Första advent

hej halopp, här kommer ett efterlängtat inlägg... har bara inte orkat.
OBS! ignorera datumen på alla foton, var väldigt lat och orkade inte ställa in det rätta datumet på kameran :) så dom är allså inte tagna januari 2004!

i måndags var mamma och jag inne i stan och köpte mineralsmink och grejs som är bra för huden. påväg hem var det så himla fint utanför NK med alla julskyltfönstrena, det var då det snöade så mycket. julstämning, eller vad?
  

i fredags utförde ylva, jag och astrid något som kallas för degning. hur man lyckas:
1. köp onyttiga saker, tex som i vårt fall, coca-cola, chips, cookies.. (listan kan göras lång)
2. sätt er framföt tv:n och zappa. klart =)

 
i lördags var jag på träning, det kändes att jag inte hade tränat på två veckor... 
på eftermiddan åkte jag in till stan för att köpa julklappar, jag säger bara LAGERHAUS. på t-banan mötte jag elina av en slump, så vi julhandlade tillsammans :) på bild: vi blev trötta och köpte BonAqua.


heh. juste, köpte en rolig grej =) man ska bränna ett ljus varje dag fram till julafton. gillade den :)


på lördagskvällen var det lite filmkväll hos astrid. tog med The notebook :) ylva hade aldrig sett den, herre vad hon grät :D i don't blame her. höll föredrag om den i fredags förresten, efter de har folk frågat om dom får låna den :) det är verkligen min favoritfilm. 
 
 
idag var pappa och jag på Marina Läroverkets öppet hus och kollade. det verkade jättebra faktiskt! funderar på att välja det... det verkade liksom kul (man får segla till Karibien i trean!) och inte lika mycket plugg som på VRG, som jag också funderar på att välja. men det är fortfarande höga intagningspoäng, så de är både kul och seriöst.  
hemma bakades det lussebullar också :)


idag på kvällen var jag och familj på födelsedagsmiddag hos farmor i hennes lägenhet, det var riktigt mysigt. det var alltså mig vi firade eftersom jag fyllde mitt i veckan :) fick en jättefin present av henne, som hon köpt när hon var i USA. "-en sånhär vill alla collegetjejer ha nu i USA", sa hon. det kan jag inte klandra dom för! :P handväska från Juicy Couture.
  

ONSDAG 26 NOV - my birthday!!

jag fyller år idag!! 
hela dan har gått så himla snabbt. jag väcktes och fick frukost på sängen och öppnade presenter :) fick det jag önskat mig :D tex en ny kamera :) sen gick jag i skolan till cirka fem. tack för alla grattis och presenter jag fick :) dom sjöng för mig, på spanskan med. när jag kom hem var det födelsedagsmiddag och tårta. och sen blev det till att plugga. det kändes inte alls som om jag fyllde år eftersom dan mest var skola och plugga, men i helgen ska det firas :D

tack för alla presenter och grattis jag fick :) 
kram

sista kvällen som 14-åring :D

det här är min sista kväll som fjortonåring, imorrn blir jag femton och allt som hör därtill :P
är jag taggad? pirrar det i magen som det gjorde när jag var liten, och inte kunde somna för att jag var så uppspelt över min födelsedag? nej egentligen inte, de känns inte som om jag fyller år imorrn bitti. menmen...! ville bara skriva att imorrn, den 26e november, blir jag femton fucking år! :)<3 

puss o gonatt :)

Tisdag 25 november

Heej!
Om max 5 minkommer astrid och hämtar mig, vi ska på öppet hus på Dagy.

jaaa.. hinner inte skriva något mer nu. ska inte vara sen för en gångs skull :P här är min favoritlåt just nu :)
 


I'm sitting here in a boring room..

heej! vad jag är duktig som uppdaterar? passar på så länge jag har åsas dator :)
lyssnar på Lemon Tree, så skön att lyssna på.

"I'm sitting here in a boring room, it's just another rainy sunday afternoon. I'm wasting my time I got nothing to do. I'm hanging around I'm waiting for you, but nothing ever happens.. and i wonder.."
I WONDER HOW, I WONDER WHY, YESTERDAY YOU TOLD ME ABOUT THE BLUE BLUE SKY. AND ALL THAT I CAN SEE, IS JUST THE YELLOW LEMON TREE..

har vart en skön söndag. mami och jag gick på en långprommenad i snön nere vid vattnet, så fint! har tyvärr även behövt plugga. var på julmarknad med julia, den sämsta jag nånsin sett. dom brukar vara bra -.- har julbakat lussebullar, det godaste man kan äta på vintern. åkte pulka med ylva, julia och syster. vissa växer helt enkelt aldrig ifrån det :P sprang hem, satte på Gossip Girl. och nu sitter jag här och måste plugga matte :/ ikväll misstänker jag att jag ska somna till The Hills, börjar nästan bli en vana när man kan kolla på alla avsnitt ju: haha. det är egentligen inte så bra, bara kul att kolla på. klicka bara på länken nedanför för att se. och om en timma kmr astrid hem från paris, wiiie :D
http://www.mtv.com/search/?searchterm=the%20hills


Lördag 22 november

hej, lördag idag.
det är så fint ute med snön :) finns inte mycket att säga om idag. helgen ska man ju slappa på så jag lever upp till det, gick i pyamasen till tre. var på släktkalas över kvällen och firade min kusin som fyllde 16 år i veckan, och att min farbror+fru ska åka till Kina imorrn och adoptera ett tvillingpar! aaah, jag kommer få adopterade kusiner! :D är utnämnd som första barnvakt till gullungarna :)

annars beställde mamma uggs från USA idag, hade lite svårt att välja på dom ljusa eller klassiska bruna. men det blev dom bruna =) 

 

haha jag dör XD


amazing

believe it or not, men jag är tillbaka! :) för tillfället. min data är fortfarande paj så jag sitter här med ylvas lillasysters laptop. ibland gör frånvaron att det är roligare att komma tillbaka, och då pratar jag inte bara om bloggen.

jag och julia kollar just nu på Idol, eller julia gör sig i ordning för stan. Robin B sjöng precis Fields of Gold med Eva Cassidy, måste nog säga att E.C gören bättre ;) nu sjunger alice någon beyoncé låt.. njae. kevin ska vinna, annars är tävlingen bara sjuk. nu blir alice kommenterad "var är den alice som brukar äga scenen?" blabla..

imorrn ska jag leta reda på något friskis, det är ju för halt att springa ute :P missar så många träningar nu när det är öppet hus på olika gymnasium hela tiden. imorrn har klara norra på kungsholmen öppet hus. jag ska på minst två stycken nästa vecka. och de är väldigt stressigt nu med skolan. press, press. läste om en läxfri skola, gud va det vore skönt! "varför ska man ta arbetet med hem?"

astrid är i Paris, den lilla potatisgrisen! je veux aller à Paris aussi, mais non..
och nu är det nedräkning: 5 dagar kvar :) you shold know what i'm counting for!
ses så länge.

tisdag 18 november*

heej, kan inte blogga alls nastan, men imorrn ska pappa ta med min kraschade data till jobbet och try to fix it. sorry for the english and swenglish part, but this computer hasn't got dom tre sista bokstaverna i alfabetet och det ser so fult ut att skriva pa svenska, ja ni ser, just nu e jag allsa on julias laptop. men jag tankte bara saga att jag lever :) maste plugga nu och julia vill ha tillbaka datorn. desperate housewives snart!   

ps. avslutar med en halsning: jag gillar inte tyska och malin fick nastan kramp i foten (igen).

i skolan

heej :)
ska ha spanska nu. kan inte blogga särskilt mycket för tillfället, för min data e sönder.
//stine

tjaoooo

tjaaa sashaaa!
idag var jag på gymnasiemässa med ellen och astrid efter skolan. det är icke lätt att välja måste jag säga! John Bauer-gymnasiet korkskruvade mitt hår, fast det försvann efter att jag vart utomhus ett tag för att det var fuktigt. och en kille drog iväg med mig och började fråga om jag ville bli polis eller militär? jag fick iallafall veta lite bra grejer, men det är inte lätt att välja...
  

nu är jag hos fanny, vi ska snart se Get Smart, fast jag hoppas på Sisterhood of the Travelling Pants 2, haha. amalia säger nu högt att hon vill se otecknade bratz. alla här hälsar. säger vi. 
byee hahahhahahahahhaha kolla bilden jag hitta på julia och fanny från femman! :D

det är inte onsdag, det är torsdag.

hej :)
idag har det  bara vart en vanlig skoldag. har gått runt hela dan och trott att det är onsdag. men nu för ett par timmar sen fick jag reda på att det är torsdag. men vad ska man skriva om? känner mig rastlös. ska gå ut på en promenix med min hund nu, och sen måste jag öva in min bokrecension på något sätt. det kan ju nämnas att jag nyss läste ut den här boken på bilden under. imorrn är det som ett prov på den, ska skriva en recension på 40 min.. får hoppas det går bra. nej men det här är ju skamligt. finns inte mycket att skriva om än skolan, vilket liv! men vaddå, man måste ju plugga varje dag nu för att hinna med :( men helgen ska bli rrrriktigt kul, då har vi lite grejer bestämda trots allt :D
bays.

                            theeee book


ett krampinlägg ?

hej :)
har väl lovat ett inlägg så här kommer det...
idag var det en slapp dag i skolan, vi har ju tema "sex och samlevnad" så det var mest diskussioner. och hm, imorrn blir det kul att se vad killarna svarat på alla våra frågor :P

annars har jag vart på träning. det var inte så jättemysigt att springa ute när det ösregnade. när vi hoppade hopprep fick Malin nästan kramp i foten. då kom elina på ett "minne" från i somras när hennes pappa var ute och simmade. plötsligt fick han kramp i ena benet och började simma in mot land. då fick han kramp i det andra benet med, så han fick simma med bara armarna. ta-daa!

skriver mitt franska-brev just nu som jag ska skicka till min frans. måste hitta en fin bild på  mig själv också^^ njae. det finns tyvärr inga x) neej men något ska väl gå att hitta. ses.

  
haha kolla bilden jag hittade :P det är saga och jag som stolt visar bordet vi byggt på scoutlägret på Örsö tre år sen, herregud.


oj

höhö hej :)
ursäkta ursäkta för dålig uppdatering. varken orkar eller har tid att skriva här. men imorrn ska jag nog börja lite smått igen. försöker tjata sammie till att skicka bilder från i helgen också..
gonatt.


fransarna kommer till stockholm

när jag kom till skolan vid åtta imorse (var tvungen att gå-springa för att jag skulle komma i tid) kom jag på att jag hade sovmorgon.. jag hade allså stressat dit en timma innan jag behövde. irriterad jag blev, kunde ha sovit :/ har ju svårt att lägga mig om nätterna, är alltid så pigg då. och på morgonen har jag jättesvårt att gå upp x)

idag fick vi reda på vem vi ska bo hos i Paris på utbytesresan! Jag fick en fransk tjej som heter Lousie tror jag, hade lite svårt att läsa vad hon skrivit i sitt brev. dom kommer allså om lite drygt en månad och då ska hon bo hos mig. vi har inte lika otur som dom som åker till spanien, deras flygbolag gick ju i konkurs stackarna. allas tre och ett halvt tusen försvann. aja, nog med tråkigheter: fick reda på att ellens och mina fransar ev. är kompisar också vilket är bra =) I paris ska jag tydligen bo lite "off". tjejen bor typ inte mitt i centrum utan några kvarter bort från alla andra. men det blir säkert bra! :)

håller på att packa, plugga och sen ska jag se Medium på 4an 21.00 :) det är såå bra. och mtv ema. jo, det jag packar till är alltså Västerås, ska på friidrottsläger över helgen, det brukar ju vara riktigt kul :D sees.

 
                   And no, I can't get enough of the Hills x)

election day in america

hej. är riktigt pigg nu, det visar sig att man blir det av en kopp te. jaa, nu är klockan två minuter i tolv och jag segar med svenskan.. blää. har prov imorrn. jag skulle kunna ha lagt mig vid tio, men jag orkade inte plugga klart och drogs till desperate houswives, dricka te, fixa lite.. och sen woops var klockan nu helt plötsligt tolv och jag måste fortsätta med svenskan. är så pigg att jag skulle kunna vara uppe hela natten. hehe. kanske ska kolla lite på CNN, "Election day in America" pågår ju för fullt nu ;) tycker faktiskt det är kul att se det här med vem som blir president. hoppas på Obama. inte för att jag är någon expert på politik men jag tycker han är bättre som president. tycker i alla fall att han står för det jag skulle vilja, om jag bodde i USA. undrar om min bror får rösta? han bor ju där nu under ett år men han är ju inte amerikansk medborgare. får man rösta då? vi gjorde något test igår på engelskan där man sa vad man tyckte i olika politiska frågor, och sen fick man reda på vad Obama och mcCain tyckte, och jag tyckte samma som obama i nästan alla frågor =) några Biden också. en mcCain. haha undrar om nån orkar läsa det här...
                    
                                             
                                                             Obama for president, please


måndag

hej. ja idag var det första dan efter höstlovet. är riktigt skoltrött. det kändes som om jag skulle somna på alla lektioner och mitt huvud var jättetungt. på toppen av allt det har jag nu fått tusen prov och läxor att plugga på. fan! det är ju bara första dan liksom.
och samma vecka jag fyller år det vill säga om tre veckor har jag två prov och ett föredrag. hur mycket kan det bli? nej nu blev det lite för mycket gnäll x)


hihi och välkommen tillbaka till Sverige får man väl säga till ellen :) på Costa Rica var hon tills idag. ska bli kul att ses imorrn! brunbränd och glad kommer hon att vara! bilderna är från sjuan tror jag, ses gott folk!


hej

hej, är i skolan. kul . inte. är trött. hehe. går länge idag. har franska nu. slutar halv fem
hejdå

Saturday night and the lights are low

heej alla glada människor:)
idag åkte jag in till stan med min lillasyster.
det var kul. så mycket hon missar som är ganska liten. kände mig lite som en turistledare. till slut köpte jag i alla fall en top, örhängen och knästrumpor.

tröjan jag köpte. alltid fint med toalett i bakgrunden =)
snart kommer astrid över, vi ska kolla på skräckfilm och kvällen till ära ska vi äta Ben&Jerry's Half Baked :)
skulle egentligen plugga idag men jag har ju skjutit på det i två veckor så imorrn ska jag ta tag i det där på riktigt. usch. loven är ju till för att inte plugga. ändå har vi fått läxor att göra. dumma lärare. ha en bra halloween!

RSS 2.0