättbra, men har liksom inte kollat varje onsdag på de, men nu ska jag börja kolla på repriserna, för jag är STUCK with it! så på måndag ska jag se nästa avsnitt .
btw, om en vecka sitter jag på ett plygplan till FLORIDA. ska bli så jäkla mysigt, säger jag bara.
hare gott! ;)
                                                                                                                           image267


Alla hjärtans dag <3

hellou!! idag är de Valentines day då , dvs alla hjärtans dag =)
inte för att de är jättespeciellt för mig, eller jo, de  är de faktiskt! gillar speciella dagar, även om de liksom inte hände ngt speciellt.. men ändå! jaha.. dagen i skolan var skön, vi hade först 15 min sovmorgon, och sen sluta vi kvart i två. vi har typ bara gjort oseriösa grejer,  som "viskleken", här pajar man allt genom att viska "ko" istället för "korn" :P efteråt, gick jag ellen och Y hem till moi och fika lite, såg lite på Gilmore Girls. sen vare träning på G! spelade basket halva träningen , de är ju riktigt jobbigt efter ett tag,  iaf när man är så duktiga som vi är ;D ¨så, jagh kom hem för en timma sen, har ätit  middag, och måste kolla igenom matten lite, eftersom jag har prov imorrn på G-delen. de är väl inte så självklart att G-delen är så himla lätt som alla säger att dn säkeert är, jag har legat efter att tag, och missat en del, så..

ursäkta humörsvängningarna, men jag kan fortfarande inte sluta tänka på det som du sa.. visst, de stämmer och jag försöker faktiskt! eller, näe det gör jag inte, jag försöker inte ändra mig efter hur du vill att jag ska vara, men du behöver ju inte ta allt det här så jävla seriöst!! de är inte bara jag som gör fel, har du tänkt på det? du gör fel hela tiden. mP, vet att jag nog bara är paranoid nu, men kan man inte ens få prata med "personen", utan att känna sig helt jävla bevakad?! kände precis såhär i sexan, två år sedan, kan bara tänka mig hur kommenterarna skulle bli.

Ericas egna citat:
Tack för att ni finns. Glad alla hjärtans dag <3
    

yes !

har inget att plugga till, känns riktigt skönt, första gången på ett tag.. så de här är väldigt speciellt, att inte stressa med någonting! och imorrn är de "temadag" som dom kallar det, eftersom de är alla hjärtans dag^^ så då blire inga vanliga lektioner heller. och vi slutar klockan två, skulle slutat halv fyra annars. så imorrn blir de en fin dag ;D
de enda jobbiga kvar nu är matteprovet på fredag. men nu ska pappsen stänga av internet för att fixa ett nytt typ, så hare bra =)
pusssss!


Vegetarian..?

Jag tror jag är vegetarian nu.. kan i alla fall inte äta chicken mcnuggets, speciellt inte skolans. inte efter att vi pratat om hur chicken mcnuggets görs, iaf.
hehe, iaf, var på träning nyss, skönt var de. annars har de vart en vanlig tisdag. ser på Gossip Girl nu, eller de är paus, men nu ska jag gå ner till teven och kolla om de börjat igen =) de är väldigt bra.
btw ylva, våran låt går på radion nu ! ;)
"I Stockholm är jag född. I Stockholm vill jag bo..."

hare braa!!!!

bear =)

Fin, den här killen .haha, han var bäst i lördags, och jag är inte kär, amalia ;)


Lundi

salut. helt vanlig måndag idag. idag på hemkunskapen bakade vi morotmuffins, mår fortfarande illa :S allså, dom var sjukt goda och så, men de var väl de som var problemet ;)
måste också bara kommentera astrids och mitt skitfina solo på poison, de var inte lite fint de ! våra sångröster var ju också dom bästa, men inte mest seriösa. jo, astrid och jag ska nog satsa på sångkarriären. (är på väldigt ironiskt humör just nu)
såg "härmed förklarar jag er Chuck och Larry" nyss, tvingade mig att ta en paus från franskapluggandet (prov på onsdag) eftersom filmen ska lämnas in imorgon.. den var väldigt rolig, jessica biel var väldigt bra i den!
men nu måste jag sova, ha en grejt natt!
hare gott ;)

au revoir

image254
yes, ylva tar biologin seriöst.


Fin sko från Din sko

 
image253

lovely lördag =)

skönt med lördag, fick skippa träningen idag för att försöka hitta praoplatser i stan. efter att jag och hanna vandrat runt på hela djurgården och frågat på 1000 ställen (vasamuséet, restauranger, junibacken, aqvaria, caféer, skansen) åkte vi till norrmalm där vi hittade bättre lycka, haha. så nu har vi nog fått praoplatser på ett fint spa, och på ett café. ska bli trevligt, först en vecka påsklov, sedan två veckor prao. inga prov , de är så de ska vara =)
mamma och pappa är borta, så jag har bjudit hem ylva och ellen to la casa, ska bli en riktigt trevlig tjejkväll. ojsan, nu kom visst ylva , hon är alltid tidig :P vi ska köpa pizza, se på film och kanske kika lite på melodifestivalen, christian luuk är ju skön ;) men nu måste jag vara lite social, ellen kommer snart, så BAJ!


image250   image251


Uppdatering

Här kommer lite uppdatering, anledningen till att jag inte skrivit på ett bra tag är att jag råkade krascha min data i söndags, eller inte bara min, jag kraschade alla i huset , så jag har inte kunnat vara på internet.. men nu så! internet är iförsig fortfarande helt stört, eftersom de funkar i cirka tio minuter, sen går de sönder, sen funkar de igen o.s.v. men iaf, här kommer lite bilder från veckan =) hah, kan inte säga att jag vart särskilt nyttig denna vecka, eftersom astrid drog med mig till pizzerian, och fettisdagen var ju i tisdags såå  ;D

cg's pizzeria
image247

semledagen 'fettisdagen'

image248


cuteee =)

image244
de här är från sjuan dåra, vi ser på en storbildsskärm så de förklarar kanske våra miffade ansiktsuttryck ;D de va längesen, men jag kmr ihåg hur kul vi hade de !

nähä .

nähäpp, tjejmiddan blev inte av för astrid kunde inte :/ hon skulle va på nån födelsedagsmiddag för sin pappa. och ellen hade ingen mat hemma, och värmepannan hade gått sönder i hennes hus, så de var isskallt där så de skulle nog ändå inte bli den perfekta middan ;) så nu blire väl lite skäckis framför teven, sen måste jag gå en liten promenix med vovven i den djupa snön,
hade =)

enrique goes my heart,

Första videon låter de jättehemskt när Enrique Iglesias sjunger, de låter verkligen hemskt!
Den andra videon är också på Enrique Iglesias, live, och han sjunger så hiimla fint däär, då menar jag verkligen fiint! han är en fin kille =) tkr bara de är så konstigt att de låter så olika på dom olika vidoerna :S




Charlies angels

Såg på Charlie's angels (Charlies änglar) för en stund sen, riktigt bra är det =)  har rolig konversation med malan på msn . Men nu måste jag sova, håller på att somna här framför datorn,
gonatt!
image243 

Frajdäj

idag var de fredag dåra =)  jätteskönt! hade kemiprov idag som gick skit tyvärr, kändes det som. eller jag vet inte.. efter skolan gick jag, hanna och astrid till hemköp och köpte glass, mums! sen va de modevisning på G ;)
tar de lugnt ikväll, var uppe till länge inatt så jag är jättetrött.. sitter och äter ben&jerry's, godasteglassen, och tittar på let's dance med syster. danny är ju fett bra, haha :) neej, karl petter är bäst, han pratar så kul :P 
imorrn blir de nog tjejmiddag hos ellen , och träning. 
hade!!

RSS 2.0