Stress

Blä, stressigt. Hinner inte skriva så mycket. har So-prov imorrn och kemiprov på fredag. träning nu. c yaa.


Åre

Här kommer min version av Åre i bilder =) två månader efter, men alla la ju upp en miljon bilder precis när vi kom hem så jag väcker minnena nu istället :)


Våffeldagen

Hola.
trots att onsdagar är ganska långa och sega har dagen ändå gått ganska fort =) först nationella engelska, hoppas det gick bra. skrev om ett val jag har gjort, att åka till USA ett år. jao, inget speciellt har hänt idag. jo jesper fyller 16 höhö, på våffeldagen och allt :P dagen i ära gjorde jag våfflor för första gången i mitt liv, och dom blev riktigt goda måste jag säga. nej nu måste jag röra på mig. lite oc idag också. ja, jag älskar den serien :)


hola amigos

hej shabong. lyssnar på Supermassive Black Hole, så himla bra =)
idag blev jag glad, för kemiprovet är flyttat till nästa vecka så den här veckan blev plötsligt väldigt chill !  
annars har jag kollat på oc, tränat och nu ska jag snart se desperate. slänger in en jättesöt bild på ellen från i julas,
men nu vet jag inte vad jag ska säga mer. hade bra


Måndag

Hej hopp. har inte så mycket att säga, måste plugga till kemiprovet... som vanligt har jag skjutit på det så länge det går. vart ganska fint ute idag, kallt men lite sol nån gång där =) haha jag pratar om vädret ja. är lite stressad. ska ner och koka en till kopp te nu, ha så gott.


                    jag diggar klädsmaken, honey =)


Tvillingarna :)


sötnosarna Alice och Thea :) <3

Design

Jullebulle fixade min design idag, tack :) har aldrig haft såhär fint måste jag säga. men nu dunkar mitt huvud, aj vad ont jag har.
har inte skrivit i helgen, men i fredags kväll var jag, olivia, julia dele, amalia, fanny, julia, emma, astrid och ellen inne i stan. en del av oss åt först på tacobar, och sen såg vi confessions of a shopaholic. den var ganska bra faktiskt. det var i alla fall jättemysigt den kvällen. funderar på att dra med alla på "Marley&Me" nästa helg :P

i lördags kom mina små tvillingkusiner till oss. naw. ville själv ha barn på en gång där ett tag kände jag. tills dom började dregla och kasta skedar runt sig :P nej men dom var så himla gulliga så det fanns inte. alice och thea :)

och idag. täby centrum. powerwalk. yoga. gossip girl.
min helg i mycket korta drag helt enkelt 8) men nu har jag så ont i huvudet att jag dör. ska försöka sova. eller kolla på OC. only god knows! not. 

natti
 


Open your eyes

kolla på bilden nedanför, från Le Love, så fin. det skulle vara kul att va fotograf, men jag tror inte jag har tillräckligt med tålamod för det x) nej snart ska jag lägga mig så att den efterlängtade helgen kommer snabbare. bye.


                                      Le Love

Onsdag

Hola.
Har lovat mig själv att sova mer. Men jag är nästan alltid trött ändå, vilken tid jag än lägger mig. blää. då blir jag sur och osocial och hängig och orkar inte göra så mycket. men idag var det mycket skratt :D vi pratade om gamla minnen från i somras, och så är det även bestämt att vi ska se 'confessions of a shopaholic' på premiären på fredag. oj shiat, kom på att jag skulle beställt biljetter till alla ikväll, hm.. o_O

kom bara att tänka på också, nu sitter min käraste bror i en bil på andra sidan jordklotet påväg till san fransisco, O.C och sen Los Angeles med sin värdfamilj. är så avundsjuk, längtar tills jag ska åka till USA ett år :) efter ettan ska det bli i så fall.  

men nu ropar john blund på mig (haha nördig slutfras)
natti

If school's not fun, make it fun!

vi gick 9 - 5 som alla sega måndagar, så vi var ganska uttråkade. här kommer fotospecial från dagenx)

pasta


- Give me a reason, not to eat Riesen!

- Jag gick ner 50kg med den här metoden..

Rapunzeeeel!

Söndag kväll

hej hopp. en kul helg har det vart! :) tråkigt att den är så kort då..
igår var jag på bio inne i stan med min familj, eller jag och min syster såg "He's just not that into you" (på svenska "Dumpa honom"), medans pa och ma såg en annan film.
senare på kvällen var vi några hemma hos emma och åt pizza, och såg Melo :) konstigt att operasången vann.. hennes blickar var ju läskiga. vi kollade på He's the Girl och John Tucker must die också, älskar dom filmerna haha.



idag sov jag länge. sen var det in till stan, shoppa lite. hem. springa. sen yoga. och när jag kommer hem sitter astrid där vid teven, som varje söndag kväll, och kollar på gossip girl. japp! min helg i korta drag. majskolv!

baby goodbye


Kikapoo


Kickapoo - Tenacious D. haha låten som spelas upp nu. skön!


fredag :)))

hejhopp, äntligen fredag. hade nationella i engelska hela förmiddan, sen slutade vi. sett på OC hela eftermiddan haha, hos ylva förstås. nu ska jag iväg och handla lite ingredienser för ikväll är det jag som gör middagen. sen filmkväll hos fanny :) herrå.

 +
De blir pasta carbonara och grekisk sallad :)

Miercoles

Hola,
hade spanskaprov idag, skönt att ha det över. efter school gick vi hem till ylva och bakade kladdkaka, eller "mjölkaka" som jag snarare skulle kalla det x) blev inte så lyckat. och för första kvällen på riktigt länge har jag inte behövt göra någonting. känns riktigt skönt. har då bara degat och gått en promenad med ylvis =) för övrigt drömmer jag mig bort, saknar sommaren jättemycket nu.
 

                                                        

The sunshine state


Nu när det har snöat såhär jättemycket finns det inget ställe på jorden som jag saknar mer. Snö är ju fint, iofs :) men FLORIDA är mina bästa minnen.
ps. det ska stå 2008 i hörnet, inte 2007.

Lördag 7 mars

Hej hopp, så skönt med helg. Igår kväll var en massa hemma hos fanny eftersom hon fyllde 16. Det var kul :) hon fick 16 fantaburkar av mig och astrid haha.
Idag har jag vart på träning, och nu är astrid påväg hit eftersom vi måste jobba med vårt grupparbete. sen ska jag bara ta det lugnt tror jag, se på melodifestivalen med ylva eller familjen. får se. hare bra.


                                     GRATTIS! (i efterskott)

dan innan helgen

ja hallå, skriver bara lite kort. jag hatar hemkunskap, så tråkigt och onödigt. måste skriva en uppsats i det tills imorrn. räcker det inte med att jag haft två prov den här veckan?! fast astrid och jag håller på med ett grupparbete om Grekland och de är ganska kul faktiskt :) vi ska laga grekiska rätter och så.. älskar grekland !
efter skolan degade vi oss hem till mig och bakade chokladbollar. yum! sen var jag på träning, och när jag kom hem var nästan alla bollarna borta, hmmmm x)
nej nu måste jag fortsätta .. ha't bra !

be
                    hahahah en bild tagen längesen x)


ellens gästinlägg

tjena, tjena :)

ok, så stine bad mej skriva ett gästinlägg här nu. jag tänkte att det låter ju skitbra; då kan ju jag skriva hur mycket skumt som helst om stine, typ att hon snarkar! fast det gör hon ju inte och jag är en snäll kompis så jag skulle aldrig (?) skriva nåt sånt om en kompis *blink*.

nämen nu börjar jag så jag måste dessvärre bryta nu, jag får återuppta förstörandet av stines rykte nån annan dag :P

see you later alligator....

Dans l'école

Hola!
är i grupprummet, ellen sitter breve =) jag är lite nervös. jag har prov på Hinduismen snart... :S förresten, har ni sett den nya attraktionen på Gröna Lund?! läskig/kul ?!? den vill jag åka :) okej har brist på saker att skriva, ellen ska få skriva ett gästinlägg nu.


INSANEEEEEEEEEEE

Sweet miss Blue

hej hopp, övertrött imorse när jag vakna. inte så konstigt när man är van vid att SOVA på morgonen. annars har de vart en ganska vanlig dag. nej förresten, de är ingen vanlig dag, för det är Tudes födelsedag! GRATTIS ;D hade utvecklingssamtal på kvällen, det gick bra tycker jag. nej nu ropar The hills på mig, riktigt känner suget! "stiiiiiiiiiine! kolla på mig, du vet att du vill..." fast jag hinner nog inte, har alldeles för mycket att göra. gonatt :)


ingen har väl missat att ellen färgat håret? men nästa gång ska nog inte ylva och astrid färga x) oj nu lät som om de blev fult, men det är jättefint :) meningen var dock att hela håret skulle bli blått =)


Hemma

Hej, igårkväll kom jag hem från fjällen. Det var så skönt att vara borta ett tag, och det är såå mysigt där, saknar redan :/ Roligaste dan var nog igår, påvägen hem stannade vi i Idre och åkte skidor. Jag tycker faktiskt Idres backar är roligare än allas, till och med åres =) men nu är det tillbaks till riktiga livet här hemma med en massa plugg varje dag, blää :( har två prov och en inlämning den här veckan och jag vet att jag måste få bra på dom. jag får väl längta till nästa lov då jag ska till Italien! :D gonatt.


RSS 2.0