tisdag

tjolahopp!
idag äre tisdag. vanlig skoldag. eller näh, jättechill dag faktiskt, vi missade två lektioner för vi skulle till ungdomsmottagningen och prata med en person där. fick tre snygga kondomer var med oss därifrån x) sen hade vi lång lunch och två lektioner. sen hem, plugga och träning. snart, det vill säga om en timma börjar desperate houswives, efterlängtat =) vem sitter inte framför teven om en timma liksom? så nu måste jag plugga lite. sen har jag lovat min syster att kolla på ett avsnitt av Scrubs innan DHW, hon är lika galen i det som jag ;) ses.


och juste, förälskelsen har inte gått över; http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=97a64b9f-c8c2-4a91-b0ca-5556defca4e4&from=SVSE_Starlounge&tab=m1194352534920 

Zanessa!

här är galna dagen med stort G! vi hade inte en blekaste aning om att dessa personer skulle vara inne i stan, i Stockholm, Sverige idag men titta! :D vi stod längst fram såklart x) shiat vad snygga dom var. fast vi fick knappt träffa The God Himself, the God of Gods det vill säga vår kärate Zac Efron. fick bara med honom på en knapp bild (2a bilden). han gick liksom bara förbi klungan där vi stod, men vi fick se honom på nära håll iaf och jag måste säga att jag är lite småkär nu^^ han ser fan lika perfekt ut som i alla tidningar. Erik var där, från Whatzup hur det nu stavas och intervjuade en massa personer, så snygg han var med! fler bilder kommer senare, allt kommer från Julias kamera som jag envist stod och fotade med. och vet ni vad... vi rörde Vanessa! maha^^ kolla bara hur nära hon var oss;



Ola kom dit med :)

fler bilder kommer senare

© by stiine24.blogg.se



Saturday Night Fever

hej..
först vare träning& jobbig var den, men duktig kan man ju säga att man känner sig =) sen åkte jag till Täby c med mamma och syster, köpte ett par stövlar och två tröjor. väl hemma ringer fanny och får mig på bättre humör, för ikväll blire skräckfilm för hela slanten hos henne. kan helt ärligt säga att jag aldrig sett en skräckfilm i mitt liv så just nu är jag så jäkla rädd! får se hur jag överlever kvällen .. x)
hare!


Friday!

Thank god it's friday! behövs verkligen för min del :)
av med all stress i två dar nu i alla fall! eller inte.. måste hitta PRAO förresten! shiaat, panik.
ska möta mamma i mörby c nu, och köpa lite grejer. sen som alltid, så jag måste gå nu. men här är lite bilder från träslöjden igår; Bring It On-inspirerat =P haha.

"No, you did not!" " Yes, I did"

SHABOOYA !
 

good hair day

          
bild från Danmark i våras x) nice hairstyle!

lite kort om dagen:
imorse gick jag upp lite sådär extra tidigt eftersom min kära pappa fyllde år :) gav honom en ask Noblesse och ett fint sjungande kort. det är tyvärr omöjligt att köpa presenter till honom så så fick det bli :) han blev glad i alla fall. sen var det iväg till skolan, vanliga lektioner o.s.v. Fast ylva, malan och fanny stack lite tidigare, tidigare som 6 timmar tidigare, för dom skulle vara med på fotbolls-skolDM. hoppas de gick bra :D så nu ska vi väl snart käka lite födelsedags-tårta och sjunga för papii. sen måste jag komma igång med pluggandet! den här datorn får mig verkligen på andra tankar än det borde, för mina tankar borde just nu ligga på matteprovet vi har på fredag :/ ses.

helt ologiskt men kul x)

Rules
1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense. NO CHEATING!


1. How are you feeling today?
My heart will go on


2. Will you get far in life?
HipHop Police


3. How do your friends see you?
You are the music in me


4. Will you get married?
fergalicious

5. What is your life's theme song?
Superman


6. What is the story of your life?
Smoke on the water


7. What was high school like?
Last night


8. How can you get ahead in life?
Miracle


9. What is tomorrow going to be like?
Mi amore


10. What is the best thing about your friends?
Luftens Hjältar


11. What is in store for the next weekend?
If Only you


12. What song best describes you?
Material Girl


13. How is your life going?
I need somebody


14. What song will play at your funeral?
Sorry Seems to be the hardest word


15. How does the world see you?
What I've Done


16. Will you have a happy life?
I'll go wherever you will go


17. What do your friends really think of you?
I don't wanna miss a thing


18. What song describes the person you're attracted to?
Coca-Cola Christmas song

19. What message would you like to tell the next generation?
For love


20. Do you have a deep dark secret?
Believe


21. Do people secretly lust after you?
Love don't le me go


22. How can you make yourself happy?
You got it bad


23. Will you ever have children?
Always look on the bright side


24. What's some good advice for you?
The way I are

25. How will you be remembered?
Put your hands up for Detroit

26. What is your signature dance song?
This is how you remind me


Lång dag..

tjosan, är i grupprummet med några andra från min klass. om ca 10 min har vi matte. wihoo. idag har vi en såndär sjukt lång dag. jobbigt :/ får nog ta och köpa en macka på gården eller något, för vi fick skånsk kalops till lunch :(
hare bra!

tisdag

hola amigos.
tisdag idag, hade huvudvärk större delen av dagen :/ har inte så mkt att säga om idag annars.. lämnade in årelappen, och allt gick bra där.
efter skolan hittade jag ett par finfina stövlar på EuroSko! ska köööpa dom, dom var så fina! :) och så köpte emma och jag en varsin varm baguette och en smoothie på hemköp. gott var det.
men nu måste jag plugga, har en massa läxor+ matteprov på fredag :S sen ska jag på träning. hade!

baguette och Godmorgons smoothie


22 september

booonjour :)
måndag idag. kom såklart försent till första lektionen. lite kul då;  vi fick veta lite mer om Frankrike-resan som bär av i maj, och om fransmännen som kommer redan nu i december. och så lämnade dom flesta av oss in Årelapparna idag :D ska bli så jäkla kul att jag inte kan sitta still :P förra året fick man ju inte heller missa! haha. tyvärr var det ju många som gjorde det.... men iår ska nästan hela nian med verkar det som . och vi ska bo åtta pers i vårt rum, så allt är ganska klart för vår del. men nu måste jag nog plugga lite.
bye people.


sunday morning

tjosan hejsan..!
trevlig natt =P otecknade Bratz måste vara den sämsta film jag sett helt seriöst. haha fast amalia är nog hemma nu och försöker lära sig dansstegen till filmen haha. efter det blev de en liten nattpromme som vi alla gillar så mycket, och sen talking, talking and talking till halv fem på natten/morgonen tills vi kände att vi borde sova.
 så nu för en ´liten stund sen gick alla och själv är man kvar i huset.. inte kan man ta undan madrasserna efter sig, nejnej x) så nu ska jag plocka undan lite och sånt för idag kommer dessutom min kusin från Engand, julia, som har sabbatsår och ska bo hos oss i två-tre månader, ska bli kul det! :)
om knappt två timmar kommer ellenS med familj och hämtar upp mig, för sen ska vi tävla i stafett. good luck till oss, inte för att vi behöver det ;)



Shoes


nya från Wedins, 399 kr:)

lördag

tjing! igår var det lugnt hela dan. när jag kom hem var det först Christine, Vänner, One Tree Hill, The Hills, Kaya på tv... :P sen hade mamma och jag myskväll <3 jag var så trött att jag höll på att somna flera gånger. först vid fem, sen vid åtta, vid 10 somnade jag i soffan. beror väl på den jobbiga skolveckan. men vi såg Juno, älskar den filmen för den är så söt. och Nakna Pistolen, och någon till film som gick på tv. och åt paj och mörkchoklad. vi hade det hur mysigt som helst :) <3

idag måste jag hitta prao, det är liksom lite panikläge nu! och så måste jag fixa lite..ikväll ska det bli askul iaf :)
S T I N E



Talangen att koncentrera sig. den fick inte jag

ja herregud, nu har jag väl pluggat hela kvällen känns det som, och det går trögt som i fasiken! kan inte koncentrera mig alls.. har stort Eng-prov imorrn ju, och så ska jag kunna en massa om det brittiska parlamentet på engelska. ska ta en dusch, och sen plugga lite innan jag ska sova. då går det typ runt i hjärnan på natten så att man kommer ihåg det bättre nästa dag. annars lite härliga pics från i somras:



bråttom

tjosan hejsan, nu har jag inte lite så bråttom kan man säga, ska möta elina & cykla till träningen om fem minuter så jag vet inte ens varför jag anstränger mig till ett inlägg i sista sekunden.
jaa min dag har vart som alla andra: skola, hem, plugga. fast nu ska jag på träning så det blir skönt med en liten paus. hade träslöjd idag också, det går ju ganska så bra för mig believe it or not :D
ojj nu gör min syrra pannkakor till efterrätt det var minst ett halvårsen jag åt det senast.. och jag som skulle vara nyttig =P

have a nice day,
Stine

morgon

morrn bloggen :)
det här är ett once-in-a-life-time ögonblick, att jag skriver på morgonen alltså, för jag har alltid så bråttom. men jag har lite sovmorgon idag, börjar 09.05 så det är ju skönt. nu ska jag ner och äta frukost, göra mig iordning & sen promenera till skolan. nyttigt va :D haha.

/stine

Onsdag

hej, kom nästan precis hem från skolan. eller för typ en halvtimma sen. idag var en av våra såna där sjukt långa dagar :/ måste plugga nu, skolan bara fortsätter ge oss mer! fattar dom aldrig? annars har det vart en helt ok dag i skolan, fast jag kan inte koncentrera mig på lektionerna.. lite knäppt.
när jag kom  hem gjorde jag iaf världens godaste kesomacka :D
det här är det "hemliga" receptet:

      1. Rosta en macka
      2. Blanda sweet chili sauce och keso i en skål
      3. Lägg på kesoblandningen på mackan

  
                                                         Klart! :)

Tisdag

tjosan :)

hade orientering idag, hanna och jag tappade såklart bort oss :P så vi missade halva vår lunch. sen hatar jag min so-lärare så mycket ibland, tror hon gillar att plåga oss eller nåt för idag fick vi ett läxförhör på sidorna vi skulle läsa. det stod läsa, inte om nåt jäkla läxförhör! så nu kommer jag nog sänka mig :/ efter skolan skulle jag, astrid och creasy in till stan för att fixa prao men istället hängde vi först på elevens-val gruppen på Laser Drome! :D haha, fan vad kul det var . det var första gången jag körde, så jag dog typ hundra gånger x) 
efter det försökte vi skaffa prao. vi frågade ca 20 ställen, 15 svarade nej och kanske 5 har bett oss ringa tillbaka. wihoo. 
har vart en kul dag iaf, i stora drag =) men nu måste jag plugga, har hur mycket som helst !
bye.
                           
                                                                  x)

I fell in love with the uggs

Rubriken säger dagens stora händelse. jag har börjat gilla uggs! :) eller, hanna pratar om att dom heter shepards men sameshit. dom var i alla fall supermjuka så jag tänker absolut få mamma att köpa mig såna;
 
annars har det vart en sjukt seg och lång skoldag. vill strypa den som bestämt att vi ska vara i skolan till halv fem! först det och sen när vi kommer hem måste vi plugga ännu mer. idag fick jag 4 läxor till i veckan + ett jättestort engelskaprov. hjälp :S så jag måste verkligen börja plugga nu. usch vad jag hatar det. + att amalia sa att vi har svenskaläxa?!

aja. måste dra :) have a nice life, because I don't! ;)


Spanska

hellou, är i skolan nu och ska ha spanska.
oj, nu kom Ana-Maria, måste dra!
har typ kommit försent varje lektion så,.
bye

Söndag 14 setpember

tjo!
kan erkänna att jag verkligen inte hade lust att vara funktionär hela helgen när jag fick reda på det i fredags kväll, men.. det har faktiskt vart ganska kul :) på nåt sätt känns det bra att inte sova till 11 på morgonen, man hinner med lite mer nu. fast jag älskar iofs att sova =) haha stannade som funktionär länge idag, för vi dog på slutet av eftermiddan när tävlingen gick mot sitt slut. elin snodde mikrofonen och sjöng Du gamla du Fria så att det hördes över hela arenan. då dog vi av skratt =P alla undrade nog var mikrofonen tagit vägen för vi hade gömt oss bakom ett hus. haha sen var det ganska kul när malin stod och inte märkte att hon hade en skylt ovanför huvudet som det stod "konstig" på, med en pil som pekade ner på henne. alla som gick förbi ba what..? och malin fatta inte varför alla skratta xP i alla fall har den här helgen vart kul, dom små ungarna som tävlade var så söta så <3

nu satt vi hela familjen och åt supergod middag framför Pirates of the careabbean, det var mysigt. nu måste jag ut med hunden och sen för första gången den här veckan ska jag försöka SOVA. innan 12.
ses.


hur handsome får man vara i denna film då x)

Funktionärer (lördag)

igårkväll fick jag veta att jag ska vara funktionär under danderyds OS hela helgen :/ jag somskulle fixa prao och höstshoppa. imorse gick jag upp runt sju-tiden för vi funkisar behövde vara på arenan vid åtta-halv nio. jag var så himla trött . fick skjuts dit iaf. sen stod jag där vid längdhoppsgropen med elina och krattade, visade hur långt ungarna hoppat på en metertavla och sopade. är ganska så slut nu. det var iskallt också, elina och jag fick åka hem med hennes moppe (i fula gula funkisvästar) och hämta mer kläder att sätta på oss innan vi åkte tillbaks x) fick smita därifrån tillslut så då åkte mamma, jag och syster och fikade. gott det =)

ikväll ska jag bara vara hemma med my sistaa och kolla på Scrubs. orkar inget annat, är som sagt helt slut!
ha't bra!



   


ha det bra, imorrn ska jag vara där tidigt igen och gör i stort sett samma saker. ses.
 


fredag

tjola .
idag är det äntligen fredag :) hade teknikprov idag, skönt att det är över nu. det kändes väl helt okej iaf. en timma efter att vi slutat idag hade vi porträtt-bild. mjäe, det känns så fånigt när man ska sitta där och falsk-le in i kameran, och luta huvudet på sne. kan man inte få bestämma själv hur man vill se ut liksom? man ser så jäkla.. fejkad ut :P haha.
efter det stack jag hem till ylva och kollade på världens sjukaste film; meet the Spartans. den var verkligen helt sjuk. haha. svårt att beskriva, men rolig var den så se den x)

nu ikväll ska jag och malin, astrid L och ellen S springa en stafett för vår skola, på SkolSM. är inte särskitl taggad måste jag erkänna. men sen blir det säkert bättre =) innan det ska jag och mamma ha en myskväll för oss själva, för pappa är ute och seglar, kalle är ju i USA och syster är på någon fest.
ciao!


11 september

idag är det sju år sen det där med World Trade Center hände. jag har utsett 11 september till "otursdagen", för 2 år efter det mördades anna lindh, samma datum. men jag har inte haft någon otur idag iaf.

 
11 sept 2001                                11 sept 2003

idag har det iaf vart en vanlig skoldag. hade sovmorgon, skönt det :) på kören hade vi fotografering, det blev ju lite trångt med 75 personer på ett foto x) well well.. hade träslöjd idag också! :P det går väl ganska så bra än så länge. fast jag råkade såga fel och smutsa ner min tröja. efter skolan gick a och jag hem till ylva där även ellen var. hann bara vara där i typ 10 minuter men ändå. lite bilder från idag:

 
hihi, dagens outfit =P det ser lite konstigt ut på bilden, typ som om jag har en kofta på mig men det är iaf en bolero.


 
träslöjd, och ylva, astrid och hanna i korridoren =) 

men nu har jag väldigt bråttom, har lite ångest för jag har teknikprov imorrn! :S och min träning börjar om en timma. usch, hatar att stressplugga såhär men aja. ses.

Vi dog inte :D

okej, alla har ju typ skrivit det här på sin blogg och det står överallt; dom håller typ på att försöka återskapa Big Bang och jorden kanske kommer sugas in i ett svart hål? alla snackade om att vi skulle dö idag :S skönt att vi inte gjorde det x) istället kanske vi kommer dö om ett litet tag, försöket är inte över än. bilderna under är tagna från Svt, det är typ bilder över stället där dom håller på att göra det där experimentet.

 


annars har jag och ylva börjat på en lista över typiskt svenska saker som vi ska hitta på med fransarna, när dom kommer till sverige i december :P vi har bara kommit på en grej än så länge, vi ska äta varmkorv! det har dom väl inte i frankrike?
annars har jag också frusit ihjäl idag! fy fasiken vad kallt det var i skolan, tude sa att dom inte ska sätta på värmen i skolan förrän i oktober.. usch. jaa, det här blir väl en sen kväll för mig. måste fortsätta med tekniken, jag ska få bra på det här provet! måste bara lära mig att lyssna bättre på lektionerna, är som killen i Scrubs, JD, som alltid dagdrömmer =P
ses.


10 september

Hola. kom nyss hem från skolan, slutade för ca en timma sen. det är helt sjukt att vi går mellan 8 och halv 5 två dar i veckan :S så sjukt segt. men, trots att jag har teknikprov i övermorrn och måste vrålplugga har jag bestämt mig för att ta lite fritid ändå. så nu ska jag baka en kladdkaka :)
måste bestämma mig över hur jag vill göra med Arlanda också.. får prata med pappa om det. det kostar ju inte lite på pengar och tid att ta en tur&retur dit varje dag liksom. bye, ska baka världens godaste kladdkaka nu #

/stine

Arlanda?

Fan, vad knepigt det här blev! jag fick precis veta att jag fått praoplats på Arlanda! öhh.. jag frågade om jag fick praoa där, visst, men jag trodde aldrig dom skulle säga ja. liksom, de tar minst en timma med buss att åka dit! två timmars resa varje dag då.. ja det här får jag ta och tänka över.


9 september

tjosan!
idag började vi tidigt. eller jaa, vanlig tid då. vi hade skolfoto också, usch ja. hoppas det blev bra :)
sen var vi i aulan och lyssnade på ett föredrag om kina. någon snubbe som hade åkt runt i kina och fotat en massa.
juste, satte på mina lösnaglar igår kväll. det fick bli så, eftersom mina nerbitna naglar är så fula.

 

måste säga att jag är ganska så handikappad med mina "nya" naglar. det är svårt att ta upp grejer, och nu är det ganska svårt att skriva det här inlägget x) ska nog fila ner dom lite till. kanske. dom är skitlånga, så det känns lite ovant!
efter skolan gick jag, Julia D och hanna i mörby. efter en liten tur på H&M så köpte vi en varsin chokladcroissant. ja gud vad gott det var, undrar varför jag aldrig ätit det förut.



men ha en bra kväll, själv måste jag plugga :/ hatar att skolan ska ge oss så himla mycket läxor, det har bara gått, vadå, två veckor?  jaoo, ses people.

8 september

hej igen, håller på att bestämma vad jag ska ha på mig imorrn.. för imorrn är det skolfoto :( hatar! haha, kan bero på att jag alltid blir helt mupp på varenda skolfoto som tagits i stines fotohistoria. nej, i lågstadiet blev dom bra. men usch, förra året blåste det och vi stod utomhus, så fotot blev så att jag hade hår i hela ansiktet och gjorde någon konstig min.. men i år så ska detta bli bättre! :D det blir nog iaf bara blåa jeans och en svart t-shirt typ. och lite smycken istället =) brukar bry mig, men orkaa i år.
jo men nu måste jag plugga, sen ut på promme, sen duscha och sen kanske lite Scrubs om tiden får tillåta =) ha't bra!

såhär kul hade vi det i fredags hos astrid :P





astrid och primus pussas =)


det ringde hemma hos astrid!

 
                                                                                      


Paddling

tjoo alla, idag paddlade vi i en kanal någonstans i åkersberga. det gick faktiskt bra, jag välte inte =) fast sen var det ju några andra stackare som gjorde det.. paddlade med Coffee och jag måste säga att vi var väldigt bra för det gick ganska så snabbt :P fast vi körde in i några motorbåtar och i vassen några gånger. och ajj vad man fick kramp i armarna.
sen slutade halva gruppen två timmar tidigare än vi skulle ha gjort så vi fick gå väldigt tidigt. så nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra.. måste egentligen plugga, mycket, eftersom jag har teknikprov på fredag och teknik inte precis är mitt bästa ämne. men jag känner för att baka  något eller kolla på Scrubs, så jag får väl göra lite av allt.
ses.

love the way you whispered in my ear, when you laid your hands on my shoulders and whispered something meaningless. five years has gone and I still can't stop thinking about you.


Duktig svensk :)

tjing!
Arn-filmen nr 2 var faktiskt väldigt bra, sverige har faktiskt lyckat göra den bra, bra sverige! :) favoriten i filmen var ju norsken, han var trevlig x) är alla i norge så snälla? han som spelar Arn, Joakim nätterqvist, är ju bra han med =)


imorrn ska vi paddla med hela 9D, får väl se hur det går. ska nog ta med extra kläder ut i fall.. :)det sista man vill är ju att trilla i det iskalla vattnet en dag i september. i iskalla stockholm. matsäcken är iaf den bästa, pastasallad såklart. vi ska även gå ganska så långt, så jag har med mig frukt, for your information.. får verkligen hoppas att A-K hade fel idag i telefonen, hon säger att det ska ösregna imorrn. men gud vad mysigt med blöta kanoter. ses, måste ut lite.


7 september

tjo! :)
idag äre söndag. den här helgen har verkligen vart en familjehelg. haha, senast jag träffade kompisar var i fredags. annars har jag bara spenderat quality time with the family :) idag ska vi se Arn på bio. innan måste jag plugga, köpa lite grejer (typ jeans, höstskor, smink) med mamii och fortsätta leta efter praoplats(!) det börjar bli lite bråttom med det. har skickat iväg mail till ett hunddagis och till en tidning, Solo. men dom svarar nog inte på mailen på helgen.  jaa, nu måste jag börja with everything! ses.















middag hos farmor

Hej alla fina människor:)
nu har det regnat konstant i flera timmar. det började väl på träningen, fyy vad blöt jag blev :/ haha, elina och jag (och resten för den delen) var ju väldigt seriösa idag. men nu sitter jag här i sköna ´mjukiskläder och fleece, riktigt mysigt de. måste plugga lite, en massa grejer till nästa vecka.
ikväll ska familjen till farmors lägenhet på middag, det var verkligen länge sen så det ska bli kul:) det är så himla mysigt i hennes lägenhet. men innan vi åker dit ska jag och mamii springa i skogen. jaoo, skulle väl bara höra av mig lite. hade sex-and-the-city-maraton hos astrid igår, och tog en massa bilder i astrids finkläningar :) kanske kommer lite senare ..
have a nice life x)
 

4 september

tjing!
idag var det skoldag, as usual. känner att jag blir bättre och bättre på slöjd :) haha, inte min starka sida annars..
efter det stack jag, astrid, ylva och ellen hem till mig och gjorde scones. mättande kan man ju lugnt säga. mums!
haha, ellens fejja är täckt av datumet, på bilden x)


runt halv-femtiden var jag tvungen att jaga ut dom från mitt hus, för då kom PJ och Malin och hämtade upp mig så vi kunde åka iväg till Huddinge på Stafett-DM. det var riktigt kul :) jag, Ellen S, malin och Louisa sprang 4x100m. det gick bra i försöket, så vi kom vidare till final. det gick väldigt bra i finalen med men vi vann ingen medalj.
älskar att springa såhär, det var speciellt kul att springa på kvällen för arenan ser så cool ut i mörkret. det känns liksom mäktigt x) så jag fick reda på att det är en till stafett som jag ska tävla i nästa helg, typ för min skola eller nåt. det är ju bara fyra personer som tränar friidrott i nian tror jag, so we make a team :)



  

men nu måste jag plugga teknik och sen ta en dusch. orkar verkligen inte tekniken, men jag ska bli bättre i skolan, så så får det bli. får väl lära mig dricka kaffe eller nåt =P ses.

3 september

Hey there :) onsdag idag, så jag slutade vid halv fem. jag är redan trött på skolan. gå upp tidigt och sluta oftast sent.. och så måste jag göra läxor på eftermiddan/kvällen. somnar nästan på vissa lektioner. jag hinner dessutom knappt träffa någon efter skolan, för att jag har träning eller måste göra läxor. jaoo, sånt är väl livet i nian. det var iofs ganska kul på idrotten, eller jobbigt x) Vi höll på med boxning, var med tude. duktiga vi var :)

annars var det en tråkig skoldag som vanligt. fast det är ju ändå kul att träffa alla:)  och gissa vad jag ska göra nu..? plugga. wihoo.
ses

2 september

katjing!
not much going on... tisdag idag, vad det nu spelar för roll. höhö. har faktiskt inget att säga.
snart ska jag på träning. innan det måste jag plugga lite spanska och franska. 
lägger nog in en "dagens" sen också :) ohh, One Tree Hill är på femman nu
ses :) <3


saknar Naples & vill tillbaka <3


Auhjourd'hui c'est le primer septembre

tjing!
idag var det en riktigt lång & urtråkig skoldag. vi slutade inte förrän tjugo i fem, vilket är helt sjukt sent. kul var det i alla fall när vi blev informerade om fransmännen som kommer till sverige den 8 december :D jag blev lite chockad, trodde inte dom skulle komma förrän nästa år nångång, men i december kommer dom iaf! då ska nån frans (mitt ord för en fransk person som man varken vet om det är kille eller tjej) bo hos mig :) blev värsta taggad! för sen bär det ju av mot frankrike på våren :D
efter skolan skyndade astrid och jag mig hem, för vi skulle gå på en provomgång av pilates. det var mest tanter i 60+ där, men vafan, riktigt stark blir man ju av detta :) tyckte om pilates iaf, men tyvärr kan vi inte fortsätta gå för vår jävla skola slutar försent :/ så vi ska prova på yoga i stället. bilderna är från idag, ville fota ellens cykel som har pakethållare där fram:) haha, vi är några av dom få som inte har moppe än i nian, på grund av att jag bara är 14! är ej moppemyndig förrän i november den 26e så... cykel och fötter så länge =) ses.








PS. grattis till alice, byx-moppe-och-straffmyndig idag :)

RSS 2.0