Malta :-)

Sitter i bilen påväg till arlanda nu, skriver från mobilen. Är sommarklädd till tusen=) det här ska verkligen bli skönt! Flyget går 16.00, kommer fram vid 8-tiden ikväll. Ska bli Brun har jag bestämt, även om det bara är tre dar =P ha det bra i varma sverige! Leaving for malta <3

Stressad!

är hur stressad som helst. ska till Malta imorrn, och har inte ens börjat packa! sitter fortfarande och pluggar, har matteprov och muntligt förhör i SO imorrn, har en del kvar! Hur ska jag hinna med allt egentligen?!
Kommer gå från skolan runt 11-tiden för att gå hem och packa lite och duscha och så innan mamma och jag åker iväg ill flygplatsen, men nu visar det sig att jag måste stanna kvar ännu längre i skolan för att måla klart en bild, annars sänker jag mig i betyg..
det här kommer bli en låång natt :/

The sköning of the day!!

Tänkte bara lägga upp en bild på amalia, el sköning! bara för att hon chillar när alla stressar =P 

image404



panik

Ja, hade panik där för ett tag. Mamma och jag åker ju till Malta iövermorrn, vid middagsbordet frågade jag om min mentor beviljat att jag får åka iväg på torsdag, och vara ledig lite från skolan. mamma sa "ja, så länge du inte har några prov då. men det har du inte, va?". men vaddå, vi har ALLTID prov, så självklart har jag matteprov på fredag. så nu fick jag leta överallt efter min mattelärares nummer, på eniro.se och allt. hade lite panik måste jag säga, jag får ju inte åka om jag inte gör provet först. och aldrig att jag stannar hemma för lite matte! bror hittade tillslut det i tele-katalogen, hehe. fick ringa hem till henne, tkr det är så pinsamt. så nu ska jag antagligen vara med 2orna (8D2) på torsdag och göra provet.
nu måste jag tillbaks till pluggandet. vilket liv jag har. dom senaste inläggen har bara handlat om prov. fan vad skönt det ska bli att resa bort från allt det här.

ha en bra tisdag, missade min träning p.g.a. this matte shit!

{{{{{{{{ }}}}}}}}

hemma, vår klass hade ingen musik eller idrott, så vi slutade två timmar tidigare än vanligt! men nu måste ja börja med pluggandet igen. fick ännu en grej dag, något muntligt på SOn till torsdag, fan. orkar inte med this shit! aja, positiv var det..

ses.


Sleepy Frog

Okej, det blir ett till inlägg idag, bara för att jag är så uttråkad. har pluggat hela eftermiddan/kvällen: matte, svenska, spanska. måste kolla igenom lite biologi sen också. aja, nu ska jag i allafall hoppa in i duschen, och ska försöka komma isäng innan halv 23.30.
hela dagen har vart ganska skön faktiskt, har bara haft tre riktiga lektioner, och dom var inte ens seriösa. vi har alltså pratat om typ respekt, droger och lite sånt dära. var ovanligt trött, halvsov på elise axel och var enligt astrid sur. ironiskt nog skulle man i klassen nämna någon som man alltid tyckte var positiv, och flera nämnde mig vilket jag verkligen inte fattar. jamenar, är glad över det och så, men jag ser mig typ alltid som trött och lite småtjurig =P. går ju faktiskt under nya namnet Sleepy Frog!
på sista lektionen bakade jag och astrid typ brytbröd, asgott! som vanligt åt vi upp nästan allting, medan alla andra typ inte åt nåt. har blivit proffs på handvolt idag också, hehe. inte proffs kanske, men bättre, och det känns ju bra !

men nu måste jag ducha, plugga, sova så jag åtminstone håller mig vaken imorrn på lektionerna!
Stine


Månday

Har tusen grejer på skrivbordet att göra :/ hatar att det ska vara såhär mycket, men snart är det över! Den här veckan har jag två matteprov (G + Vg/Mvg del), Tom-föredrag, och stort spanskaförhör. Sen blir det ju Malta på torsdag eftermiddag! haha, dom spelar nog "Hero" där som galningar, vi fick 12 poäng av malta jöh =) haha, roligast i lördagskväll var när Björn gustavsson skulle berätta poängen, haha. alla smörade på och typ "oh, it's a beautiful evening blabla" och sen kom Björn där och ba "öhh, hola Belgrad...". men nu måste jag äta lite middag, och sen fortsätta med pluggandet, har mycket kvar.

juste, nu är alla på det dära drogmötet i skolan, och pratar om narkotika och sånt, men jag fick begära ledighet för att jag inte hinner med allt plugg annars. alla andra har ju det andra matteprovet på fredagen, men jag komme rju få ha den på onsdag! så vi ses !
image403

It's a beautilful day!



home sweet home

Hemma igen, vet dock inte om jag är så glad för det x) Göteborg var ju så jäkla kul! haha, bilresan hem var ju speciell också, det är lite omöjligt att försöka sova när carro, elina och sammie skriker/sjunger till music quiz eller vad man ska kalla det. haha. men jag skriver mer imorrn, kanske lägger upp någon bild, men nu måste jag sova! bäddsoffan på hoteller var ju inte lite oskön om man säger så xD gonatt danderyd, i'm back!

Från Göteborg

image402


Är i Göteborg nu :D är på hotellrummet med ellen, malin och astrid och kollar på Bond-film =) Astrid och Ellen fick dom skönaste sängarna, hehe. malin och jag sover på en bäddsoffa. imorrn blir det SM för Carro, elin, elina och sammie och på kvällen Liseberg! på söndag ska vi tävla i stafett-SM..
men nu ska jag snart gå tebax till filmen, det ärliksom reklam :) Ungefär sånhär utsikt har vi från rummet som på bilden, fast högre upp, för vi sover på våning 13. hissarna stinker rök och kryllar av flugor! men rummet är sköna ;)
kommer hem på söndag, ses!
 

...

Jävla plugghelvete! precis när jag trodde att det värsta var över, så kommer det nya prov! Nästa vecka har jag två prov, och ett föredrag! Plus ett stort läxförhör. Jaha. Vad ska man göra liksom? precis det här som gör att jag sover för lite, för alla som undrar är det nog därför jag har mina humörsvängningar i skolan ;) men men. finns inte så mycket att göra, förutom att SOVA nu.

Torsdag .

Ja, nu är iTunes på högsta volym, skönt att ha när man packar för göteborg! ska verkligen bli kul, var där senast i sexan, för två år sedan med Easy + A, och då hade man ju riktgt trevligt! USM i Götet på söndag, fan jag börjar bli nervös. stafett, 4x100 m. men det kommer kännas grymt bra efteråt. ska ha mycket trevligt fredag och lördag med dom andra, dels på LISEBERG :D haha, mitt favoritställe på jorden. helt ärligt är jag helt galen i tivolin . men vem är inte det hehe.
annars har jag vart i täby c och inhandlat ett linne och en tischa! nöjd x) men nu måste jag plugga lite, och gå ut med hunden, och fortsätta packa. ska nog se lite på Vänner sen också =) ha en bra torsdag!

image401

21:53. Var bara tvungen att tillägga: om en vecka är jag på Malta! :D

miercoles

Passar på att träna lite spanska också (rubriken) . nämen, jag hade spanskaprov idag, eller snarare läxförhör, och det gick väldigt bra, kan man ju säga. jag trodde det skulle vara jättestort, så jag pluggade mer än behövt märkte jag . men det var ju bra! :)
hade mitt anetteföredrag också, berättade om justin timberlake. visade en urgullig bild på när han var med i mickey mouse club, är även några andra på bilden som ni kanske känner igen..

image400
Ryan gosling^^ även Britney Spears och Christina Aguliera. så gullig!
diggar Agulieras frisyr :)
nu måste jag plugga på So-provet.. see ya people.

McDreamy :D

McDreamy är här i Sverige :) Kolla bakgrunden så ser man "Brudens Bäste Man", tihi^^ vad fult det måste se ut i deras ögon, att det plötsligt står på svenska . fult var kanske fel ord, hehe.

image399
Michelle Monaghan och Patrick Dempsey


Biograf Rigoletto i Stockholm fick finbesök på måndagskvällen när Patrick Dempsey och Michelle Monaghan gick på kändispremiären av deras nya romantiska komedi "Brudens bäste man".

Uppståndelsen var förstås som störst bland såväl fotografer som väntande fans när den stilige "Grey's anatomy"-profilen Patrick och hans motspelerska intog röda mattan, men även de svenska stjärnorna på Zap Events gästlista fick sin beskärda del av fotoblixtar och jubel.

Adam Tensta, Mattias Andréasson och gravida Shirley Clamp var några av kändisarna som speglade sig i Hollywoodskådisarnas stjärnglans.


snart..

pluggar som vanligt. lärarna vill verkligen inte att vi har något liv. den här veckan är det ju dessutom extra viktigt, eftersom det är de sista proven i vissa ämnen, så jag måste få bra.. måste fortsätta med spanskan nu, blev ett kort inlägg. det enda som håller mig uppe just nu är Göteborg, Malta och Jason Mraz! haha. har träning snart också. och ikväll är det Gossip Girl och Desperate HW, men jag hinner nog inte se de.
juste, ylva ringde från kina idag! det var typ 25 grader varmt sa hon, och hon hade ätit en massa konstiga grejjer. synd bara att jag lade p åganska snabbt eftersom det var på min mobil, och min teleräkning är redan ganska hög.. träning om en timma också. hejdå.


måndag

Måndag :/ hade konditionstest första lektionen som gick sådär. de gick sämre än förra terminen, men jag nådde mvg i alla fall, och det kändes ju bra. sen var det bara att täcka över ansiktet med smink så man såg ut som en  vaxdocka, för att inte vara illröd i ansiktet restan av dan. konstigt nog blir alltid jag helt illröd i ansiktet av konditionstest. precis efteråt kan jag förstå att man blir det, men om jag inte sminkar över det så är jag det hela dan,  inte kul.
aja, nu måste jag plugga. ligger efter en massa, och har två prov och ett föredrag den här veckan.
dagens inköp: hallonrosa nagellack, aloe vera handkräm.  

image398

Sandhamn

Hemma igen från iskall segling i sthlms skärgård. har inte frusit så mycket på ett tag (förutom med amalia, astrid och julia, jag tror ni vet vad jag menar på konfalägret)  fast det var kul att vara på sandhamn, som alltid :) idag, när jag kom hem så ringde jag ylva nästan med en gång för att kolla om hon åkt till kina än. det hade hon inte, så vi gick upp till Mörby C till Espresso House och drack en varm choklad. skönt i det här vädret =) när vi gick därifrån märkte jag att jag inte hade plånboken med mig, så jag får lite panik och rusar in i mörby c igen, och just då ser vi några vakter gå mitt genom rummet med plånboken och mitt ID-kort i handen, så jag springer fram och säger "min plånbok" och sen börjar han fråga om mitt personnummer och allt. tror det var lite på skämt eftersom det var en bild på mig på ID-kortet. men han var verkligen gullig! så jag överlever. så nu sitter jag hemma och har en jobbig konversation med astrid på msn.
Såhär ser veckan ut iaf:

Måndag: konditionstest, elevens argumentation i hemkunskap
Tisdag: träning
Onsdag: Spanska prov, föredrag om JT hos anette
Torsdag: sista SO-provet den här terminen
Fredag: träningsläger till Göteborg!! :D

Missade Gossip Girl-maratonet på femman, hade vart kul att löka framför ;P aja, nu MÅSTE jag verkligen plugga, har SÅ mycket att göra :/ ha en bra söndag.

Gårdagens humor.

Jättekul middag igår, hade väldigt trevlig =) trots att när jag kom dit, så hade alla börjat äta, haha. det var liksom som en middag för ylva, hon åker ju till Kina på söndag kväll, och jag åker ut i skärgården idag så jag kommer inte träffa henne på ett tag. åker ju till GÖTEBORG nästa vecka också, ska tävla i en stafett och sedan gå på Liseberg x)
astrid döptes igår! istället för att badda henne i vatten så hällde vi ris i hennes hår och döpte henne till Chili! :D ska försöka vänja mig vid det nya namnet. hon visade oss sen en urgullig video:



nu borde jag väl packa, och en massa annat. kanske hinner skriva ett inlägg innan jag åker ut i skärgårn. ses!


Scones med Y

Är hos Ylva nu :) hon har bakat scones, dom är sjukt goda^^ mår illa nu, ätit för många. aja, snart ska jag på träning, och sen blir det Middag här ! =)
skoldan var helt okej, på dom flesta lektionerna hade vi vikarie eftersom vissa är i Paris. Saknar emma och elin =)
fick reda på att jag har spanskaprov nästa vecka också :S de går ju inte, har redan ett prov och ett föredrag då.
well people, nu måste jag gå. ses !

image395









15 dagar

okej, ska egentligen plugga vid det här laget, eftersom jag ligger efter så mycket man kan ligga efter... men jag kom på att mamma och jag ska till malta om två veckor bara :D blev så fäst vid idén att åka dit på språkresa nu på sommaren.. vore så himla kul. men nu är det väl försent att beställa kanske . fast, det vore ju rättvist med tanke på att min bror ska till USA nu på sommarlovet, och ska stanna där ett helt år. aja.. nu måste jag fixa mitt föredrag jag ska ha om en vecka. ses !

image394
Mellieha Bay, Malta

garderoben =)

Har städat nästan hela dagen idag. vi hade ju operation dagsverke, så jag gick inte upp förrän 9. sen var det bara att börja städa... numera kan man faktiskt hitta grejer i min garderob! :D det är jag ganska glad för kan man säga. sen fortsatte jag med resten av huset. haha, mitt rum tog lika lång tid som hela huset^^ nu är jag trött.

Före                                                          Efter
image392     image393

såhär såg det ut dåra. ser inte lika illa ut på bild^^ nu blir det lite pluggande, och ikväll Grey's!

hello sunshine

jappsi, kan börja med att säga att inget blev som det tänkt.. :/ först vare biologin som jag "kämpat" med, det gick nog skit kan man säga. sen var det musikuppspelet, var ganska nervös när jag satt därinne, det trodde jag faktiskt inte att jag skulle va. är ändå ganska nöjd, fick VG på sång och MVG- på uppspelet. hon sa till och med att jag var musikalisk, haha, det är jag inte. har aldrig spelat instrument, kommer någon dag börja på gitarr har jag bestämt mig för. ska träna nu under sommarlovet, och sen byta från synt till gitarr i nian, tror jag.

påväg hem kunde jag inte låta bli att gå in på H&M och köpa en jättesöt topp :D (inte så bra bild)

image391

ha en bra eftermiddag/kväll, själv ska jag nu ut och studsa på studsmattan =P
ikväll blir det först träning, och sen Dhw. är så himla skönt, har inga läxor tills imorrn för då är det Operation Dagsverke. naajs!

Grattis Astrid, hon har namnsdag idag. Kram  <3


Läkerol =)

Biologiskit :/ Kommer aldrig kunna allt det hör tills imorrn :S OCH uppspelet :S får nog sitta här är ett tag... :/
Missbrukar läkerol under tiden.. :)

image388



måndag

måndag igen :/ hände inget speciellt idag precis. det var kul på gympalektionen, vi körde "lekar" utomhus, en sak jag aldrig kommer växa ifrån :) nu försöker jag plugga iallafall, men det går inte, fastnar bara framför Starlounge TV. om två timmar ska mamma hämta upp mig, och sen åker vi till arninge och lämnar tillbaka ett par skor på skopunkten. och imorgon åker emma till Paris med skolan, jag vill nog åka nästa år.
men nu måste jag försöka börja med tråkbiologin :/ ses.

image387

dehär kommer från konfalägret, som jag aldrig laddade upp bilder ifrån. hade verkligen kul där :D bilden är tagen runt två på natten, när vi kände oss lite rastlösa på något hotell på värmdö. 

Pudel !

Maha! nu är studsmattan äntligen uppe! sattes upp igår efter mycket tjat , pappa ville ju "låta gräset växa".
men de är ju nästan jobbigt att hoppa när det är såhär varmt :S så jag brukar hoppa på kvällen istället, då är det väldigt skönt faktiskt.
den här veckan har jag ett biologiprov och ett musikuppspel, och båda är på TISDAG :S så imorrn blir det pluggdag :/ men nu ska jag försöka göra mig i ordning för sängen :) skönt!

image385

haha, älskar den här tischan x) undrar om den är datagjord, eller om den faktiskt går att köpa..?


Normal i Årsta =)

Igår åkte jag och astrid med ylvas familj till Årsta :) där var vi på uppvisning.  dom två första timmarna var ganska tråkiga, för då var det bara en massa barn som gjorde kullebyttor och sånt där, men sen var det dags för "dom lite äldre". och det var ju kul att se, speciellt eftersom ylva och ellen var med :) första bilden är på ellen, när hon hänger i en ring . andra bilder är på ylva, som är en elak styvmor =P sen kan jag bara säga att jag gillar den tredje bilden ;) riktigt kul hade vi det också på hemvägen. för övrigt var det sveriges varmaste dag igår, höll på att schteekas ihjäl. men skönt var det, ska inte klaga! ses!

  
(klicka)

fredag

hellou :) väldigt varmt idag^^
idag var det skolan dåra, sen gick astrid och jag hem till mig och bara slappa framför MTV. hanna kom över, och vi cyklade upp till skolan för att se talangjakt^^ josse och kristina var bäst! de visa sig sen att deras band vann också :) skulle vart på bio nu och sett premiären på What happens In Vegas men det blev inte av. får se om jag hittar på något annat, är så rastlös! ska nog ringa och höra med E och Y om dom vill ta en liten promenix i värmen efter middan. ska bli gott med potatissallad, min favoriträtt på sommaren!

imorgon blir de träning och sen ska astrid och jag till stan för att kolla på ellen och ylvas uppvisning :) på kvällen är mamma och pappa borta, så då blir de kanske tjejmiddag igen =P alltid lika mysigt.
hela söndagen kommer jag behöva plugga. tråk :/ men snart är det sommarlov..
ses!


Varmt!

Nu ska jag dra över till Ylva, där hon, jag och Katja ska jobba med rapporten. Vi är alltså lediga från skolan idag, skönt! men herregud var varmt det är! satt och svettades i min pyamas förut, vilket bara är en stor t-shirt. det är verkligen sommar! :D haha, här är vädret för idag =P

image367

Vandring i staden =)

Juppsi, idag var det en ganska skön dag. idag och imorgon har vi ju temadagar: 1800-talet. Så, vi fick lite sovmorron imorse, och sen åkte vi iväg på ett besök på någon gård, och sen var det stadsvandring på G. Vi gick runt på hela söder kändes det som. har aldrig tänkt på hur mycket trappor det är i stockholm.. presentationen gick bra i allafall, det var ju  bara att säga några meningar :) när jag kom hem ville astrid gå en hundpromenad med mig, det var trevligt =) nu så måste jag plugga, ligger efter i hur mycket som helst. två prov nästa vecka + uppspel på musiken. och en massa föredrag. Ses!

Göteborg 06 kommer aldrig glömmas! :) haha, vad små vi var. och vi ser ut som små turister som tar kort på allting haha. ursäkta minerna på de flesta korten, tycker att bilderna är rent hemska och barsnliga, men det är minnen allt!

värme är glädje =D

tjosan, idag är det då tisdag. vart så varmt och skönt ute, som vanligt :) värmen gör mig seriöst glad! har vart ovanligt glad idag x) jag kom och tänka på en sak, det sägs ju att många svenskar blir deprimerade på vintern här i sverige eftersom det knappt är någon sol då. okej, jag hör inte till dom som blir deprimerade, jag älskar vintern jö, men jag blir trött på vintern när det är så mörkt och blabla.. iaf, på sommar blir alla extra glada. :)

imorrn och på torsdag är det temadagar, skönt! imorrn ska vi gå någon söderpromenad. köpte matsäck idag med pappa, kände mig som ett dagisbarn igen när jag valde pettson och findus pannkakor =) haha men vaddå?!
funderar på att sticka ut och springa sen också, missade min träning när jag var på utvecklingssamtal, som förresten gick oväntat bra :) känner för en 'dagens' också. hade!

image354
Dagens klädsel: jeans, blus
Dagens accesoarer: guldringar
Dagens frilla: knut
Dagens smink: de vanliga
Dagens bästa: the boy i matsalen..
Dagens sämsta: skavsår :/
Dagens köp: pettsons pannkakor :P
Dagens sysselsättning: hm, plugga & träna och DH ikväll
Dagens längtan: Malta om tre veckor! :D
Dagens låt: den gamla, uttjatade personliga favoriten Ping-Pong song
Dagens humör: på TOPP!
Dagens saknad:  ingen, haha x)
Dagens fulaste: vet inte... inte sett så mkt fult idag :)
Dagens snyggaste: spartans!
Dagens måste: läsa en bok :/
Dagens roligaste: smset som amalia och jag fick av samma kille, haha =P
 så patetiskt!

pizzabagare

Hellou igen =)
måndag tyvärr dåra :/ så trött! så jag har svarta ringar under ögonen.
hade franskaprovet idag, de gick ganska bra faktiskt. det kändes bra i allafall. x)
på hemkunskapen gjorde vi pizza, astrid och jag gjorde värsta goda pizzorna, haha. vårt framtida yrke är alltså pizzabagare om ni inte förstod det. alla satt typ och petade och "näe, jag är inte hungrig" men vi åt upp allt haha xD fettosar! x) var ganska hungrig, lunchen var ju inte den godaste... typ broskbiff.
blev så glad också! fick MVG på min hkk-inlämning! den som jag gjorde kvällen innan, som jag trodde jag skulle få typ G-- på :D 

var ute på promenix med hunden nyss, gud vad varmt det är! det är typ 15 grader ute nu och klockan är snart 10. så skönt! det är snart sommar =) men nu måste jag läsa mina drömmars stad, den är ganska seg :/
puss!

4 maj x)

Hellou everybodyy!
känner mig glad :D fast samtidigt inte.. pluggar iallafall franska nu, har franska prov imorrn och kan inte så mycket eftersom jag började nu i eftermiddags :S har seglat till möja och vart där hela långhelgen, eller "lovet" som lärarna kallar det, men vaddå, det är ju bara två extra lediga dagar liksom, och det kan ju inte räknas som lov? x) det var tillräckligt varmt så man kunde sola, så jag har råkat bränna mig lite.. det var jättekul att träffa Olivia igen iaf! imorrn är det skola för min del dåra, medan hon ska shoppa, men vi kanske ska ses efteråt. och, jag måste bara skriva att mitt första bad i sjön iår var igår, i sthlms skärgård (på möja) :D iiiskallt, man får liksom kallchock, dock låter 9 grader ändå ganska mkt =P.
Och juste, grattis AMALIA :D:D byxmyndig och allt! puss !
image351 

RSS 2.0