hemma & Halloween

hej,
hemma och välbehållen. tråkigt att så många ska vara borta bara.
kom hem idag i stället för igår. igår åkte vi in till "centrum" i ockelbo och gick i affärer på kvällen eftersom det var halloween-rea. och tro det eller ej, men det var SNÖ i Norrland ! Men när vi kom hem ösregnade det bara.
jaja, typiskt Stockholm. lugn hemmakväll idag, köpt två kilo godis åt häxorna så vi slipper krossade ägg under dörrmattan (minnen) :)

ha en bra halloween!                                  


söndag 26 oktober

shallaballa!
borde sova nu, verkligen. ska upp typ kvart över sex imorrn för syster & jag ska ta tåget till mormor och morfar i Ockelbo. mysigt. tycker man borde veta vart det ligger:

                    
                       (klicka för större bild)


Idag har jag slappat. någon gång på eftermiddan cyklade jag i regnet över till astrid, där hon och emma var. vi bakade en kladdkaka som verkligen levde upp till sitt namn. och drack te. och kollade på material Girls haha. vad skulle loven annars vara till för? ;)

   

hörs på torsdag då jag kommer hem. på halloween :D
ps. det är exakt en månad kvar tills min 15-årsdag :)


Kanarieöarna 07

Exakt ett år sen vi åkte dit. saknar. är lite deprimerad över att vi inte åker någonstans nu över höstlovet, det är då man behöver komma bort som mest ju. :) här är lite bilder från kanarieöarna, ett år sen var det allså.






fredag hela veckan

hejheej jag är en dålig bloggare :)
men jag orkar inte skriva om mitt liv. varför bloggar man egentligen? har tröttnat lite på det. men här kommer ett inlägg i alla fall.

onsdag;

i onsdags var vi några och fikade på katjas och oscars café. det var riktigt mysigt där med minst 100 ljus. och en läskig ägare. Baresso café.


sen träffade vi astrid och ylva och gick på premiären av high school musical 3. den var gullig. men alla skrek i biosalen. haha särskilt när Zac drog av sig tröjan.

torsdag:



provade glasögon, snyggt :) haha.


jag och julia åt lunch på världens godaste café. dom har jättegoda ceasar-sallader :) kommer dock inte ihåg vad stället hette.

idag var min sista dag på Amelia. jag var i en fotostudio hela dan och var med när dom plåtade kläder. Cubus har verkligen en jättefin höst/vinterkollektion. fick avskedspresenter av personalen på amelia när jag gick hem: smink. det har vart två jätteroliga veckor, först på restaurangen Seglet, och sen Amelia
nu är det lov, känns ju riktigt bra måste jag säga.

avskedspresent


receptionen :)


tisdag 21 oktober

heej. har inte mycket att berätta om idag. praoade. vart på träning. ska se desperate housewives klockan 9, duscha, gå ut på promenad.
justee, idag är det faktiskt exakt ett år sen vi var på vår konfaläger nr.1 :) saknar! kommer ihåg allt så himla tydligt.. och alla personer på lägret... ;) minnen!


Måndag, prao igen

hej. 

orkar inte skriva så mycket, kör på mycket bilder istället.
hämtade ut biljetterna till high school musical idag :) ni som läser min blogg och ska med, nu är dom uthämtade :D jo att bero på ingenting, visste ni att man kan fettsuga sina knän? fettsuga sina knän? det är ju helt sjukt, nu får dom väl ta och ge sig? x)

började praoa på amelia idag, det var kul & gick bra. fick även lite presenter; en massa filmer som vart med i tidningen, duschkrämer och tidningar. alltid kul :D vid lunch gick julia och jag och åt på någon väldigt god thailändsk eller indisk restaurang i Kungshallen. jag blev så mätt att jag mådde illa ett bra tag efteråt vilket bara bevisar hur gott det var^^. nu ska jag fixa lite, gå på en promenad, faktiskt plugga lite. känns konstigt ja, men det finns faktiskt lite jag måste göra under dom här veckorna.. vill inte tänka på hur det blir när vi kommer tillbaks... sen ska vi kolla på Djävulen bär prada, ses.

Sunday

hej. idag blir det en ganska vanlig söndag. ska städa övervåningen nu för att tjäna ihop pengar till Paris-resan. efter det blir det nog lite shopping.. :) och ikväll är det Gossip Girl. så ser väl dagen ut än så länge. amalia och julia beställde nyss biljetter till HSM3 på premiären på onsdag. så nu är biljetterna våra ! känns ju riktigt skönt haha. trodde biljetterna skulle vara slut, men sedär :)




Lördag

hej och hopp, igår kväll tog jag bussen till emma i enebyberg. bortsett från den försenade bussen och kalla natten blev det en riktigt mysig kväll.
idag har jag vart på träning. det är väl i stort sett det enda jag gjort x) o så har jag valt ut kläder för ikväll.  sitter just nu i svart skjorta med svart klänning under, nitskärp, röda tights och svarta pumps. på toppen av allt bär jag en svart hatt ;) inte riktigt min stil det här, men de hör till kvällens skoj :) nu ska jag städa upp lite på rummet som ser förjäkligt ut, ta en dusch och sen göra mig i ordning för kvällen. hörs!

16 oktober

shabooya! praodagen var kul idag, hanna och jag fick steka pannkakor :) det var jättestora stekpannor där man stekte 12stycken samtidigt. mindre kul var ju att skala vitlök och stå i disken.. vi fick frukost vid 11 av snälla kocken Nelson, då han gjorde dom här goda pannkakorna =)

på andra bilden ser ni mig, skitstolt, över pannkakorna jag stekt själv. efter praon vare fika med min mentorsgrupp. vi träffades på Vetekatten vid kungsgatan och pratade. men nu ska jag och julia ut på en promenix och sen se The Holiday . ses :)

tisdag

halloj.
någon som tappat ett busskort utanför t-centralen? vi kom försent till restaurangen idag för vi var ärliga nog att lämna in det till en gubbe i spärrarna. andra dan var roligare, vi fick t.ex. hjälpa till att laga maten :) och så åt min mamma lunch där. hon tyckte det såg bra ut :D det är mysigt och dom bjuder oss på jättegod frukost & lunch.
kom nyss hem från tandläkarn, hade inte vart där på två år så.. men det gick bra! nu ska jag iväg på träning. ikväll blire Desperate housewives :) herrå.

  


Första praodagen

heej!
idag, eller igår för 15 min sen, hade vi vår första praodag. det gick bra =) proar allså på en lunchrestaurang. mysigt och sköna tider.
efter de träffade hanna och jag, astrid och ylva. senare ellen också. kolla på ylvas blogg för söta bilder från idag. (www.ylva93.blogg.se)
måste sova nu. ses.

helgen

jag, julia & ylva sov hos fanny inatt =)
de var riktigt med nattpromenad, film, och prata en massa strunt. sen vid halv tre börja mina ögon "kolla ikors" som dom gör när jag blir riktigt trött. vi vaknade ganska tidigt, vid tio typ. sen kollade vi klart på filmen vi somnat till och åt frukost. Air budies är den sötaste filmen nånsin gjord! haha. sen satte vi på föräldrafällan, den är ju så söt den med. vid halv tre cyklade ylva och jag hem. de var en ganska rolig syn av ylva med en gigantisk ikea-kasse på ryggen, samtidigt som hon cyklade. ska lägga upp bilder när jag fått tag på dom.

så.. imorrn börjar praoen! förra året praoa jag på spa, där fick vi städa mest hela tiden. tack vare underbara mamma och julia ska jag nu praoa första veckan på en lunchrestaurang på Gärdet, och den andra veckan på Amelia. får se hur det blir :) sov gott, det blir en tidig kväll för min del.


efter att ha kollat på Camp rock har vi konstaterat:


hos fanny. ska kolla på Air budies nu. =) inge sömn här inte.


fredag 10 oktober. A-K <3

tjing!
skola som vanligt. efteråt var vissa av oss tvungna att stanna kvar och göra klart lite grejer som behövde lämnas in. haha, vi hittade allt ett sätt att fördröja tiden på x) ikväll kommer gäster, några av mina släktingar. ska bli kul att träffa dom igen. får se om jag hittar på något efteråt.
jo förresten, Grattis A-k! byx, straff o moppemyndig. hoppas du gillade vår present (tuggummi-maskin, fejkrosor och en kasse). haha. ska nog köpa mig själv en sån där maskin också.
ps. från idag ska jag inte gå i skolan på över tre veckor! känns ju riktigt underbart måste jag säga :)


GRATTIS :) <3 haha, bilden är från sexan när vi var i Göteborg. do ya rememba? tänk att vi känt varann i över fem år nu. puss.


c'est le jeudi de 9 octobre

hej :) när vi slutade idag åkte jag och hanna till Lagerhaus vid stureplan för att köpa present till vår kära A-k som fyller år imorrn. kan bara säga er att Lagerhaus är min nya favoritaffär x) perfekt ställe att köpa julklappar på. sen fick jag skynda hem för att hinna med min träning. direkt när träningen slutade fick jag skjuts av malin till franska-mötet i skolan där jag mötte upp papi. dom berättade en massa om resan, och vi fick fylla i en blankett om intressen och sånt. är riktigt taggad nu! fransoserna kommer ju faktiskt om nästan exakt två månader. detta ska bli så roliiigt tjejerrrrrrrrrrrrrr :) <3


Beloved Paris :)

Ska...sova..

Godnatt :)
lovade astrid att lägga mig innan kvart i elva ikväll. det blir nästan så i alla fall. om jag får sömnproblem kan jag ju bara läsa min svenska-bok, den är så tråkig än så länge -.- måste bara komma in i den I guess. men nu är jag faktiskt riktigt trött så jag ska bara borsta tänderna & hoppa i säng.
good night, sleep tight. imorrn händer det mycket.
/stine

kom på en grej. jag vill ha det jag inte kan få. bara i vissa fall. när jag väl får det jag vill ha, vill jag inte ha det längre. ett mycket gott exempel var ju i somras. och nu. nu håller det på att hända igen. hjälp :S want you, but I don't want you to want me :)


onsdag

hejsan hoppan lillebror :)
var uppe länge igår och pluggade till det här sabla so-provet vi hade idag. det skulle ha gått så bra, så MVG-bra, om vi inte hade haft så lite tid. var tvungen att skaka mina händer en massa gånger för att jag fick skrivkramp. sen vare ju synd att man missa Mexico-temat [meshiko] på spanskan. vi skulle få nachos och guacamole men jag missade det när jag gjorde provet x) astrid och jag gick sen hem till mig och drack jordgubbste. och nu så är jag friiii i tre och en halv vecka, känns riktigt konstigt. inga mer läxor och prov!
 
snart två år sen :)

tisdag

hej, är hemma från en ganska onödig skoldag.
hade konditionstest idag, det värsta som finns, för det blir så jäklans varmt i gympasalen.. men det gick.
efter det försökte alla i vår klass övertala varandra att gå hem, eftersom vi hade en timmas lunch och sen två onödiga lektioner med vikarier. men någon hade sagt det till torgny :/ så det blev till att stanna kvar i skolan några timmar till ialla fall. men nu måste jag nog dra mig till SO-böckerna, har stort prov imorrn. man ska kunna så himla mycket dessutom. sen träning, DHW och promme. ses :)

 

Måndag 6 oktober

tjolahopp!
är i datasalen i skolan, hanna kollar på sin äälskade Idol Johan Palm på youtube som inte är så känd ännu men för er som inte vet är han med i Idol och ser ut som en tjej men sjunger bra. idag går jag till halv fem eller något, segt jag vet, så ni kommer inte höra så mycket mer från mig förrän ikväll :)
bye fans!

söndagskväll

hej, hemma från mormor&morfar i Norrland.
riktigt mysigt var det att vara där under helgen. kollar på Gossip Girl, det är reklam nu. hade nästan glömt att det skulle börja idag. gud vad Jenny blivit taskig. fast nu tycker jag mest synd om henne, när dom fick reda på att hon stulit klänningen. hm, och vem skickar dom där sakerna till serena...? japp, insatt är jag redan =) för övrigt måste jag plugga SO, har ju prov i politik på onsdag. och ta en hundpromenix i regnet ska jag göra sen. annars var jag och mamma på en lång promenad förut med, och pratade lite. hade!

fredag

fredag igen :)
om ca en timma ska jag med familjen bila upp till mormor och morfar i Ockelbo i Hälsingland, Norrland, Sverige, Europa, Världen, Universum.. det ska bli väldigt mysigt. hehe det är där vår prins är född om ni inte visste det. så nu ska jag packa och se lite Scrubs innan vi åker. alla SO-böcker måste jag släpa på också :/ ha en bra helg <3 :)

        Dagens klädsel: grön tunika, svarta tights och kofta + stövlar
        Dagens frilla: knut
        Dagens bästa: kung fu panda hos ylva
        Dagens sämsta: mitt onda knä
        Dagens köp: delicato
        Dagens längtan: mormor&morfar
        Dagens låt: Accedentally in love (lite allsång där)
        Dagens humör: konstig men glad
        Dagens saknad: där måste jag nog säga min bror.
        Dagens fulaste: min döda "bulle" x)
        Dagens snyggaste: hm öh, kmr inte på något nu. 
        Dagens roligaste: vår konversation på engelskan haha, hade rolig grupp^^
        Dagens tråkigaste: att missa skräckfilm ikväll.
        Dagens citat: got nada!


torsdag

hej alla fans. haha.
att orientera... suger jag på =) ylva med . haha no fense. vi sprang fel på första kontrollen och lyckades ta oss till åttonde istället. men det roligaste var nog att möta femton pers tillsammans i skogen som virrade runt där :P
idag slutade vi ganska tidigt så ellen, jag och astrid åkte hem till ylva där vi kollade på en massa Idol-avsnitt som gick i repris. och åt. hejade på den nervösa killen, ni fattar om ni har sett det. för övrigt börjar min träning snart så jag måste cykla dit i regnet.. så ha en kul eftermiddag. ses.


cool bild :)

Orientering

Hola.
vi har ännu en skön dag idag, hade bara två lektioner. sen stack ylva och jag hem till henne och åt lunch. hon lagade jättegoda pannkakor. nu är jag så mätt att jag kan spy. om en ca en timma ska vi cykla till enebyberg och ha idrott, vi ska orientera i en skog. det går säkert bra. i vanliga fall slutar vi halv fem på onsdagar men man får sticka när man är klar. så vi ska vara riktigt snabba, and we're going for mvg :)

/stine

RSS 2.0