Sportlov!!

YES, nu är det efterlängtade sportlovet här =) det ska bli jättemysigt att åka upp till Grövelsjön som vi brukar göra varje år. fast förra året var vi i Florida, och det var ju inte fel det heller.. så imorrnbitti ska jag och familjen upp med tuppen, fast tidigare. klockan fem imorrnbitti ska vi köra härifrån så jag borde somna tidigare än vad jag gjorde inatt (halv tre!).
 
ylva och jag var på kyrk idag, vi fick nostalgi-attacker över gamla minnen haha. det kändes så konstigt att gå där och kolla på gamla bilder på hemvisten.. gamla minnen och gamla kompisar. men det var kul haha, vi hade inte lite kul åt affischen nedanför. den ingår i kategorin gamla minnen. ser ni den utsuddade "dalmatinen"? :D 6B går inte att glömma heller :)


haha med den här bilden ville jag bara visa hur fint väder de var =) inget annat, i sssswwwear.

köpte även lite grejer, sommarsaker förstås haha. det är det enda jag köper just nu, vet inte varför. sommarn kommer ju till slut hehe. (det på första bilden är hårgrejs, inte stringtrosor) 

                                             Köpte:
                                           * solglasögon
                                           * två hårband
                                           * rosett att ha i håret
                                           * turkos sommarklänning

torsdag 19 februari

Hej hopp i lingonskogen.
ska inte skriva så mycket, har nämligen två prov imorrn som jag måste få bra på.. alla kom hem fån spanien i veckan så de var kul att träffa dom igen =) på lördag åker jag till fjällen, längtar :)

juste, har gjort mina gymnasieval:  
1, Sam- internationell ekonomi (DAGY)
2, Sam- internationell (DAGY)
3, Sam- ledarskap och kommunikation (MARINA LÄROVERKET)
4, Sam- ekonomi (VRG Djursholm)
5, Sam- idrott och hälsa (DAGY)
6, Sam- journalistik och kommunikation (DAGY)
7, Sam-natur- Internationell (DAGY)
8, Sam- ekonomi (DAGY)
9, Sam- juridik och ekonomi (DAGY)

vet inte riktigt om det blir den ordningen, man får ju chans att ändra om man vill. men aja vi får väl se :) nu måste jag plugga & sen träning. herrå.

Yesterday, all my problems seemed so far away


14 februari

hejhopp,
alla verkade överleva fredag den 13e måttligt =) 
idag är dagen vi alla gillar, Alla hjärtans dag. den är inte deppig och ensam, tvärtom ska det bli ruuuligt ikväll. vi några ska äta middag hos astrid och man vet ju aldrig hur det slutar haha. nej nu måste jag ut och röra på mig.
                     
         

Torsdag 12 februari

hej hopp,
försov mig imorse. efter astrids, ellens och min powerwalk till skolan för att hinna i tid skulle vi nog behövt en dusch x)

haha, dagens roliga var helt klart när hanna och jag skulle göra lasagne på hemkunskapen. det spilldes mjölk och halva vår ostsås över hela spisen så vi var tvungna att börja om. det hängde ost i ugnen. det hittades hårstrån i maten när läraren skulle smaka och se hur vi lyckats. hah nej man behövde nog vara där för att förstå hur komiskt det var. allt blev bara fel :P men gott var det!

har vart på träning, måste duscha och sen plugga. men först måste jag ut med hunden lite, ciao! 
 

- vill du flytta in i min garderob ?

 Kolla vilken fin! Från Forever 21, som jag förresten tror ska komma till sverige.. :)


Photoshop


                                detta mästerverk har jag gjort.
haha är en riktigt amatör på photoshop. sitter i datasalen & har bild. breve sitter även ellen och astrid, dom har börjat i klassen för en vecka, wihoo!

Svårt

VILKET GYMNASIUM SKA JAG VÄLJA ?!


lördag 7 februari

hej och hoppp. igår åkte jag, emma, ylva, astrid och ellen in till stan och såg I Taket Lyser Stjärnorna. Den var bra, men jag trodde den skulle vara bättre faktiskt. boken var iaf bättre, men det är ju alltid så.

har nyss vart på träning och orkar inte röra mig EN METER. är förkyld också, hatar det, så segt. man är liksom inte sjuk, men man mår inte bra heller. ska nog sitta här ett bra tag och kolla på The Hills. för er insatta tycker jag det är bra att Audrina och Lauren är kompisar, för Heidi och Spencer är helt puckade. sen kommer min farmor på middag, och sen ska jag över till ylva och kolla på melodifestivalen x) ha det!

Torsdag 5 februari

hej hopp!
hinner skriva ett kort inlägg innan jag sticker iväg på träning. skoldan var ganska kort. först skrev vi nationella i svenska i nästan tre timmar. man skulle skriva en text, hoppas det gick bra. sen åt vi lunch och gick hem =) sen jag kom hem har jag pluggat matte eftersom jag har prov imorrn. men det missar dom som åker till spanien. jag vill också åka, trots att det inte är så jättevarmt där nu.. åtminstone 20 grader varmare än här x)

         HAAAA DET SÅ BRAAA I SPANIENNN DÅ!!

Hemma igen..

tjolahopp,
så var man hemma från Åre igen, det var helt underbart där <3 :) vi hade så kul, vill tillbax. har inte tid att blogga nu egentligen, har så mycket att göra.. så jag lägger upp bilderna ngn annan gång. annars kan ni bara kolla malans, julias eller ylvas blogg för Åre-bilder :)

idag badade vissa i isvak nere på ösbysjön på idrottslektionen, medans andra stod och filmade / tog kort. eloge till fanny som vågade :D det såg så jäkla kallt ut + att jag är sjuk så jag avstod.


                                       vaken!
                         

                                               vi fega :)


                           jesper tvekar en sekund x)


RSS 2.0