:(

Så kan vi även meddela att de första fansen sovit utanför Cirkus natten till idag. Simple Plan kommer ju tillbaka! På lördag spelar de på ett utsålt Cirkus och innan dess finns de på Bengans på Drottninggatan och signerar skivor kl 12.

är så jäkla sur!  och BORTA ! jag var till och med inne i stan och gick förbi utanför Bengan, men missade helt att Simple Plan var därinne och signerade skivor! faan :(
nu är de ju utsålt till den där spelningen och allt .. någn som vet hur länge dom stannar i Sverige.. ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ännu ett bevis på att jag är helt lost idag:
skulle hämta pizzorna på pizzerian. jag betalade men gick därifrån utan pizzorna :O

funny shopping :)

shoppat idag med ylva som kom hem från Idre imorse, A-K och hanna =) har verkligen saknat ylvisen, har nog aldrig haft så kul som jag hade idag med henne, haha. måste säga att det gick väldigt flummigt till på coffee house.. synd då att hon åker iväg imorrn igen, hon ska ju praoa två veckor i småland..åkte in runt 12, och kom hem för ca en timma sen. guud, jag blir verkligen trött av shopping, mina ben är helt slut.
soo, mina planer ikväll är väl kanske att åka in till bengan på drottninggatan, har hört av syster att Simple Plan är där och signerar skivor :O vet inte om det är sant, men jag ska kolla upp de =) annars blir de pizza framför teven och "körslaget" som såg så jäkla coolt ut på reklam, ursäkta, men de gjorde verkligen de, de gick på reklam på bion.
smsat med astrid också, som äntligen är hemma från östersund <3
här är mina inköp idag:

image301image302

image305

image303 image304



- Dream matte mousse foundation, Kicks
- Vit kjol. TopShop

- Nagellack, H&M

- Svarta ballerina, DinSko

- Vita klack, DinSko


Bioo =)

Hellou, snart blir de bio för hela slanten med emmsi och hanna :) känner mig dock lite hängig nu, eller snarare trött men de kan bero på att jag vaknade tidigt imorse(halv nio!). är ju fortfarande morgon för min del. städarna är iaf här, så nu är mitt rum finfint =) så nu ska jag sitta här i en och en halvtimma själv, och inte göra någonting.. ganska skönt faktiskt, ska nog ta ett bad. emma ringde precis, ska möta henne i mörby vid ett-tiden, sen åker vi in till kära staden Stockholm och hämtar ut biljetterna som vi reserverat. vi ska allså se "27 dresses" som har premiär idag och katherine heigl är huvudrollen, hon som är med i Grey's nivet så den är säkert toppenbra . efter de ska jag åka hem och äta trevlig middag med familjen , sen blir de final i Let's dance =) japp, så ser min dag ut.
just d jah, nu är julia hemma från New York, pratar med henne på msn nu ! hon har ju jättefin blogg också, här är den. (www.buena.blogg.se) men nu ska jag nog sluta skriva, så att man orkar läsa dehär.
chattar med erica på msn också, som nu säger att 27 dresses är as dålig. lite blandade budskap här, men jag får väl se hur de blir .  
hare bra! ;)

image300



Florida.

Var hur härligt som helst.. var där på sportlovet, och s-a-k-n-a-r. men nu ska jag träna, ses !
image299


HemmA

Nu är jag hemma igen, fast de hade vart skönt att stanna lite längre.. vart hos morm&morf sen i fredags och det har vart en äkta ta-det-lugnt-på-landet-lång-helg :) har stickat en halsduk! är faktiskt mkt stolt över mig själv, nu kanske jag får komma tebax till syslöjden haha. jag fick äta godiis nu under påsklovet, har vart gott =)
men nu är jag så jäkla trött (ursäkta språket) att jag känner mig som en mumie. svamlar till och med.

de sämsta mitt i allt just nu  är att alla är bortresta, så de är helt öde här. var ute på prommis med min hund i eftermiddags, och de är helt tomt :S måste ringa runt lite och höra om ngn verkligen är hemma.
de andra sämsta just nu är att jag är på ett sånt grymt shoppinghumör.. hittar hur mkt snygga kläder som helst  som jag känner att jag bara måste ha, men jag har spenderat så mycket så mamma stödjer nog inte min shopping :/

den här bilden säger allt just nu! tagen förra sommaren..längtar alltför mkt till sommaren! sommarlovet, och mitt hår är solblekt och fint på bilden.. :)ylva hade bränt sig lite i ansiktet dåra =) vi ser helt sjuka ut, men de bjuder vi på.
SAKNAR
image289

See ya everybody =)

Åker nu till mormor&morfar i Gästrikland/Hälsingland (har aldrig riktigt fattat vilken sida av gränsen dom bor på)..
HADE !


TILLÄGNAS....

Är hos ylva nu, jag, ylva och hanna har sett Hairspray :) den var jättebra, vi skulle se Happy Feet också men nu är ylva så trött att honvill jaga oss härifrån.. :P
Just de, de här inlägget ska tillägnas några personer :

*Ellen: som skulle sett på film med oss, men som skulle på någon teater.
*Malan: som sitter i en bil nu påväg upp till fjällen, och inte kommer fram förrän om två och en halv timme.
*Julia: som åker till New York imorrn !

Hade bra!


påsklov =) 3 veckors ledighet..

fyfan va skönt dehär ska bli ! =) sitter bara här och njuuter av att ha tre veckors ledighet fråm skolan nu. först är det påsklov nu i en vecka, och sen har jag två veckors prao på spa . need to relax, take it easy. nu väntar jag då på att maten ska bli klar, är riktigt hungrig . sen inleds påsklovet med filmkväll hos ylva, vi skulle egentligen gå på bio, med de var inga bra filmer, så etfer maten ska jag upp till mörby, hyra film och köpa lite bennie. (ben&Jerry's).

idag har skoldagen vart helt okej, SO-provet som jag trodde jag inte kunde någonting av visade sig gå ganska bra ändå =) på engelskan kom de traditionella påskkärringarna in (lärarna som klätt ut sig) och delade ut godis. dock får jag inte äta, så jag gav de till ylva :) på andra lektioner fick vi göra påskkort och på spanskalektionen var skön :)
ha ett bra lov gott folk :)

image282


Dagens

Dagens klädsel: jeans, linne , blå tröja
Dagens accesoarer: örhängen, halsduk
Dagens frilla: typ knut eller vad det heter.
Dagens smink: mascara & lite mer..
Dagens bästa: att jag fick skjuts imorse
Dagens sämsta: huvudvärk :/
Dagens köp: fruktjuice från hemköp
Dagens sysselsättning: plugga..
Dagens längtan: sommaren! och påsklovet på fredag =)
Dagens låt: haha bara för att jag har den i huvudet just nu - Hit me baby one more time
Dagens humör: waay to trött..
Dagens saknad:  min hund :/
Dagens fulaste: vet inte... inte sett så mkt fult idag :)
Dagens snyggaste: hm, de måste vart toppen jag och ellen såg på H&M..
Dagens måste: plugga :/
Dagens roligaste: var nog flummet på musiken xD

taggataggatagga!

ska mötas 16.40 idag med konfagruppen inför konfalägret och åka till värmdö över helgen :) ska verkligen bli kul, för vi vet ju hur man har kul iaf! den här gången ska de bli snäppet roligare.. men nu måste jag packa klart, annars blir jag väl sen som alltid . eftersom jag inte äter godis har jag nu köpt två kexpaket, två coca cola, och två tuggummipaket , man måste frossa i sig godis på läger jö :)
kommer hem på söndag !
HADE!

  


torsdag

halloj där, vart på bra humör idag :) idag är de torsdag dåra, och nu har jag egentligen hur mycket plugg som helst, eftersom jag åker på KONFALÄGER imorrn över helgen, och då komme rjag inte hinna plugga så mycket till alla prov och grejs nästa vecka så jag ligger liite efter, menmen... orkar inte få ångest över de just nu, så .
har pratat franska hela dan idag, haha eller i alla fall halva, för när jag pratar ett språk under en hel lektion fastnar de i huvudet på mig, och jag kan inte sluta prata .. de borde finnas någn sjukdom efter det! hittade på ett eget språk också, amifranska =) blandning mellan amerikanska och franska) men iaf, ylva, jag och ellen hade en rolig diskussion på french; haha, här kommer lite franska för alla er duktiga franskisar från vår diskussion;

S: Qu'est-ce que tu fais pendant les récréations?
Y: Ja regarde les beaux mecs...
E: Il n'y a pas de beaux mecs dans notre école...
Y: Oui, oui...
S: Parle avec moi! Qui est beau?! Il est dans ma classe?!
Y: Asså, han var med i min dröm.
S: Il was dans your dreams?

image277
                                      
    härlig sommarbild, förrförra sommaren =)

Böwling

Hellou, kom hem från bowlingen för ett par timmar sen, vart och bowlat med mentorsgruppen. de gick bra jö =) de är otroligt vad pigg man kan bli på två glas cola, kände mig inte helt normal i bilen hem ;D
Klä John, Klä John, klä john, klä john hahah !
ville stanna kvar i täby och kolla på bio, men de var de inte så många som ville, så vi åkte hem.. och nu måste jag sitta och läsa klart en bok som jag ska recensera på torsdag.
hade hemkunskapsprov idag förresten, skönt att ha de avklarat. satt kvar hur länge som helst, jag behöver alltid så mkt tid på prov, men det kändes bra i alla fall.
boken som jag läser heter Förföljaren btw, och är skriven av Magnus Nordin. har inte kommit in i den riktigt.. här är en jätteliten bild iaf, hade ;)
image274



söndag.

sov till 11 idag, hade velat sova längre eftersom de blev ganska sent för min del igår, haha. hade verligen kul igår, dock förstod jag mig inte på ellen och ylvas lilla uppvisning xD sen blev vi nog alla lite uppskrämda när en kille kom förbi och sa att en tjej hade försvunnit nedanför huset, och frågade om hon hade knackat på hos oss... menmen, idag iaf har jag bara pluggat hemkunskap hela dagen. min tråkigaste dag ever in my life. efter idag hatar jag verkligen hemkunskap. Men de är mitt fel,  eftersom jag oftast sparar allt tills sista dagen =) men de ska nog gå bra. Aja, uppdaterar lite bilder från igår, imorgon..
HADE!

Goes Brat



haha, här är favoriten ;D 

filmkväll <3

Mamma och pappa är på fest, och min syster och bror flyr hemifrån vid tanken på att mina kompisar ska komma, så jag har huset för mig själv än så länge .. men om en halvtimma ungefär kommer iaf Ellen, ylva och astrid=) ska äta godgod middag, titta på Melo (dock vet jag inte om det är värt att titta på nu när björn gustavsson inte är med), och bara för att vi är helt galna i teven har jag också hyrt 13 snart 30.
måste också bara stolt säga att jag har sprungit femkilometern med mamma idag, mötte E däruppe som också vart duktig och springa femman, en eloge till oss :)

image273

fredag & tröja från topshop =)

skönt med fredag! ska bli en kul helg.. , speciellt imorrn ;)
skoldagen var väl som den brukar, och när jag gick hem var jag så trött att jag bara lade mig i soffan och titta på Vänner, Gilmore Girls och OC (har inte sovit ordentligt på hela veckan). älskade femman <3 haha. iaf, måste gå snart då de blir tacos och film hos emma :)
åh just det, har hittat lite fina skor i amelianumret, finfint till sommarn .
btw, har någon sett ett vitt kuvert med mitt minne i?  
ha en bra fredag . litet inside joke ovan för dom som inte förstod de ;)
här är en fin tröja från topshop.

image272
















konfamöte :S

tjolahopp!
skrev inget igår heller, för jag hann inte, menmen=)
längtar så grymt mkt efter sommaren nu, så att de är helt sjukt! kan bero på att jag kom hem från 30 graders värme nyligen, och har blivit påmind om hur skönt de är. 
igår på konfan iaf, skulle vi träffas på sjukhuset istället för petruskyrkan. vi hade fått veta iförväg att vi skulle få titta på bårhuset (:S), där dom tar hand om döda människor alltså.. vi blev guidade runt av en gubbe som jobbade där, och när vi hade gått upp några våningar så öppnade denna gubbe en tjock dörr, och jag visste riktigt vad som fanns därinne, så jag och dom andra gick för att titta.. så när jag kollar in ser jag ett trettiotal LIK, alltså döda människor, insvepta i vita lakan! jag sprang därifrån, för de kändes som att jag skulle kräkas... som tur var hände inte det men min mage kändes inte helt normal efter de... de var verkligen speciellt, dedär konfamötet´... förutom de fick vi kolla på knivar de använde för att skära upp döda människor :S va hemskt de låter.. ska aldrig börja jobba på sjukhus. blir dessutom så deprimerade av dom.

har precis vart på träning, måste nu plugga biologi, hade bra!
btw, Grattis Fanny, hon är nu 15 fina år! :)
hade !

sweet home.

hellouu^^ orkar inte skriva alls mycket nu, men jag kom hem från USA idag =) var kul att träffa alla igen, men jag hade hellre stannat där en månad till.. saknar de redan. ska iaf skriva ett längre inlägg imorrn, de är så mycket att berätta men orkar inte göra de nu.  jag har haft ett jätteskönt sportlov iaf!!

pusss<3


RSS 2.0