Packar för Norrland :D

juste, gårdagen skrev jag aldrig riktgt om: var med astrid, vi solade på studsmattan och läste skvaller till hög musik på iPodhögtalarna =) grannen min blev nog lite irriterad. sen visade vi vårt stöd till spanien med att måla spanska flaggan på kinderna, hehe. après ca gick vi och handlade ingredienser till hemlagad pizza. våra flaggor fick mycket uppmärksamhet och folk ställde korkade frågor som "hejar ni på spanien?" astrid skämdes som fasen i butiken :P
stod sen och lagade pizza i flera timmar, riktigt good blev den! ska nog bli pizzabagare x) 
annars idag, har det inte hänt mycket. gick upp lite tidigare för att städa huset.. har ju inget sommarjobb den här sommarn för det känns som om man missar så mycket av lovet, dessutom är jag knappt hemma så jag jobbar lite i "hushållet". mamma och pappa ska besöka kalle nästa vår i USA, syster och jag får inte följa med, men jag har kommit upp med idén till att samla ihop pengar till flygbiljetten så att jag visst får de =) hehe, smart som man är :) såg På Smällen också, haha väldigt bra faktiskt. köpt presse till bror också, 17 år snart. :)

men nu packar jag för Norrland, ska vara hos mormor och morfar resten av veckan i Gästrikland/Hälsingland. Ungefär vid Ockelbo, där prinsen vår växte upp :) hemma på måndag igen. imorrn går juh tåget tidigt, innan 8.00, så jag borde väl dra. Hare najs !

ss

España is my country :)

så jäkla glad för spanien :) Casillas och Fernando Torres är mina favourites =) så sjukt duktiga . sitter just nu med en spansk flagga på kinden som astrid målade dit så fint :P





just nu chattar jag med mali på msn verkar som vi ska se SATC imorrn. men jag har så mycket annat att göra med. ska städa rummet och packa, städa huset, springa, se en film som måste lämnas in imorrn, köpa present åt min bror.. och hinna in till stan till 18.00 ? aja, får se hur det blir . gonatt.


SPANIEN !

jappsi, nu gäller de för spanien att vinna haha <3 alla sitter framför teven med miin hemlagade pizza som tog flera timmar att göra :P

Saknar Malta <3

Exakt en månad sen mamii och jag var på Malta :D lite bilder..


provar på att åka häst och vagn till någon hamn .


mamii försöker förstå kartan.


taget från hotellbalkongen :) hoteller var jättefint.


marknad i Valletta (känner inte tanten som går förbi bredvid mig)


piece of huvudstaden :)


Mellieha Bay, maltas största strand. man ser inte stranden.

             <3


The day :D

Sov längre imorse eftersom det inte går någon Blue Water High på helgerna, en tv-serie jag följer annars på sommarlovsmorgon :P gick upp, åt frukost och stack ut med hunden. sen åkte mamma och jag iväg till täby c och inhandlade lite grejer, lyckades få mamma att köpa ballerinaskor och örhängen till moi från indiska :) sen var man duktig och sprang i skogen, har skjutit på det hela veckan för att jag är så lat^^ men 5 km blev de iaf.
juste, haha, hade tråkigt mitt på dan så då kunde man chatta lite med jonasbrothers, lite kul :) är inge fan precis men det finns en kille där som är söt, den minsta Nick hehe. och så har dom gjort en bra låt: when you look me in the eyes, gick på tv hela tiden när vi var i USA. dom är i sverige nu, har någon konsert och signering och sånt, för er som gillar dom.

senare på kvällen var jag med ellen och astrid (chili!). vi var hemma hos ellen och pratade och kollade på när hon packade. hon åker ju till Chester i England imorrn på språkresa.. efter det är hon på landet i fem veckor, kommer sakna henne <3 men troligen ska jag komma till hennes land i juli eller augusti iaf :D 

                             
                                  jaa.. Nick jonas dåra :)

who's that girl ?

Var lite i täby C förut då och köpte lite andra grejer istället för att kolla på laptopen dåra... en bodylotion "sunkissed by Aco", ett par örhängen från Indiska och tidningen Solo. lägger nog upp lite bilder senare. men nu äre den efterlängtade middagen! ses.

Ellen i vacker frissa x)


LapTop

hellou, tråkigt att alla är bortresta :/ hade tänkt sola i trädgården och läsa VeckoRevyn men det går ju runt halvnakna målare där som håller på att måla om vårt hus så njaa. ska äta lite lunch nu och sen ska jag följa med min bror och pappa in till stan och kolla på Laptop! iförsig till min bror som åker på läseår i USA om en månad, men man kan ju alltid hoppas ;)

jo förresten, igår märkte jag att ellen var hemma så vi åkte och badade i Edsviken :) men nu har hon fullt upp i Fryshuset så jag har tråkigt :/ måste kila, ses :)


España de fútbol!

spännande match del fútbol! hehe, var nästan helt själv om att heja på spanien där ett tag? Me gusta ESPAÑA :) grymt tråkigt för dom som missar matchen, spanien är ju i final  nu :D hoppas verkligen dom vinner på söndag, tagga då!
All respekt till Casillas, muy bien, och dom som gjorde mål.. hähä, not respekt till kära Torres som ser ut som una chica! näärå x)

                    

   



 


movies

Jag har typ minnesförlust, inget skämt tyvärr, kan tex verkligen inte komma ihåg vad  jag gjorde igårkväll. känns ju.. bra. kan glömma en massa andra saker heh. juste, såg en film med ylva: 50 first dates heter den, Drew Barrymore och Adam Sandler spelar :) den är så söt, drew var med om en bilolycka och har fått någon sjukdom som gör att hon glömmer bort varje dag. lite svårt att förklara, men hon har iaf minnesförlust och den är värd att se! skrattade ganska mkt om man säger så x)
annars har det vart mycket filmtittande för min del, ylva och jag såg även John Tucker must die och The Heartbreak kid. alla väldigt bra :) haha, favoriten måste vara John Tucker, så skön!^^ den här sommaren ska det bli en massa filmkvällar, har missat så mycket =P


   

snart så är det fotboll mellan Turkiet och Tyskland =) hejar på Turkiet bara för att .

//S

hehe


=D

Casillas! :)

usch vad det regnar... :/ typisk svensk sommar. gud vad jag vill resa någonstans just nu. annars gillar jag inte att resa på sommarn, för det är ju då man vill vara hemma, när det är som varmast. men jag vet inte om jag tkr de..

var ute och promenerade med ylva på kvällen, vi gick långt . det känns väldigt bra med tanke på allt man ätit under midsommarn :P eller jag har iförsig inte ätit onyttigt, jag äter ju inte godis så :) på prommen gick vi förbi vår gamla skola som vi gick i mellan sexårs och sexan! det känns så konstigt med alla minnen därifrån. vi provade allting på skolgården, typ alla gungbrädor och allt, och ba "kommer du ihåg...?". haha, allt kändes väldigt litet. förut hade gungbrädan känts så hög, nu slog man i benen .  

sen blev det fotbollsmatch, Spanien - Italien. spanien vann på straffar, glad för de :) hehe, hejade på spanien: dels för att jag har vart där, dels för att jag kan snacka lite spanska och dels för att deras målvakt som var väldigt bra även var väldigt snygg :P sov gott :)



juste, snyggt namn har han också :) Casillas


haha

sitter och skrattar högt framför datorn nu, haha. tittar på en westlife-video av någon sång dom gjort. visst, låten var faktiskt ganska bra men dom går ju för fasiken som om dom var med i  en dressmanreklam! töntiga danssteg kan man ju säga. =P

annars, hemma igen från midsommarfirande i skärgårn. imorse var det till och med sol så man kunde sola på däck =) i veckan måste SATC-filmen ses, de flesta biljetterna är tydligen redan sålda :S och har hört att filmen är väldigt bra. har iförsig aldrig sett ett avsnitt, men en ny trevlig biokväll tackar man ju inte nej till =) undrar vilka som vinner fotbollsmatchen medan man är i stan denna gång, sist var det ju helt galet där efter att Turkiet vunnit :)

sist måste jag bara säga att jag har börjat tro på horoskop. har läst i flera olika tidningar, typ Veckorevyn, ELLE och frida, men även Dn och Svd. och allt vad dom skriver om Skytten stämmer väldigt bra in på mig! lite creepy... men kul :)


Midsommar på Möja

Nu seglar jag iväg med familjen till Möja, sthlms skärgård, för att fira midsommar med Hellströms och alla. Fanny kommer vara på ön mittemot, vi ska typ träffas haha.



ha en bra midsommar :)

Gröna Lund

trevligt hade man där igår. haha, ny favoritgrej där måste nog vara pop-expressen =) förstår inte ellen bara, hur kunde hon åka den precis efter att ha ätit thaimat ? annan favorit är ju radiobilarna, så länge man har en blondishh kille att förfölja.. fick iaf med ylva på extreme :D btw, jag vann en apa! försökte vinna en stor, gullig rosa nalle men är man dålig på att sikta så ..  sen försökte jag igen men vann istället en ful delfin :/ ska nog ge den till min hund =P

kom hem så vi kunde se matchen mellan sverige - ryssland. sen kan man ju undra vad sverige höll på med ? nu blir det inga fler matcher med sverige, men det kommer bli fler fotbollskvällar hemma framför EM :)


          

kväll

gillar att blogga. det är liksom skönt att skriva av sig lite. vart med ylva och astrid och haft mys <3 ylva och jag åkte hem till astrid och stödde henne lite (stackarn är rädd för åskan), åt lunch och pratade. ylva försökte hela tiden övertala astrid att åskan försvunnit och att det gick bra att spela tv-spel nu, men astrid trodde att teven skulle sprängas då. sen spelade vi Tarzan ändå  =P sen bar det av mot malin, för avslutningen på friidrotten. började med terränglöpning, men när jag kommit i "mål" hade jag så sjukt ont i magen :/ badade sen i edsviken och åt god middag :) när jag kom hem såg jag GG, riktigt bra tkr jag !




imorgon blir det grönan med the two blondies och brunetten, hehe =) vi ska väl försöka komma hem i tid till fotbollsmatchen, kan ju inte missa Sverige! men jag älskar grönan, dock inte lika mycket som Liseberg, och imorrn ska ylva med på Extreme :D och astrid på uppskjutet, avgudar dessa människor som.. vad heter det? överbevisar? motverkar? nej, överviljer sin rädsla, tror jag nog att det heter. nu ska hunden ut på en promenad, imorrn tar jag nog kameran med mig till the green lund x)

peace out!

 

Ellos

hellou =) vaknade lite tidigare idag, typ 10, men gick ändå inte upp färrän 11 x) haha, sen  ringde jag ellen runt 12 för jag ville att hon skulle skicka bilder från skolavslutningen till mig, men hon blev ganska sur för att jag väckte henne =P well, snart kommer ylva över, och sen ska vi upp till mörby c och inhalndla något, känner bara för att köpa något. ikväll blir det avslutningsmiddag på träningen. det är inte bara middag, vi ska sprinag och bada vilket kanske inte är så jättebra för min förkylning och hosta, men aja.
kollade lite på Ellos också, hittade en massa fint där. här är lite favoriter.

                       
    


00:35:14

kom precis tillbaks från ellens hus :) hade trevlig middag på hennes altan, dock kunde inte A-k vara med eftersom hon är på konfalägret. skönt att ha konfan över för min del, alla åker ju nu på tre veckors läger, medan man själv är klar och konfirmerad :) så, efter att vi ätit jättegood middag och efterätt ville vi se på film, fast det fanns inte så mycket att välja på så vi valde att se någon yogafilm för "absolute beginners" och lära oss att yoga! är hur ovig som helst. hehe, var hur seriös som helst enligt dom andra, men vaddå, jag har velat lära mig yoga ett ganska bra tag nu ;)



annars har jag vart med astrid idag, hon ringde och väckte mig runt 11-tiden idag och kom över. tittade på teve, gjorde pastalunch och sen stack vi hem till henne. gjorde även den där listan i förra inlägget =P sen satt vi igång The Sisterhood of The Travelling Pants, gillar den filmen, tkr den är så otroligt gullig :) tvåan kommer ju faktiskt ut i augusti! (bild ovan) men kostas är ful, i boken står det att han är så hiimla snygg! ! dessutom hittade jag en väldigt bra låt i ettan där som jag har upptäckt är med i ganska många filmer och som är grejt att springa till! Unwritten - Natasha Bedingfield, ska lägga upp den någon gång när det faktiskt funkar på den här dumma bloggen.. sprang idag faktiskt *stolt*, men nu borde jag sova , gonatt =)


10 sanningar om Astrid

* Hon blir hög på en kaffe latte med socker i.
* 98% av hennes garderob består utav tryck t-shirtar
* Hennes röst är läskigt lik son brors: en gång när han svarade i telefonen trodde jag det var astrid, så jag sa "astrid, det här är kris! jag vet inte vad jag ska ha på mig imorrn!
* Hon är jätterädd för myror!
* Har städmani. Hennes dröm är att städa min garderob (som är väldigt stökig)
* Är vääldigt morgonpigg. På sommarloven brukar hon gå upp halv 8. Väcker alltid alla när man sover över.
* Älskar Veronica Mars.
* Hon äter äpplen på ett väldigt konstigt sätt. Okej, jag gör också så =P Hon äter liksom hela äpllet, inkl alla kärnor och klisterlappen.
* Hatar jordgubbar (förstår inte!)
* Hon vill pierca sitt ögonbryn och tatuera ett kinesiskt tecken på ankeln

:D

Lista :)

1. Värsta känslan? när jag gjort någonting dåligt som jag måste berätta för mina föräldrar..

2. Bästa känslan? när man vaknar och vet att man ska göra något kul :)

3. Din första tanke när du vaknar: vad är klockan?

4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon? Float on - Goldspot (från OC)

5. Har du någonsin varit kär? hehe jaa :)

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum? en affisch som jag fick för år sen :)

7. Vad har du under sängen? typ damm och papper osm ramlat under

8. Ser på? Grey's anatomy, Dhw, Gossip Girl...

9. Lyssnar på? en massa

10. Skriv nått smart! a + b = ab
11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem? Farfar och Heath Ledger

12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS? "Heej :Dvi har bara vissa telefontiden det är därför ja inte har svarat förrän nu.. Va gulligt att du ville gå ut med Bosson med mej ;)men vi hade antagligen kommit fram och fått lämna in mobilen när du ringde..förresten, försökte ringa tbax, men din e typ avstängd..aja nästa telefontid imorgon tror ja, hoppas vi hörs då, puss"

13. Vad vill du bli när du blir stor? vet inte.

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig? vet inte, uppfattas väldigt olika av olika personer. men jag har hört personer säga: skrattar mycket, alltid glad, positiv. även: dåligt humör, "min pappas humör"

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick? julafton älskar jag <3

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i? vet verkligen inte

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan? my butt :)

18. Vilken superhjältekraft vill du ha? kunna flyga =P

19. Vad är du beroende av? mycket =) typ vänner och min iPod

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö? en båt så jag kunde åka hem igen =)

och tillslut, skriv din vanligaste kommentar:
naajs!


söndag

inte för att det spelar så stor roll att det är söndag , för mig är det lördag hela veckan som min lillasyster säger x) jaoo, gick upp 11 imorse igen och har inte gjort så mycket sen jag vakna. typ.. ätit frukost/lunch, gått promenix med hunden.. chattat med amalia på msn :P idag är det lite varmare faktiskt ! har inte så mycket för mig .. ikväll blir det till att åka in till stan och gå på bio med några kompisar (ylva, fanny, amalia och julia) och se Made of Honour, brudens bäste man på svenska . blir kul.

:D


veckan blir härlig också. imorrn ska jag äta middag hos ellen med några andra, på tisdag är det avslutningsmiddag på friidrotten och på onsdag vekar det som om Grönan blir av  :D sen på torsdag ska jag ut i sthlms skärgård för att fira midsommar på Möja . najs :) men nu är jag rastlös, ciao !


Smelly Cat

kollar ganska mycket på Vänner kan man säga, I'm stuck! pheobe, eller hur det nu stavas, är så skön^^ skulle lägga upp en video från youtube, men nu funkar inte det :/ och inte heller går det att ta bort inlägget ? suck, orka. sverige förlora med 1-2 till spanien, i sista minuten också. fan! hade väldigt kul iaf. aja, ses !


fotboll

hallo, älskar att det är sommarlov. gick upp tidigt idag, runt 10. drömde en konstig dröm. tror det kommer från att jag såg Juno, jo det måste det vara. iaf, drömde att jag var 16 och gravid. gick typ runt och blev illamående och spydde eftersom det ofta blir så, men var ändå stolt.. aja, back till reality.. annars har jag förberett kvällen med några jordgubbsefterätter från en bok som jag hitta i bokhyllan :) hehe, mums.
ska se fotbollsmatchen sverige - spanien med några kompisar om 10 min, dom kommer när som helst. ska bli jättekul :) måste nog dra nu.

Sommarlov!

Första dagen på sommarlovet :) Vaknade av att mamma kom in i mitt rum och bah "haha,stine, gubbarna är utanför fönstret igen", så drog hon ner rullgardinen så jag fick lite privacy x) haha, det är nämligen några pålska målare som målar om vårt hus, och imorse målade dom precis utanför mitt sovrumsfönster. jättepinsamt, dom ser ju rakt in! liksom, mitt rum är ju på översta våningen. igår dök dom upp utanför mitt fönster när jag bara stod i underkläder, jag bah sprang därifrån x) liite jobbigt. kollade på teve förut också, när dom dök upp igen :@ och dom ska måla hela sommarn...

aja, hade skiitkul igår :) snacka om trött jag var när jag kom hem. gick upp runt 11 imorse, vart helt seg och trött hela dan, det blir så när jag sover länge. har bara lämnat huset när min hund har behövt gå ut. ylva kom över mitt på dan också, vi såg en massa avsnitt av Vänner, sen flyttade vi oss (med mycket besvär) ner till vardagsrummet för att zappa mellan  MTV och typ 5:an och en massa såpor. skulle kollat på film med några kompisar ikväll, men jag orkade inte, ingen annan heller verka det som =P så jag satt med familjen och såg fotbollsmatchen mellan Holland och Frankrike, tkr det är riktgt kul faktiskt!

imorrn lägger jag nog upp en massa bilder från gårdagens kul :)

PS. det är fredag den 13e .

snart så

Tjo igen, har fått en vana att aldrig lägga mig före 12, inget jag riktigt kan hjälpa.. det bara blir så :) dessutom väntar jag på att mitt hår ska torka, har duschat. och veem orkar blogga mitt i natten om inte jag? måste säga att jag är lite tagggisch för imorrn! först avslutning, sen CG's som tradition, grilla och tillsist filmfest :D sommarlovet kan inte börja bättre .
:)


jaa... såhär såg det ut närmare ett år sen, innan avslutningen i sjuan.
herregud, nästa år är vi nior. menar iår, i höst. känns som vi precis började sjuan. eller näh x) men det har gått fort iaf. tebax till bilden: det regnade och var mulet då också, hoppas det inte blir det imorrn, trots vad vädret säger.. regn = ingen grillning. men, skriver nog inget mer förrän imorrn kväll kanske, hade!
puss!

:) f ngne


ingen kickar fotboll som zlatan :)

Hellou there ! har inte skrivit på ett ett par dagar :) hade grymt kul igår iaf! sminkade mig riktigt kul, och satte på mig högklackat. vi badade i edsviken, det var varmare i vattnet än i luften. En sune kom nercyklande för backen ;) åt riiktigt god middag och efterrätt och hann kika lite på fotbollsmatchen mot Grekland, så jäkla glad för Sverige och zlatan! värsta taggad för EM! sov inte så mycket inatt, i allafall inte jag x) imorse satt vi bänkade framför sommarlovsmorgon, haha. var kom sandra dahlberg, eller vad hon heter, ifrån?! det är ju pinsamt! Nick tillbaka tack! ska klaga. "Hej, vi är åtta 15-åringar som vill ha tillbaka Nick som programledare i HejHej sommar!" haha.
det visade sig att jag inte behövde komma klockan nio, fick komma runt 12 istället, så astrid och jag stack upp till skolan 40 minuter tidigare än alla andra, för att servera till niornas lunch. shiat vad det regna! efter att jag gått fem meter utomhus förvandlades mina skor till vattenpölar och fick gå runt med vantar på fötterna i skolan :/ i skolan städade vi bara, sen fick vi dra hem. hyrde Juno och Linas kvällsbok med A och gjorde toast till lunch. trävligt! nu är jag själv hemma, skönt måste jag säga. ska städa rummet och sen slöa framför Vänner, orkar inte annat :) imorrn är det ju SOMMARLOV och grillfest! :)

:)








Irriterad!

gud ja. på onsdag kommer alla få sovmorgon till 12.30. förutom jag och dom som inte var här på drogkvällen (jag begärde ledighet för att plugga under drogkvällen, men fick veta efter kvällen att den inte fått godkänt, så nu är jag tvungen att komma tidigare på morgonen) för vi behöver vara i skolan från 9.00!  okej, jag vet att sommarlovet är så nära, men ändå. imorrn kommer de bli ganska sent, om man säger så.^^ hehe, got som stuff going on! så det sista jag behöver är en sovmorgon på bara 50 min, när alla får 4h. men aja, läste en gång en intervju med Gry: någon frågade henne om hur hon höll humöret uppe hela tiden och hon svarade genom att inte haka upp sig på saker som irriterar.. så, det ska jag nu göra. skitsamma, det är bara en morgon. 

imorrn har vi friluftsdag, ska åka till Fjäderholmarna. ska bli kul, vi ska typ bada :)
ciao!

 

taggad

yes, min blogg funkar igen! hade så mycket att skriva igår kände jag, men så var den där flytten till plattform på gång :O men, helgen: fredags, nationaldagen, åkte jag och familjen ut till kusinernas landställe med segelbåten, myycket trevligt! och varmt :) vi seglade hem på söndagen, sen var det till att stressa in till stan och hitta avslutniingsklänning. hade bara två timmar på mig, så jag fick fortsätta idag med hanna. efter många timmars letande köpte jag, lite osäkert, någon dyr klänning från SOUK som ser lite.. bröllopsaktig ut. men fin är den! den är dock inte vit, som de flesta har så det känns ju bra.

annars då, det var skolans dag, vilket betyder inga lektioner! :D det var alltså en tävling om att samla ihop flest poäng. jag fick äran att hitta på en sommarhit med olivia, julia, amalia, elise och hanna :) hehe, tröga vi var ! satt i flera timmar och kom på nån slags ramsa. men det slutade bra, julia fick sjunga solo med vår text till patrik isaksson-melodi :) det lät väldigt bra, avgudar kvinnans röst! :)
ylva dansade i aulan, visste inte ens att min bästa kompis kunde dansa så bra. bra koll jag har. och lite annat kul som vinnarna fick visa upp. vår klass vann också tårttävlingen, maha x) den var vääldigt god :)

annars måste jag säga att jag är väldigt taggad inför fotbolls-EM!
(okej, nu funkar det inte att ladda upp bilder.. hatar det här systemet! skulle annars lägga upp en del fina bilder)

ciao so long!


summerdays are here

hello. varmt idag, mördade mig själv med att välja tights och långärmat.. idag var det chillii som vanligt! typ kollade på film och pjäser. efter skolan stack astrid och jag till mörby, skulle fira henne lite med att fika. mötte hanna som också följde med :) astrid sa till i kassan på cafét att hon fyllde år, så hon fick en gratis cola =P nu vet man vad man ska använda för knep, haha. näärå x) när jag kom hem ringde jag ellen, och vi cyklade iväg mot edsviken för att bada och schteeka i solen. fast vi hann aldrig bada, det som skulle bli första badet i edsviken i år, för ellen skulle hem och fira sin pappa :/

men nu är jag sen, ska upp till mörby c och klippa mig :( hatar det! dom kommer säkert klippa av en decimeter! hoppas det blir snyggt, vet inte ens hur jag vill ha det. ses!


image420
Grattis!! 


                                                                                                                                                                                 

en el colegio

sitter i el datasal med astrid och ellen. fast jag måste gå nu, har jour i matsalen´:/ hatar! missar matten iaf :)
aja, nu väntar väl hanna med disktrasorna, ses!

tre blondiner och en brunett

haha, idag gick jag och Y crazy på lekplaneten (leksaksaffär), kände mig som liten igen när jag gick där och valde ut nalle puh-tallrikar, ballonger och allt. och dyrt blev det! det vi firade var alltså astrid som fyller 15, byxmyndig, får köra moppe och straffmyndig imorrn! hon fick en väldigt fiin prinsesskrona också, maha! kommer nog sno den, tyckte den var så gullig! bakade pannkakstårta också som var väldigt god! :) 

 

sprayade ner håret ganska mycket också, ingen färg fanns det kvar i burken efter iaf.. haha, väldigt fint. ellen tänker seriöst låta det sitta kvar tills imorrn och ha det i skolan :S jag gick med på det också, men jag tror jag struntar i det, hehe.

image414 image415

förresten, hade engelskapjäsen idag, kan erkänna att vi var väldigt seriösa! haha, hade jättemycket rekvesita. var butler och hade kavaj, bricka, champagneglas och allt som hör till =P anette vill nu att vi spelar upp på skolavslutningen, och jag tror jag kommer vägra. kul att det gick bra och så, men nej, det mesta berodde ju på alla kläder vi hade, och jah tänker inte ha den varma kavajen igen, hehe.

men nu är ylva här, hon hade grymt tråkigt hemma så nu ska vi kolla på Grey's! sen måste jag fortsätta städa :/ måste vara det tråkigaste man kan göra förutom mattehistorian som vår lärare tvingar oss att kolla på.

Det här ska bli årets bild btw! tagen idag på astrid också, blivande 15-åring :D haha, så gullig med choklad på tänderna och på näsan .

image416

have a good night!

tisdag

Härlig dag, som vanligt numera ! :D badade i ösbysön idag igen, den här gången med nästan hela klassen. niorna hade vattenkrig på skolan, slutade med att jag blev helt sprutad i ansiktet haha. när jag kom hem ringde ellen mig, och det blev till att ligga och sola på gräsmattan och komma på vad vi ska köpa till astrid (och ellens pappa, hehe) som fyller år på torsda =P naajs och varmt! hade sedan ingen lust med träning, det är bara så ibland. men sen var det kul ändå, och skönt^^ hade lite humor där. haha, försöker bli av med min skrattreflex som ganska många påpekar, jag skrattar väldigt högt och kastar mitt huvud bakåt.. ingt som går att bli av med, sorry alla. :)

Gossip Girl idag fick mig att längta efter julafton där ett tag, men bara ett tag! älskar sommarn, om en vecka och två dar är det SOMMARLOV, innan det bara friluftsdagar, nationaldag, skolans dag och oseriösa grejer.

men nu måste jag öva till engelskapjäsen, another day people!
peace and love!
Hippie


3e juni's väder =)

haha, okej vet att det låter lite.. nördigt på ngt sätt , men varje kväll går jag in på SMHI och kollar vädret så jag vet vad jag vill ha på mig dagen efter. aja, man kunde inte kopiera från smhi, så jag kopierade från svt. ja, imorrn blir det shorts kan man ju säga, utan tights. älskar sommaren <3

image405



Hemma från Malta! Ösbysjön^^

Ja, hallå igen :) hemma från härliga Malta, helt underbart kan jag bara säga! varmt var det, men här var det ju tydligen rekordvärme, så på malta var det nog inte jättemycket varmare än här . men 28 grader var det en dag! solat mig brun iaf, på tre dagar. hah, brännan får väl stärkas på här i sweden =)
kom hem sent inatt, somna typ halv 4. så jag har baa sovit drygt tre timmar inatt, men det kändes verkligen inte i skolan. hade dåligast humor och skrattade åt allting.

hade mitt sista prov idag, herregud va skönt. FREEDOM! är allt jag har att säga :)
nu är det verkligen bara chill. dagen var chill också, på idrotten som var första lektionen joggade några av oss/åkte moppe ner till ösbysjön och badade. så skönt i vattnet! sen fick vi så bråttom tillbaka till svenskan att det blev till att sitta i blöt bikini och utsmetat smink och skriva provet, haha. efter skolan ville vissa av oss bada mer, emma köpte chokladbollar och vindruvor som vi åt vid bryggan, mycket populärt^^

men, bilderna från malta kommer senare, nu ska jag kolla på alla inspelade avsnitt av Gossip Girl och DHW som jag missat de senaste två veckorna för att jag haft så mycket att göra.
ciao!

RSS 2.0