VALBORG

Ska ner till majbrasan snart, sen får vi se vart vi far! :)
Ha't bra, nästa gång jag skriver här är det MAAAAJ wehoooofrjwekfbrek! 


29 april

Idag fyller min lillasyster år, så grattis till henne! ikväll blir det alltså hemmagjord pizza och tårta, niiice! mormor och morfar har kommit hit, jag har inte träffat dom på länge så det är riktigt mysigt.

Annars har det vart en vanlig skoldag. vi sprang 5km på gympan för att träna inför Gåsruset, löööök! (bara för att du älskar det ordet astrid) men, jag var bästa tjejen! wehoo :D heiiido.

Grattis! nu är du fjortissss lilla fjortonåring:) kram Stine


Hanna, här är beviset på att vi inte är lika ;)


Just a normal tuesday

Det här har vart en bra dag! kan inte sätta fingret på vad det är men jag har gått runt med ett leende på läpparna hela dan :) kisssssses



25 april 2010

Titta vad jag hitta! :) Fett fin bild på Fanny och JKnavus. den är tagen i början av ettan - och nu är det snart slutet av ettan. shit vad det går snabbt. jao ett lite random inlägg sådär, nu blir det sängen. Sleep tight y'all!


Sunday

Ciao! Ser på svenska hollywoodfruar, eller de är reklam nu. Idag har jag, Hannie & Hoey pluggat till fekken och tränat på vår uppvärming. Annars har jag bara tagit det lugnt och tagit promenader. oj, nu börjar det! Maria är ju lätt roligast. ps, sen ska jag och Astrid köra lite fotbollish, kom ner till danderydsvallen om ni känner för de =)


så himla gullig hon är, haha :)

xoxo //Gossip Girl

CIAO, lördan i korta drag: träning och sen på kvällen tjejmiddag hos Julia :) det var riktigt mysigt och satsigt, Emelie var lätt bäst som var typ Serenas pappa? haha, skitbra utklädnad i alla fall! mina vänner, god mat, mycket prat & B-film in my heart. thanx för en trevlig kväll Julia Knavus! min kamera är sönder, istället får ni en webbiscammis bild på min Serena-outfit. xoxo you know you love me bla bla bla gonatt!


Moi just nu

Rock'n'roll for hippies


Och med denna bild säger jag hello. Det är äntligen helg, allt går så jäkla fort! Vart med två rikiga töntar efter skolan vid namn Amalia och Astrid, så det var mycket trevligt :) ingen kan flumma som vi, haha! för en timme sen pallra sig den sista hem på middag, och snart igen ska jag träffa Astrid och AK. Vi har ingen aaning vad vi ska göra, så vi får se vad som händer. känns som att videobutiken känns ganska lockande! eller gå till vattnet.. men nu ska jag först ut på en promiss med min gullehund, see y'all! ha en mysig fredag.

Dagens sommarfaktor: bli skjutsad på Amalias cykel i skinande sol samtidigt som vi lyssnar på hennes iPod.

Peace, love and rock'n'roll


00:40

Shoo bre! Skolis har vart helt okej. Fast vi dansade vals på idrotten, och jag klev lika mycket på killarnas fötter som dom klev på mina. hehe. smidig som en apa. men det var kul, för man hade ju turen att hamna med vissa bra :D

Efter skolan var det meningen att jag skulle cykla hem och plugga, och sen träna. men jag hade ingen lust med något av det, så istället gick jag över till Ylva och spenderade tid med Ylva, Pontus, Ekis, Alex, Astrid, Gösta, Ellen och Magnus. det var mycket trevligt =) åt även middag med familjen Lidin, innan jag tog en lång promiss. och nu sitter jag här med plugget, haha. typiskt mig. men jag är så jäkla nattpigg!

Ber 100 gånger om ursäkt till mig själv för detta face, det är resultatet av no make-up och smutisgt hår. men jag ville visa en byxdress jag provade i Florida som jag var nära på att köpa. vad tycker ni? I like it! natti, imorrn är det helg!! <3



Always look on the bright side

Dagen har haft sina bra och dåliga stunder. Det började dåligt när jag var sen till skolan och skulle knyta skorna. då spricker mina favoritjeans, som precis blivit lagade efter sitt förra hål. mitt på rumpan blir det en stor reva, wihoo. så det var bara att byta.

men det var satans roligt på lunchen, hihi. Vårt vanliga flumm spårade ur lite när emil satte sig vid oss. och Ankii oh my god, när han slog i huvudet i teven!! haha. oj, internt det blev!

nej jag har inte så mycket att tillägga, ha en trevlig onsdag! vet inte om ni ska ut eller så (det är ju faktiskt mini-lördag) haha, men jag ska se ett program med en viss anka nu :D

(Anna Anka söker assistent, tv3, NU)


måndish

Hej, har verkligen INGET att berätta hhhhhhhhööööhööööööö. är lite död för att det är måndag. ni får en superfin bild istället, saknar sommarkvällarna ute i skärgårn med båten <3


Söndag

Helger är underbara :D i fredags gick vi som tradition hem till astrid. jag tvingade alla att se Hannis Montanis the movie. jag är fortfarande lite kär i cowboykillen :) på kvällen åkte jag in på nattcafé med kompisar, det var supermysigt och lite konstigt.. haha. astrid <3 korvgubben.


Igår började vi med första utomhusträningen på friidrotten, lovely! sen cyklade jag till Täby C och tillbaka för att hämta mina byxor som gått sönder, snacka om slut jag var när jag kom hem. Då kom Hannie & Hanna och gjorde uppvärmning hemma hos mig. Efter det for jag direkt till Pontus på grillfest, det var riktigt trevligt! vänner, musik, grillad mat och norsk fylla på gräsmattan, kvällen kunde inte blivit mycket bättre :D det kändes som sommar faktiskt:)

en härlig sommarbild från skärgårn. passade in bra :)

Förresten har Astrid och jag äntligen sett Avatar i 3D i veckan och jag är helt tagen! den var riktigt bra, den var så himla coolt gjord. hur sjukt det än låter ville man vara en avatar efteråt, looove it.

Are you a retard?

Dags att uppdatera kära fans! För en vecka sen flög vi hem från Italien. det var såå himla kul därnere, går inte att beskriva, jag älskar våra träningsläger :) Jag säger bara: Tabuuuu... sexy shop, retard, Gnomen, kort med tyskar, sola, bada, servitörerna, stranden, pyramider, skinka SKA inte rulla, poker, macarena, alla flickor utom jag, beach volleyboll, flygresan, florens, Elvis på högsta volym, ligga i hög i mörkret och skrika, el facmaciaa och så mycket mer! ITALIEN 2010 var helt otroligt underbart:)<3


bästa bilen :D

Florens!

the view från hotellet

dom "snygga" italienarna :P

roomies :)


om 4 timmar åker jag!

Rimini, 3 april - 10 april :)


PÅSKLOV! :D

Hey you sexy thang!
Nu har jag påsklov! Det infirades igår efter skolan med personer man bara kan älska, Ylva, Ellen och Alex :D sen rusade jag hem och till träningen, som visade sig vara inställd för att det var skärtorsdag. Friskis också. så jag stack ut och sprang istället. Efter en efterlängtad påskmiddag med familjen mötte jag upp Fanny på buylando, köpte onyttigt, hyrde film och pallrade oss hem till julia knavuus. det var en grymt rolig kväll! haha. 

Dom flesta har åkt bort nu, som lilla prutten Fanny som är påväg till Kina! Och jag ska icke stanna kvar här hemma heller, för imorrn åker jag till ITALIEN! my goood, det var så himla kul förra året! Har lagt fram allt på sängen, packar för mycket som vanligt. Nej nu ska jag försöka laga mina favoritjeans som sprack igår när jag böjde mig ner, haha. ha ett bra lov <3 


imoooooooooorgon :)


Packar...

Såhär ser det ut just nu när jag packar.. :) hehe kaaaos.



RSS 2.0