30 december 2008

Det här blir sista inlägget i år,
ska nu åka upp till mormor och morfar i ockelbo (gästrikland / hälsingland) , ska fira nyår där. hinner tyvärr inte skriva några "final words" om 2008:s gång, men årets låt kan jag nog säga var I'm Yours och Forever, känner att det är ett måste att skriva x) ha ett gott nytt år :D hörs nästa år.

//Stine

Mer shopping


                                       grå kofta - gina tricot
                                       grått linne - kappahl 
                                       pärlhalsband - glitter

haj på er. shoppade mer idag, på rean :) påvägen hem mötte vi plötsligt ylva, nyanländ från småland. vi bestämde att ta en promenad på kvällen. vi såg två stjärnfall, det första stjärnfallet var jättefint, men det andra.. jag har aldrig sett nåt liknande, stjärnan såg ut att falla "jättenära".. självklart kollade ylva rakt fram och pratade och missade det hela så jag är enda vittnet =)  
juste, påvägen hem från stan mötte vi Arne och började fråga lite om åre och så. han sa "ja det är väl i slutet av januari nånting..." det är bara en månad kvar juh :D men är det nån som vet det exakta datumet för Åre?


Annandag Jul

hej svejs. idag åkte jag och min kusin Anna in till stan och shoppade. mellandagsrean började ju idag så det var inte lite folk :) jag köpte:

            
*blå polotröja - Vero Moda     *svart väst - Vero Moda
            
* Bruna stövlar - Nilson          * Lång grå kofta - Urban Outfitters

Allt var på rea förutom skorna så jag är riktigt nöjd :) jaoo, det var kul att agera modeblogg där ett liitet tag. vi var också på ett café mittemot NK, Coffeehouse by George. rekommenderas!

  
                       

ps. exakt fyra år sen tsunamin....

JULAFTON

God Jul! :D

Dan före Dopparedan

hej och hopp, 49 sekunder kvar till julafton :D
nu kan man ju inte annat än taggad vara :)
idag var jag på en liten promme med astrid och ellen, städade sen.
mormor, morfar + morbror kom sen med granen som vi satte upp och klädde. så nu ären jättefin :) dom sover över för imorrn ska vi fira julafton gott folk! firar den hemma med släktingar och det traditionella: paket i julstrumpan, julkalendern, farfars grav, äta lunch, kalle anka klockan tre, tomten kommer med julklappar.. det kommer dock kännas lite udda att kalle inte är med i år. men han får ha en "super christmas day" i USA den 25:e =)

HA EN GOD JUL!
<3


måndag 22 december

iiih, nu börja det dra ihop sig :D dan före dan före doppardan.
jag är barnsligt glad att det är jul. köpte ytterligare några klappar idag, jag kan inte sluta :P att jag är så osjälvisk x)
nej, nu måste jag slå in några miljarder presenter, sätter på julmusik samtidigt :D


                                         Julafton 2 år sen :)


Söndag 21 december (fjärde advent)

JULAFTON OM 3 DAGAR!! :D
sjukt! sjukt! sjukt! jag vet inte riktigt, men jag tror inte jag har kommit i julstämning.. snö skulle vara perfekt :)

veckan i väldigt stora drag:
* ylva fyllde 15
* fransarna åkte hem till Paris
* gick på Twilight (igen) med Olivia
* vinter-temadag med statspromenad i gamla stan + fika i kungsträdgården.
* julklappsshopping i sista minuten.
* träffade mina ny-adopterade kusiner från Kina för första gången <3
* i fredags var det julavslutning! fick BETYG och behöver inte gå i skolan på över två veckor. wiiie :D på kvällen gick vi några hem till fanny x)


idag: köpte kläder till julafton. filmkväll med emma, a-k och hanna. såg Grinchen (the Grinch). det folk inte har fattat är att den lilla tjejen i filmen är samma tjej som spelar Jenny i Gossip Girl. gossip va :P


hej igen

märkte att läsarmängden "steg" så fort jag skrev det förra ynka inlägget ;P så ett inlägg får ni nu :)
den här och förra veckan har vart sjukt kul och tråkig. på tisdan förra veckan kom fransmännen. jag ver nervös som ***. men det gick bra, min frans var pratsam och väldigt snäll. vi gjorde en massa saker: åt på CG's en kväll, åkte hem till erica och firade Mahés födelsedag, var på lucia cup, bowlade, firade ylvas födelsedag, bakade lussebullar som inte ens finns i knäppa frankrike, mycket nattpromenader.. haha roligast var nog på fredan på lucia cup. på toppen av allt snodde jag mikrofonen i "kommentatorrummet" och sjöng Du gamla du fria så det hördes i hela gympasalen. fick en applåd i alla fall? kanske borde söka till idol. not x) tisdan den här veckan åkte fransarna hem. ganska skönt ändå, äntligen får man lite tid själv. men det var kul att ha dom här. roligare blir ju att åka till Paris! :)

nu finns de ju 100000 miljarder bilder på facebook, men här kommer några iaf:






var med i luciatåget på fredan <3 så mysigt. snacka om julstämning. och stackars fransar som knappt visste vad vi höll på med. hos dom firar man inte lucia. som sagt är det helt knäppt där. dom äter inte lussebullar, firar inte lucia, kollar inte på kalle anka klockan tre..? första dan här fråga dom "varför är det så mycket ljus tända?". hihi, julstämning kanske.

onsdag 17 december

hey people.
den lilla pausen jag tog från bloggen har vart väldigt skön. så mitt lilla dilemma är om jag orkar fortsätta skriva :) det finns ju 100000 andra bloggar att läsa. och jag slipper känna tvånget att blogga varje dag, så vi får se hur det blir. för övrigt mår jag bra OCH DET ÄR JULAFTON OM EN VECKA!  

återkommer
Stine

Fransen Louise

nu ska vi hämta fransen på arlanda, är ganska nervös måste jag säga!

Coldplay stäms för plagiat o_O

kolla på videon, dom är ju sjukt lika:
www.video.msn.com/video.aspx/?mkt=sv-se&vid=5aa0dd12-7b7f-44ce-9c90-bbf9811bab46&from=SVSE_WOWTV&tab=m1193650393955&wa=wsignin1.0

Twilight




Julia och jag var och såg Twilight i stan idag, det är en av de bästa filmerna jag sett. om ni inte sett den, gör det! och kolla bara killen, Robert Pattinson :)


DIRTY DANCING!


                                              

Besök på Aftonbladet :)

tjosan, har sovmorgon. vi var på aftonbladet igår, det var ganska kul :) vi skrev om ett mord, en son hade slagit ihjäl sin pappa med en golfklubba för att han och hans mamma misshandlats. såhär såg det ut iaf:


alla var seriösa =)


ylva mycket stolt över sin artikel


oscar och zara var uppläsare


jag hamnade i tv-gruppen


julia och jag :)


jesper som väderleksman :P


le class

chilldag

hej.
det har vart en sån chill dag, vi började 10.10, hade idrott, rast en timma. ingen lärare dök upp till vår SO, så  rast i 1,5 timmar till. och nu sitter vi i datasalen och ska ha bild, vi ska typ hålla på med photoshop men alla är bara inne på facebook^^ skön, men väldigt onödig dag.
om en vecka kommer fransarna :O

haha emma visade precis att birgitta har en blogg :P
www.stickologi.wordpress.com


RSS 2.0