Tryck för att höra världens finaste sång

den är seriöst värd att lyssna på :)
http://www.youtube.com/watch?v=9fy91mHAPpE

my granny loooves A&F

heej och hopp,
min farmor gillar att vara i Florida, och när hon kommer hem därifrån brukar hon köpa kläder från Abercrombie till oss. det är ju trevligt måste jag säga =) det jag har på mig idag, bilden nedanför, har farmor köpt just från a&f i usa. snart kommer ju det till sverige.. tycker det är dåligt faktiskt, haha. nu kommer ju en massa handla därifrån. men nu måste jag plugga, peace oooooout.


                                    dagens kläder :)

hahaha roligt mobiltest

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
"Nej hahahaha. Japp hjärtat, see ya! :P"
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Schweenyy"
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
"Åh, tack så mycket! :)"
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
"Pe, art?"
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
"Nej, de träffade på mig och jagar mig! :O"
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? 
"CHRISTY! HAHA såg smset nu xD"
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
"Mm, måste komma kul folk! Va göru? Själv så åker jag buss oss messar me mattd XD"
8. Vad vill du höra mest av allt?
"Haha aja smsa om du kommer med"
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
"Jag har kommit på 1 nya saker som vi kan göra på listan. Vi kan dygna :)"
10. Din romantiska replik? 
"Är vid ditt hus nu på nattpromenix med julle och fanny. Synd att du inte e hemma :( hoppas du har det bra! :D"
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
"Tänk om jag kommer in där du jobbar da? :P"


hahaa så ologiskt att det inte ens blev kul ..! x)


tisdag tisdag tisdag tisdag tisdag tisdag tisdag

datorer är ondskefulla.. varje gång jag måste plugga på datorn slutar det med att jag sitter framför facebook eller kollar runt på bloggar. allt är väl roligare än att skriva om newtons lagar i och för sig, men det måste ju göras :/ usch. men det är bara två veckor kvar nu. två veckor kvar. vet inte om jag ska skratta eller gråta. sommarlovet skrattar jag för såklart, men efter det.. jao, då blir livet snäppet seriösare helt enkelt. 
åh herregud, imorse försov jag mig med två timmar och missade matteprovet. min lillasyrra skulle dansa inför hela skolan dessutom, och jag kunde inte väcka henne så hon höll på att missa det också. paniiik. men det löste sig i alla fall. om det inte hade gjort det hade jag haft så himla dåligt samvete. slutet gott, allting gott :)
annars har jag vart på träning nyss, FYI hehe =). och det har vart jättevarmt och skönt idag. byee. 


en varm dag i paris :) <3

Mycket som händer =)

Hej, det händer så mycket just nu. dagarna flyter på, och det är bara drygt två veckor kvar i skolan :S
långhelgen var helt underbart skön. dels köpte jag balklänning med astrid, men jag har hittat en annan jättesnygg också så jag får se hur jag gör. lördagskvällen var vi några hemma hos anna-karin och grillade, och gick längs vattnet. kvällen slutade mysigt nog med att vi låg i en hög på studsmattan och försökte sjunga med frida som spelade gitarr. det lät riktigt fint x) sen sov ylva över hos miiiig. mina föräldrar är i USA och hälsar på min bror just nu, så farmor bor här. vi åt middag inne i stan en kväll. annars har jag pluggat, har så himla mycket den här veckan :( see ya brothers and sisters !  


haha ni vet såna dagar när man bara ser skit ut. fleecetröja, skitigt hår, inget smink och bara ser allmänt wierd ut. ja, och så blir man fotad såklart. ovanför är ett sånt moment (obviously), men jag tänker ändå publicera denna bild för att perfektion is not the shit :)

Tisdag

heej !
hemma från paris! jag orkar inte skriva om allt vi gjorde, men det var kul där :) bilder kommer någon gång. det är i alla fall jätteskönt att vara hemma igen. idag hade vi spexfoto i nian, stureplan var temat i vår klass. så himla drygt det kändes med backslick och solglajjor haha. tog den här bilden från facebook, tror rebecca fotade. hoppas det var okej? :)


9D1 :) <3

Dans la Paris

Bonjour!
Having the time of my life here =) imorrn fyller josse 16, och alla ska hem till hennes frans lagenhet och fira henne! fast jag kan tyvarr inte,min frans ska vara barnvakt da men det ska bli jattemysigt de ocksa. imorrn ska vi shoppa, ata sushi och aka runt lite i paris, vi har spanat in nagra snygga 93:or fran skolan ocksa haha. idag var vi i parken och solade. och pa sondag ska vi til DISNEYLAND!! ar overlycklig :D disneyland paris, its like a dream coming true! ska duscha, hoppas ni har det bra i sverige. Au Revoir <3

Paris nästa !


Nu ska jag halvspringa över med min 20 kg väska till Astrid, och därifrån ska vi ta en taxi till Arlanda! Au revoir =)

HES

Wherever you will go - The Calling

Jag tycker riktigt synd om mig själv. jag låter som om jag fått en anka uppstoppad i halsen eller nåt. Jag är hes, menar jag. och imorrn har jag uppspel på musiken. då ska jag spela synt och sjunga den här fina låten ovan. den var redan svår att sjunga innan, men med min röst kommer det att vara helt omöjligt. nej, om jag låter lika illa imorrn tänker jag inte sjunga. gonatt mer er :)

Svenskar i ett nötskal



det här får den franska familjen av mig imorrn. äkta svenskt godis + osthyvel, kalles kaviar och svensk snaps x) min fransyska får en Björn Borg-parfym.


pour l'instant je suis malade, mais le lundi je serai bien!

JO hej, skriver inte så mycket här längre. ehm. hinner inte. känner att jag har tappat lusten. men nu känner jag för att skriva av mig lite. den här veckan har vart riktigt jobbig, det har vart ganska mycket. lärarna pressar oss nu på slutet.
idag fick jag veta att jag inte har någon framtid, för jag har valt samlinjen(?) om man väljer natur kan man tydligen bli "allt", men sam påstås vara en skitlinje & för slappa personer. nej, så är det inte! jag älskar inte matte och No. känner att sam passar mig mycket bättre. och dessutom, hur fan ska man veta vad man vill bli när man är 15?! jag är i alla fall inte en av dom lyckliga som vet redan nu...

idag efter skolan fikade jag med ellen & ylva i "centan" som det pinsamt nog kallas. jättemysigt var det. sen hade jag make-uprådgivning. jag blev jättefint sminkad runt ögonen, fick flera kommentarer för det :)

sminkningen syns inte så bra på bilden. men ögonen var jättecoola =)

är sjuk just nu. ont i halsen, förkyld och lite hostig. sämst tajming. jag ska ta det jättelugnt den här helgen och verkligen försöka vila upp mig. får inte vara sjuk, det är ju bara 2 och en halv dag kvar! oj herregud. oj herregud. nervöst!

köpte lite kläder också, bilderna är jättesuddiga jag vet. det är något konstigt med min kamera. får ingen skärpa på den som förut. 


köpte en topp & ett linne. köpte även en ögonpenna, samma som jag blev sminkad med. den var så bra.
gonatt med er, hoppas ni får en bra helg :) AU REVOIR

LEDIG!

Idag är jag ledig! :) eller tja, vi ska arbeta ihop 200kr och lämna in till skolan senare idag. vi ska tjäna ihop pengar för barn i afghanistan. jag har åkt på att stryka kläder i helgen istället, för jag måste plugga och göra annat idag.
nu ska jag plugga lite. sen ska jag nog åka in med astrid och ellen till stan och köpa lite grejer för Paris. Och sen ska jag lämna pengarna, plugga lite mer..

och IKVÄLL händer de något stortslaget! haha nä, men ylvas lillasyrra ska vara med i vårfesten, en sån där liten show som man själv var med i i lågstadiet på fritids. ska bli kul faktiskt. det var typ bästa minnet från fritids :) 
nej nu ska jag göra nytta!


Från skolan

Oj herregud. mindre än en vecka kvar. till...

Valborg! 1 maj

hej, hade en jättekul valborg! :) var med ylva, astrid, hanna, magnus och en viss mulle, som jag fortfarande inte kan namnet på. vi var först nere vid brasan. sen när dom släckte den (varför?) gick vi hem till ylva och gjorde inte mycket där, men jag tror jag seriöst var hög på sockervadd eller något. har iaf inte skrattat så mycket på länge haha.  

men nu är jag stressad, ska ut i skärgårn med segelbåten. får hoppas det blir mysigt :) hade bra.


RSS 2.0