Hejdå Sverige, hej Florida!

Sista skoldagen för mig vart det idag. det var fett kul med volleyboll, och det kändes som om vår klass börjar få lite sammanhållning trots allt, wohoo :)

Men nu är det så att jag måste sova, för klockan fem imorrn bitti kommer taxin som kör oss till Arlanda. och då ska jag ha hunnit gå över till ylvas hus och säga hejdå till henne + få låna en jätteskön hoodie hon har för att flyga i. tänk vad underbar människan är :)<3 kommer sakna er buds, ni får ha det så bra på lovet! <3 TAGGAD FÖR VÄRME, TAGGAD FÖR USA!


Bjuder på ett glädjeskutt à la moi för att det är lov! mästerfotograf: Astrid
(yepp, du hade rätt Jocke, bilden kom upp!)


25 FEBRUARI

FLORIDA IMORRN! packar för fullt...

Inte utan min tekopp

Alooha, kom hem ganska nyss från skolis. en lite trevlig dag faktiskt! min trötthet gör att jag har världens sämsta humor, haha. dog av skratt imorse när astrid rullade ut toapapper i korridoren. och nu är spanish testet avklarat + att jag fick MVG på mitt matteprov!! är jätteglad :) Nu har nog Julia och Moa kommit fram till Gran Canaria, guu vad kul ni kommer ha det tjejer!

- Hannie och jag infirade lovet i förväg med att åka till Mörby igår och äta lunch. det var mysigt, även om vi bara hann kasta i oss maten innan H skulle klippa sig, hehe. men riktigt gooda ceasarsallader var det.

jaoo, nu måste jag plugga igen.. aja, åtminstone med myskläderna på och en massa te! peace. 



Abercrombie



Yes

Hallåhallå :) ska lägga mig nu. somnade efter skolan, var så himla trött. jag hade ett tre timmars matteprov innan jag gick hem, kanske därför. men det kändes bra och det är verkligen en relief från mina axlar. nu har jag bara spanskaprovet som jag oroar mig för, och Lufthansa-strejkarna som INTE får strejka på fredag.

En video som aldrig kom upp på min bloggish, men som jag kind of lajk! 

från Hannies 17-årsmiddag :)

Jag är 100% sugen på Florida

Alooha, var glada av att ni hör av från mig över huvudtaget. har så himla mycket plugg, dom ska ju alltid lägga allt precis innan lovet! så jao, min dag har bara bestått utav matte. jag har prov imorrn och känner mig inte ens klar, men vafan nu har jag suttit hela dan och vill inte vara en zombie i skolan imorrn.

gårdagen var mysig i alla fall hemma hos ylvis, oväntat sällskap dök upp också. gaah och när man trodde man kunde gå ful och osminkad bara med sina nära kompisar för att hyra film måste man såklart träffa på annat folk man känner, haha.. har lärt mig min läxa!

dagens plus:
+ mamma bakade scones :D
+ promiss med ylvis
+ det är bara FYRA dagar kvar, är grymt taggad!



Saturday

Hej kooorvar sitter med blött, flätat hår för att få riktigt fiina lockar. ska snart träffa astrid och ylva, och gå upp till märby centrum. film och godis står på menyn! sen ska vi även träffa töntarna fanny och julia. men inte amalia, cause she's a dissör! usch vad mätt jag är, har precis ätit pizza och en massa choklad. tur att man tränat idag i alla fall. uäääh. ha en bra lördis!


En. vecka. kvar.

Heey, har inte alls haft tid att skriva men här får ni ett litet inlägg :) den här veckan har seriöst vart den jobbigaste i hela ettan. trodde jag skulle bryta ihop ett tag men jag klarade mig igenom den, ganska bra också! aja, nog med klagande. måste nämna fettisdagen i tisdags! mami köpte en semla åt mig så det var suuper.

idag var det den efterlängtade fredan! amalia och jag gick i slow motion hem till astrid, för vi orkade inte röra oss snabbare än ett par sengångare. hon var inte där så vi blev insläppta av hennes lillebrorsa, och sen när även astrid joina så hade vi en supermysig eftermiddag! efter maten tog vi bussen hem till Pontus på filmkväll, kul slash mys det med :) diggar speciellt hans avatar-glasögon haha, ska nog köpa dom av honom. näe. men nu måste jag sova, är grovt undersoven efter denna vecka. pusssarr


Om en vecka åker jag till detta paradis, åh herregud. bilden är tagen för två år sen när vi var i Florida. längtar? kan man säga. <3

Valentine's Day

Min Alla hjärtans dag kan i stora drag beskrivas med tre ord: geléhallon, sentimentala låtar och plugg. wihoo! nej men utöver det har jag tagit en promiss med Ylva, fått min garderob städad utav denna ängel och köpt ett nytt puder i stan. träffade på alice och rudolf då också =) där flööööödade kärleken minsann! puss på er,

Bild från igår, observera min miniläsk och minipopcorn bredvid julias och fannys gigantiska kärleksmeny^^


Walk it off baby, you're still hot!

Haha, dog lite åt taylor & taylor igår på bion, deras del i filmen var så jäkla kul. här är trailern enjooy.


Lördag 13 februari

Gillar helgen än så länge! igår på eftermiddan var jag med astrid och ..åt. haha seriöst, mackor, frukt, musli, äppelkaka.. och te framför OC! nice! på kvällen tog vi bussen till Ellinor, hade lite kul åt att jag bar på en pizzakartong vägen dit. hann inte äta den hemma så jag löste det så. hemma hos Ellie fick vi äntligen träffa hennes pojkvän och en massa andra människor. kvällen blev rolig och lyckad och lite halvspårad tack vare bohms blandning, ett nytt par också whoo ;) 

måste plugga nu innan bion ikväll, ska se Valentine's Day med en massa tjejer och är mycket taggad! en bild från förra årets Alla hjärtans dag på mig, bästis och emma. well har man ingen boyfriend den här tiden har man i alla fall underbara vänner att spendera alla <3-dag med :)

<3

Traktorer är snälla

Haha måste bara tillägga dagens roliga: en traktor tutade på mig och Mickis efter skolis. kul jobb? fast vi är ju jävligt snygga...

heey heey hallå

Hej heej what's up? väntar på att mammas ugnspannkaka ska bli klar, shiaat vad gott! har tränat precis, körde lekar så det var skitkul! awesome! måste sen plugga till provet imorrn, mindre awesome.. lägger upp två bilder på en kändis, gissa veem! ni borde se på den andra bilden.

man kan inte tro idag att hon spelat fotboll ;)



9 februari

hej, sorry för dålig uppdatering men jag har geografiprov på fredag. ni kommer snart höra från mig :) huggies

17 dagar kvar!


Varning!

I fredags klippte jag mig, behövdes verkligen eftersom det var åtta månader senast.. fick veta en massa tips om mitt tunna, slitna hår. Måste bara varna för denna grej, den är farlig! den ligger och nöter på håret, förstör det och gör det tunnare! Håret kan gå av om man någon gång skulle vilja slinga eller tona det, så se upp för blonderingssprayen.

                                    
                                                            inte okej


Min farmor älskar mig <3

Kolla vad min söta farmor gav mig, Valentine's day närmar sig :) på fredag har filmen med samma namn premiär  ju, tagga!



SÖNDAG

Tjo!
Jag älskar helg. det börjar med fredan, när vi Torgnys Änglar spelade på Midnattscupen i volleyboll. mycket najs Dagyfolk där :) sen var vi inte så duktiga, men det var kul och vi vann faktiskt en match! det fanns värre, haha. 
Igårkväll hade Frida 17-årsfest. Det var skitkul, tack! en massa som man inte träffat på jättelänge, god mat :) Jag kom dit i bikini, shorts och flipflops, trots att det var typ minusgrader ute haha. kul att se allas miner. Inga bilder har lagts upp än, kanske bäst det också, hihi. 

Idag har jag bara tagit en långpromenad i solen, häärligt! ska på dansen sen med Astrid och sen kommer min farmor på middag :) puss.

Gammal hagga

Grattis bästaste emma svennis på födelsedan, det är nu 17 år sen du trycktes fram som en bajskorv!! (6 feb) du vet att du betyder väldigt mycket, snygging! ps, kolla dina röstmeddelanden på mobilen!


I <3 Fornarina

Måste bara säga att Fornarina har sjukt snygga kläder, var på Åhléns city och ville bara köpa allt. T.ex. en skjorta, helt underbaar. Denna brud är dessutom modell för märket. Men det var inte riktigt den här stilen som fanns på Åhlénsis, snarare skjortor och söta kavajer. love it!

hej, retuscherade ben! eller?


@ school

hej hopp,
är i skolan fast jag har slutat, vilken no-lifer jag är ;) nej men min plan är prata lite med ylva, astrid eller amalia om ikväll, och dom slutar sina lektioner om 10 min. medans jag väntar kollar jag lite på gamla inlägg på Julias blogg, finns verklugen många gamla minnen där!

kommer ni ihåg det här? september 08 - vi hade precis träffat Zac Efron :)


Mickis mår bra!

MIKAELAS HUMÖR dagar

Dag 1

Skit!

Dag 2

Bättre

Dag 3

PMS

Dag 4

Gråter oavbrutet (ostabilt)

Dag 5

Död.



Den tredje februari

Har inte så mycket att säga, jag vill dock gratta FRIDA som fyller 17 idag, och MAGNUS som fyllde igår! dags att prata pension? haha men neej, grattis i alla fall :) kom precis hem från magnus, ylva och jag var där och drack te och pratade. mys på hög nivå. men jag tycker du är lite konstig mange, som inte ens öppnat alla dina presenter än?! jag typ sliter upp dom på min birthday men du ska öppna dom nån annan dag? x)

Detta var inte igår :)




Den andra februari

Tack emmzor för en grymt rolig dag, hahaha kommer antagligen ha träningsvärk i magen imorrn.

Den första februari

Heej, måndag igen och lika trött som vanligt i skolan. men jag börjar bli irriterad, är det bara jag som tycker att våra lektioner börjar kännas lite... oseriösa? jag lär mig inte så mycket. jag blir nästan rastlös, det här är ju som dagis jämfört med nian. okej, jag överdriver och ska inte klaga, från och med nästa vecka fram till lovet är det fullspäckat med prov och redovisningar.

På kvällen var vi några som var jättetaggade på Step, men då var Ditte sjuk så då blev det Medelpass istället :( tjejen som ledde det "såg ut som en gris" - Hanna, och upprepade hela tiden att det fanns jättesköna soffor utanför rummet där man kunde prata (blängde på oss).
Eloge till Astrid, som gick fram till en SKITSNYGG kille på gymmet och sa till honom att han var snygg. Han såg i och för sig ut att ha tillräckligt mycket ego redan, men whatever. goodie :)

+ Jag fick månadspeng idag, cash flow!
+ Jag har sovmorgon imorrn :)
+ Jag är snygg.


RSS 2.0