piinsamt =)

ska till petruskyrkan om en kvart, julia och malan har dragit in mig in en pjäs som dom är tvungna att hålla på ungdomsmässan , haha. varför ställde jag upp? för att jag alltid måste vara med på pinsamma grejer , såklart ;) kommer ihåg när jag höll föredrag med amalia i sexan, men vi skrattade bara, och kunde verkligen inte sluta skratta, och en pjäs som vi höll i femman eller sexan, vi skulle sitta och fiska typ, men då börja vi skratta också =) ingen fattate ngt, så jag undrar hur dehär blir, ska spela gangster först som slår ner astrid, sen ska jag spela fjortis som hjälper henne.
hare bra, nu är de bråttom!


sämst på noveller

sitter i datasalen och har svenska just nu :/ jag kan verkligen inte skriva noveller, dom ska lämnas in imorgon men jag har precis börjat på en ny, för att min förra var så dålig..

hade !

onsdag & plugg

Här sitter man då och försöker plugga.. skippade konfan för att plugga till proven; engelskaprov imorrn och kemiprov på fredag. ska försöka höja mig i kemi.. hade G innan :) men nu såå!
och vecka 7 kommer jag vara helt död, då har vi tre prov! det är inte ens tillåtet, vi får bara ha högst två prov i veckan!
men de skiter lärarna i . och sen måste jag börja skriva på ett föredrag jag ska hålla på onsdag .
de är inget bra teve-program ikväll heller :S tråkig dag.
hare bra !

image239



enjoy !

Idag starta de, Gossip Girl! =)
har inte läst böckerna då, men hört av andra att dom är jättebra, och första avsnittet på teve var ju väldigt bra, de är ju samma skapare som till OC, Josh Schwartz, som gjort serien så jag enjoyar programmet helt enkelt ;) dagens ord: enjoy
annars har jag vart i skolan som vanligt, tjuvätit av daimglassen som låg i frysen, och ikväll var det träning. första träningen på 1,5 vecka eftersom jag gör illa mig hela tiden just nu.. ryggen, foten och tummen , hah, tummen räknas kanske inte.
just de jah, idag på lunchen hade vi diskussion om jag var blond eller cendré, själv tycker jag att jag är väldigt blond, men de fanns fler åsikter om det ;)
enjoy life!

min längtan ;D

image238

Längtar så sjukt mycket till Florida, ska åka dit på sportlovet. ska bli så häärligt ! =)

hemsk vecka.

Jag har så himla mkt att göra nu.. pluggar hela dan just nu, och får nog sitta uppe hur länge som helst.. :/
Sähär är det den här usla veckan;

Måndag (idag): Hemkunskap, läsa och svara på uppgifter
Tisdag: inget  [träning, GossipGirl]
Onsdag: Franska, spanskaläxa ? [konfamöte]
Torsdag: Engelska-prov på Unit 7,8, 9  [träning]
Fredag: Kemiprov , svenska inlämning: novell

Orkar intee ! Har suttit och pluggat kemi sen jag kom hem, sen blir det engelska också.
Ha det bra, men de har inte jag.. haha de rimma =)

hemma!

heej ! känner på mig att de här kommer bli ett långt inlägg..
alltså, kom hem idag från åree ! har haft så jäkla kul där, att jag kände mig så deprimerad över att åka hem ! haha, höjdpunkterna där med fanny, ellen och hanna var ju vårt sätt att åka lift på , haha. och fulla norrmän på bussen, golvmopp ffs! haha, nääe har haft så kul på länge ! och de var jättefint att åka skidor där, är inte van vid så stora backar =p utsikten var värsta fiin, har tagit en massa kort på de med mobilen, lägger kanske upp lite bilder senare. igår körde vi tecknet i stugan, även kallat kotten, jag och hanna förlorade och vi körde me straff, så vi fick sprnga barfota i snön, runt huset, haha. iskallt. och, hanna fyllde år däruppe igår, så vi fick en frusen marsipantårta av ledarna =p har ätit så sjukt mycket godis, passade på eftersom jag godidstrejkar, men jag fick äta den här helgen. men jag är förvånad över att jag inte spytt än :P de har snöat nästan hela tiden, så de var pudersnö i backarna, jättehärligt att åka i. de som var lite deprimerande var då att åka från den halvmeter höga snön, och komma hem till ett pissväder, dvs mulet och tråkigt. men nu är fanny, hanna och ellen kvar där iaf med 110 pers till från skolan, jag fick åka idag iställeyt för imorgon, för jag skulle hem till min morfars 75-årsdag.=) de enda bra med att jag åker en dag innan alla andra är att jag slipper städa stugan, och att jag slipper den dryga 10timmars-bussresan, som jag tkr är ganska mysig ändå. men jag missa kvällsåkningen .. skulle kvällsåkt igår, men de blåste för mycket, så dom stängde liftarna..
idag när jag skulle flyga hem från åre så krångla de jättemkt, när jag satt i flyget och den åkte jättesabbt på startbanan, och den precis skulle lyfta från banan så hörs det tre BANG, och då visar de sig att motorn hade gått sönder, och att dom var tvungna att laga planet och allt. så ´jag fick vänta i två timmar till och köpa helt nya flygbiljetter till ett annat plan... tänk om vi hade flugit upp i luften med den söndriga motorn :S... så det har varit en intense dag, gick upp halv 7 imorse och jag sov bara i fyra timmar inatt, så jag är skittrött. men jag tänkte bara meddela att jag absolut ska åka nästa år ! och, har köpt världens snyggaste åre-tröja ! hahaa !
nu ska jag se på fiilm! hare bra, för de har jag haft!
ÅRE 2008

Å r e

Åre 23/1 - 26/1

image237


ÅRE

ska till åre imorrn ffs! ska bli härligt, även den 8 timmar långa bussresan xD
Ska köpa minst ett kilo godis , trots att jag godisstrejkar. och hanna fyller år när vi är däruppe, så jag måste köpa present too. ska åka 14.00, ska gå i skolan tills dess. men jag och fanny ska försöka ta ledigt från engelska-lektionen =) men nu är nog alla så trötta om mitt tjat om åre, speciellt astrid som flyr så fort jag nämnder de :P
hare bäst, men jag ska ha de bättre !
ciao!


ajj

idag var de måndag igen. hade gympa första lektionen och vi körde fotboll =) de va askul, ända tills jag gjorde illa foten. njae, tårna vare mer. de låter jättemesigt att jag gjorde illa tårna, men de gör sjuukt ont!! :S har lärt mig att aldrig spela fotboll barfota igen, även om de är jätteskönt att springa barfota annars =) sparkade på den hårda bollen precis samtidigt som en annan gjorde de. blev ganska skraj dära, ska ju till åre på onsdag! 

hade hemkunskap sista timmen, och de var faktiskt kul :P vår vanliga, tråkiga Hkk -fröken var sjuk, så vi hade vikare. så vi hade ingen en timmas trist genomgång, utan vi lagade chili con carne . var i grupp med astrid, vi var värsta kockarna! hah, vi var klara typ 45 min tidigare än alla andra, så vi fick gå då . vi var fett seriösa.
hare goddish.

fiin låt.



sjukt fiin låt, lyssna på den ! :) den heter Boston.

paris hilton =)

image235
16 år                                                      26 år 

har tråkigt mitt i allt plugg, så här kommer en "före-efter" bild, ellr var man ska säga.
där ser man vilken skillnad de kan bli på 10 år =)

domingo

hellou, sitter vi mitt skrivbord och pluggar :/
var i kyrkan imorse med några kompisar, har bara tre gudstjänster kvar att gå nu.
hatar hemkunskap redan, har bara haft en lektion. fast imorgon ska vi iförsig få laga mat, och de är ganska kul =) men mitt självförtroende sjönk när jag fick veta att ingen hade lyckats få MVG i förra gruppen av hemkunskapslärarn vi har nu.
men idag ska jag bara ta det lugnt, har redan kollat i tidningen efter tv-program jag vill se ikväll;

MTV 16.30 - Top 6

5:an 18.30 - One Tree Hill

sköna lördag,

imorse sov jag till 10, och skippade träningen. hade ont i ryggen, har typ sträckt den ellr något, och kände mig för övrigt lite hängig... men sen gick jag ut med huden och piggnade på mig lite. började ta fram kläder till åre på onsdag, alltså jacka och täckbyxor o.s.v.. och blev ganska sur där, när mamma tvingade på mig tusentals av hennes gamla skidkläder bara för att mina hade växt ur mig .. heh. så jag var verkligen på dåligt humör då, och typ "hatar dom här täckbyxorna!" betedde mig mycket barnsligt, menmen =) jag var faktiskt trött och mådde inte jättebra.
men sen mot kvällen såg jag på fiilm, "the Sisterhood of the Traveling Pants", den var helt okej, men boken är mkt bättre! men den var liksom mysig, har alltid gillat Bridget mest i den. hon var liksom mest spännande. sen runt halv 10 gick jag till ylva, tog en portion glass och vi tittade på en film som gick på teven, typ en parodi på "Stoltethet och fördom", den var ganska kul =) sen såg vi lite på vänner, och sen var klockan halv 12 och vi var trötta, så jag gick hem.
 
gonatt!!

Gossip Girl

image234
29 jan börjar det =)

Myys!

Ikväll blir det myskväll med mamma, för syster är på åland på fotbollscup, pappa är på ngn middag, brorsan är med kompisar, så då ska kvällen tillbringas med mamma, <3
idag är de fredag, och på rasten idag var vår klass värsta protesterarna , dom hade sagt att vi skulle sluta 12.00 idag, men sen sa dom att vi slutade 12.50, så vi protestera, och de slutade med att vi fick gå 12.30 iaf :)
kemin idag var helt okeej, lektionen sluta med att vi tände på stubin och sprängde en ballong :P hah, filmade allt oxå, ska kanske lägga upp filmen på YouTube.  ska gå från att ha G i kemi, till MVG, ska bli värsta kemisten ;)

imorrn kanske jag skippar träningen för jag har jätteont i ryggen, från träningen igår :/ ska kanske åka och köpa skidhjälm, eller träna på min, emmas och ericas uppvärmning, ellr åka till täby och köpa ngt fint =)
hare bra!!

här kommer en härlig bild på min och ellen sko, hade lust att lägga upp den .

image232

torsdag och TAGGAD!

idag har de vart en helt okej dag, faktiskt =) efter skolan gick jag hem, va hemma i en halvtimma, och sen stack jag på träning, men jag gjorde ngt me ryggen på träningen så det gör jätteont =(
efter träningen var det bara att käka och duscha, sen skulle jag till gården på informationsmöte om Åre, och möta fanny, ellen, erica och hanna där. och efter att mamma vart där och pratat med typ alla föräldrar, tykcte hon mkt bättre om att jag skulle åka, innan var hon liksom "du får inte dricka! och du vet att det här är väldigt dyrt va?" men sen när hon fick prata me nästan alla föräldrar som fanns, och hörde att dom som drack sprit blev hemskickade med tåg nästa dag, blev hon glad . haha. och har jag sagt att jag tycker den här resan ska bli så sjukt kul ?! de ska finnas bastu och teve i stugan, och guu va kul dehär ska bli, är så sjukt taggad! ska köpa skidhjälm i helgen, mitt huvud är ju värsta stort :S

nu ska jag duscha iaf, gonatt alla årebarn!
pusss !

4 år =)

image231

idaag fyller han 4 år ! :) köpte ett hundben till honom på rasten.
men nu måste jag läsa om franska revulotionen... :/ har en massa läxor tills imorrn, så BYE!


måndag,

så vare måndag, inte så kul. hatar att gå upp på morgonen, runt sju, och dom dagar jag ska gå ut med hunden (onsdagar, fredagar) måste jag gå upp halv sju. och jag har seriösa problem med att gå och lägga mig tidigt, jag bestämmer mig alltid för att gå och lägga mig kanske senast halv 11, men så sitter jag ändå upp till 11, halv 12. så de´t är inte så konstigt att jag är sjukt trött i skolan jämt. fast de är ju alla.
idag var det iaf en helt vanlig måndag, ingt kul hände, har börjat med hemkunskap den här terminen :/ HATAR hemkunskap, de är bara kul när man får baka! dessutom är det typ väldigt svårt att få bra betyg i ämnet.
nu har pappa beställt flygbiljetterna från Åre iaf, de kostade väldigt lite :S att åka tåg kostade typ 600 kr, men att flyga hem kostade bara 335kr .. så de blev flyget =) mkt skönare dessutom!

eftersom jag gjorde nästan alla läxor igår, är jag ganska rastlös nu. ska nog ringa astrid och fråga om hon vill följa med ut på en promenixx.. ciao bella!
                                            
image229

här är min outfit för dagen, ja =) ville bara visa min fiina skogsmulletröja, haha.
från Gina Tricot.


att duscha

är så himla sköönt att duscha =) blir hypnotiserad av de, tills mamma ropar "är du inte klar snart, du har ju duschat en halvtimma!". jahapp, så gick de me míljön dessutom.
idag har jag iaf pluggat (se förra inlägget), men jag hann faktiskt me en massa annat :) min barnflicka som jag hade för många år sen kom förbi med sin pojkvän, kulkul, pratade lite och dom sa att dom vart i åree och jag ska ju upp dit nästa vecka för första gången så jag frågah lite om hur det var där, och dom sa att de var jättefint och allt de där, fina långa backar, men nu när de är så varma vintrar blir de ju så isigt i backarna och jag hatar ju isiga backar, de ska vah pudersnö, så himla härligt..  har fortfarande ett "minne" från en gång i Idre för några år sen när de var så isigt att jag var rädd att trilla och bryta benet ellr nåt sånt, och jag stanna mitt i backen och våga inte åka ner, men sen blevre störtlopp ner, haha :P fast jag var ju mindre då, så jag är ju lite duktigare nu xD
och syster och jag såg "I know who killed me", den var konstig, tyckte inte den var så bra. kul vare ju att lindsay lohan var me .

aja, nu ska mitt hår torka, sen ska jag sova ! =)
hare!

Plugga..

Jahaa, idag måste jag plugga nästran hela dagen :( har en massa läxor den här veckan, och jag hinner  inte göra alla i veckan, så jag måste börja nu.. var nyss ute med hunden så jag inte får syrebrist i alla fall =) De här är allt jag ska göra..

* Svenskläxa
* Idrottsläxa: göra styrketräningsövningar
* Historia-läxa
* Spanskaa
* Läsa engelsk bok
* Beställa flygbiljetter från Åre
* Fixa prao

hare bra!

hah, när blev jag modell ?

image226


film,

hejsan hoppsan,
sov länge idag, tills mamma tjatade på mig att gå upp. satte mig framför MTV och såg top20. hade mkt ont i huvudet, haft det då och då i två dar. förresten, jag ska kanske söka prao på MTV, fast jag tror de sänds i london, så jag kanske ska praoa på The Voice ellr NRJ. Ska iaf försöka, för amalia och jag fick ju inte praoa på bolibompa :/ bakade en kladdkaka oxå, fast den blev inte kladdig, bara god. =)
var nyss och hyrde film, som jag, ylva och astrid ska kolla på sen hoss ylva. ska bli kul, hyrde I know who killed me med lindsay lohan och Ett öga Rött. Skulle först hyra Ciao Bella men den var slut, ellr ja, de fanns ett exemplar kvar i butiken som dom inte visste var den låg. så de blev dom hära.
hare gott, ska äta midda nu .

image224  image225

fredag ,

Skönt med helg igen. orkar inte med skolan. jo, men jag är bara väldigt skoltrött och väldigt lat:P
de har vart mkt tänka över, om jag skulle åka till åre ellr inte, för min morfar fyller 75 år samtidigt, och sen i tisdags har jag typ ändrat mig hela tiden. vill ju göra både och, så jag har kommit på en mkt bra lösning. åre-resan är då allså med skolan. jag åker upp dit samtidigt som alla andra, men jag åker hem en dag innan dom, morgonen samma dag som morfar fyller 75, så att jag krm hem till hans födelsedagsfirande. åker hem med antingen tåg eller flyg. skulle vilja flyga hem, de skulle vara mkt skönare, men jag vet inte hur dte blir. de blir iaf två mkt sköna skiddagar i Åre =) har aldrig vart där :O tkr att man borde varit de, när man bor i sverige^^ ska åka åtta timmars buss dit, med fanny ellen, hanna och resten av alla på högstadiet som ska följa med. nästa år har vi bestämt att amalia, jag, ellen, ylva, julia, fanny och astrid(?) ska anmäla oss första dan så vi alla kmr med, anmälde oss lite sent iår .

har städat hela huset idag, för att smöra extra mkt för mamma och pappa så de var säkert att jag skulle få åka =) dom som har ansvaret för den här lilla roliga trippen vägrade ge mig lägre pris på resan, även om jag ska åka mkt tidigare än alla andra, dom bah "då kan vi ju lika gärna ge platsen till någon annan som betalar FULLT pris". skit. så nu hjälper jag till extra mkt hemma för de.

nej, nu är jag skittrött, hare bra.

                    image223

har tråkigt^^

Ta närmaste bok, slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"slangbella. Pappor fick teckningar av sina döttrar som egentligen"

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
inget

Vad var det senaste du såg på TV?

Let's Dance

Utan att se efter, gissa vad klockan är?
23:00

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
klocka som tickar

När var du senast utomhus och vad gjorde du?
var ute med hunden för ca en timma sen

Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
min kompis storasyrras blogg

Vad har du på dig?
Svmörka jeans, fleecetröja.

Drömde du någonting inatt? I så fall - vad?
hade sömnproblem, så jag krm inte ihåg.

När skrattade du senast?
framför teven

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
ingt typ. jo, två affischer.

Har du sett något konstigt på sistone?
näe

Vad tycker du om den här utmaningen?
???

Vilken var den senaste film du såg?
öh, krm inte ihåg. typ High School Musical:P

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
allt.

Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
nääe:P

Tycker du om att dansa?
på fest, ja. =) alla som inte dansar är våldtäktsmän

George Bush?
= president

Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja! vill flytta till USA.

Har du pojkvän/flickvän?
nope.

Är du kär?
njae, inte kär..

Hur tidigt stiger du upp?
imorse: halv 7, men imorrn blir det nog 10

Vem/vilka vet mest om dig?

min syster

Gillar du att slåss eller?
absolut, när jag är arg^^

Vad ska du göra ikväll?
sova

När var du senast riktigt full?
hah

Är du seriös?
ibland

Hur många syskon har du?
2

Isåfall, vad heter de?
b och k

Vilken färg har du på håret?
Blont

Och frisyren, hur ser den ut?
halvlångt m lugg

Vad har du för färg på ögonen?
blå/gröna

Vad vill du ha för färg på ögonen?
Bruna!

Vem är snyggast i världen?
haha, har nog inte träffat den personen än

Vem är b
äst just nu?
ellen :D

Använder du hårspray?
näe,passar inte i mitt hår.

Favoritserie?
OC, Gossip Girl

Sommar eller vinter?
summer

Vad längtar du till?
florida på sportlovet

Vad tycker du om ditt utseende?
mkt tankar om de..

Varför fyller du i detta?
har tråkigt

Vad heter dina husdjur?
Bosson^^

Humör just nu?
Trött, ont i huvudet

Favoritgodis?
choklad

Sommarplaner?
allsång ´! hah, näe men jag vetinte.

Sparare eller slösare?
sparar så jag kan slösa.

Bästa film?
Hitch. typ.

Rädd för insekter?
halvt ,

Vad gör du om du får hicka?
hickar?

mittiveckan

hej, idag var de en helt vanlig dag i skolan, den var faktiskt ganska jobbig för den var lång och vi fick reda på alla prov, föredrag och inlämningar i engelska, och de var inte liite.. :S efter skolan gick jag astrid och ylva med flera från konfagruppen till kyrkan för konfaläsning.. den slutade för en timma sen, så nu måste jag börja plugga.. just d jah, har tre läxor tills imorrn, och en till fredag. direkt börjar dom. :/

ska nog kika lite på Victoira's Secret Fashion Show samtidigt som jag äter sen, men nu ska jag väl fortsätta me plugget, inte så kul inlägg nurå..

hare bra!!
victoria secret fashion show


image221 image222


Åre =)

jaha, så var de skola igen :/ fick värsta sömnchocken imorse när alarmklockan ringde vid sju, tänkte "varför har jag ställt klockan så tidigt?". det var en helt vanlig skoldag, och helt vanliga lektioner. meen det hände en mkt rolig grej, arne kom till våra skåp och sa "kan du komma hit" och jag trodde jag hade gjort ngt dåligt typ, men jag fick veta att jag och fanny kommit med till ÅRE! den 23 januari =) vi stod på reservlistan innan, och jag trodde aldrig jag skulle komma med, för de stod typ ganska många innan mig på listan, men de här blir ju skitkul! ellen kanske också kommer med, hon står nu först på reservlistan.. så, så fort nån hoppar av eller blir sjuk får hon också komma med . de ska bli skiitkul! trodde de var i frebruari, men de e ju bara om ca 2 veckor ! 
btw, ellen var här nyss och lyckades stänga av strömmen i hela huset när hon stoppade ner en kniv i brödrostenxD livsfarligt jö! det var skitmörkt .
image220

neej, nu ska jag byta om för första träningen på drygt två veckor, ska springa utomhus i regn :/ men det är skönt att träningarna kommit igång igen iaf =) skönt att röra på sig ,

hare grejt  

roligaste kvällen <3

Jaa , det började igårkväll när jag försökte övertala mamma om att få sova över hos a-k, men de fick jag inte för jag skulle gå och lägga mig tidigt av ngn anledning, jo, för att de är skola imorgon, och hon tyckte jag skulle vänja mig med tiderna på morgnarna, och att jag inte skulle lägga mig så sent.. men sen så sa jag att vi skulle bli väckta typ halv 8 av a-k´s föräldrar (which was a lie) och då fick jag , men vi gick iaf upp 9.00. så jag fick skjuts dit på kvällen. Från början var de bara en filmkväll, men så skulle alla sova öveer . vi såg på High School Musical, den är så sööt ! älskar den filmen :) astrid bestämde sig för att sova över hon också, så vi gick på en liten kvällspromenix hem till henne och hämtade grejerna som behövdes. pratade om gamla minnen :P somnade ca halv 3 efter att vi lugnat ner oss , och gick upp 9, vilket jag tycker va mkt duktigt av oss .
sen gick jag hem och dumpade mina grejer, och gick till mörby c och tog bussen till erica, för jag, erica och emma skulle träna på vår uppvärming vi ska hålla på gympan. skulle ringa när jag kommit av bussen, så dom kunde hämta mig, men av ngn anledning går det inte att ringa ellr messa från min mobil, andra personer kan bara ringa och messa mig. så jag fick gå runt och leta efter ericas hus tills hon ringde mig.
efter att vi tränat på uppvärmningen åkte jag till täby c för att träffa hanna där. haha, när vi kom på bussen stod det ngn tant i mittgången och skrek typ "..dom borde hängas!!" med en jättepipig röst :S sen när emma och erica gått av bussen och jag satt kvar ställde hon sig upp igen precis framför mig och skrek "och förresten, vem bryr sig om vad drottning silvia har för nagellack?!". de satt personer och filmade allt, så crazy var det. 
i täby köpte jag ett par gråa tights och en macka. och imorrn börjar skolan :/ orkar verkligen inte, men tur äre att jag åker till florida om mindre än 2 månader! =) men imorrn måste jag gå upp 7 , för skolan. men jag har iaf haft ett jättekul lov . och har sovit jättemkt, har vart skönt.
hare braa !!!


söndag .

tjeena =)imorse när jag vaknade snöade det ! jättemysigt jö! jag väcktes tidigt av mamma och pappa, halv 10, för dom tkr jag ska komma in i "rytmen" för skolan. hämtades halv 11 av A-K och astrid, för vi skulle på ngn gudsttjänst i Djursholm.. de var inte så kul, höll på att somna.. funderar nästan på att hoppa av hela den här konfagrejen, har inte riktigt tid  med konfaläsning 2,5h varje onsdag efter skolan + att de är ganska tråkigt ibland. men man får konfapresenter :). dessutom tror jag inte på allt dehär med gud.

har precis ätit taco-lunch och ska typ ringa astrid snart för att åka pulka , haha. tkr de e jättekul :P men just nu är de bara en massa småbarn där, som springer ivägen, så vi ska vänta lite först, tills dom åkt klart. sen blire tåg ! :)

hare braa !


shoppa=)

heej, har storshoppat idaag =) ellr, för mig äre det iaf! åkte in till stan kanske halv ett , med hanna. har köpt;
- en svart halsduk ; Gina Tricot
- en grön sjal; Gina Tricot
- en t-shirt med tryck ; Gina Tricot
- jeans ; Gina Tricot
- svart tunika; Manhattan

Va mkt de var från Gina Tricot , haha. nejmen jag hitta så mkt fiint där, är jättenöjd  :D har letat länge efter jeans, är ganska kräsen me dom, iaf på mig, hahaa. hittade allså dom på GT.
fast annars är jag ganska försiktig med att shoppa på GT, för typ alla köper kläder därifrån, och jag gillar inte att köpa likadana kläder som andra , men de går ju typ inte xD
åt på McDonalds för där ere ju ganska billigt , vi fick vänta skitlänge för att få sittplats. , men jag blev illamående när jag åt, när jag tänkte på att de var tredje gången jag åt där den här veckan :S äter liksom nästan aldrig där annars, och nu tre gånger på en vecka ! nääe, kändes inte rätt . skönt när träningarma kommer igång igen.
åkte hem runt 6, skulle egentligen vart hemma tidigare för att jag skulle göra middag idag, men jag hann inte , så jag fick sköta disken istället . haha, nu skrek pappa till , för nån gjorde mål på hockeyn. aja, vi åt tacos till midda iaf, intressesmurfarna hoppar men de va gött! tyvärr förstörde jag de med att ha ätit glass innan, så jag var inte alls hungrig. men, ska typ ut med hunden nu på promenix, imorrn blire kanske filmkväll. :)
hare bra!!


Dagens..

Dagens humör: fundersam
Dagens mående: bra
Dagens borde: gå ut med hunden, gå och lägga mig innan 02.00
Dagens frisyr: slarvigt uppsatt i tofs
Dagens klädsel: mörka jeans, svart tunika
Dagens planer: snarare kvällens planer ; se på fiilm
Dagens materiella vill ha: dunjacka =)
Dagens längtan:
 Florida på sportlovet
Dagens fundering: om jag måste gå ut med hunden
Dagens beroende: ngt varmt, typ filtar ;)
Dagens tråkigaste: Att det är iskall ute? och att mina pengar tar slut :/
Dagens tidning: Frida
Dagens låt: If I don't look back - Robyn

Trevlig dag :)

Idag har jag haft en treevlig dag =9.
Gick upp runt 12, titta på teve till typ halv 2, sen gjorde jag mig iordning för bion . Det är nämligen så att jag köpte ett presentkort på SF till syster i julklapp, att jag skulle bjuda henne på bio nån dag och att hon fick välja film, så vi åkte till täby så vi var där halv 4.. sen åt vi sen lunch på McDonalds, trots att jag inte var hungrig, och hämtade ut biobiljetterna.. vi gick runt lite i täby , och när vi var inne på Indiska så såg jag att vi var sena :S så vi sprang till bion , och stod i jättelång kö för att köpa popcorn och cola , och precis när vi kom in började filmen.! tur att de är så mkt reklam i början =) vi såg "Enchanted" (förtrollad), och den var värsta gullig =) Allså, rolig också. verkligen sevärd ,
när vi kom hem ringde jag nåra och sa att vi skulle åka pulka. för de e ju snöö för första gången typ. Fast de va ganska lite snö i backen, så de gick inte så snabbt.. sen blev jag värsta rädd, för de stod att mitt sim-kort hade åkt ur mobilen, så den gick typ inte att använda, så jag gick hem för att kolla på det, men simkortet låg bara lite snett , så det var inget problem dära :)
Just d jah, pratade med astriid som precis kom hem från Östersund =p har ju inte träffat henne på hela lovet, så de blir kul imorrn . ska kolla på nåra OC-avsnitt nu.
hare bra!

image219

onsdag´

vaknade runt halv 11 idag , och kände att jag ville till täby.. så jag gick ut med hunden, och sen åkte jag dit me emma och hanna. köpte bara en grej, nån tröja me knappar ellr nåt. och saffranglass =)  så jag har vart hemma sen en halvtimma . så har hela dagen gått, igen! vill inte börja skolan.. imorrn kommer astrid hem, och då ! =p
imorrn kväll blir de bio iaf , de blir kul. och kanske mcdonalds efter ellr före. ska väl kolla på lite mer OC snart dåra. 
men nu är de mat, åt ingen lunch idag så jag är riktgt hungrig :)
hade bra !

Bilder 2007

                    
Fjällen, konfalägret, servera på pappas fest, kanarieöarna, skansen, sandhamn, skärgården, allsång, grönan.
Haft ett wonderful år !

vet att man ser hemsk ut på vissa bilder, menmen =P


1 januari

Jahaoo, gick upp 12 idag. De va skönt =) Segade ordentligt, åt frukost framför Brothers and Sisters , riktigt mysigt.. runt tre var familjen på bio, Arn tempelriddaren såg vi, den var ganska bra.. den va lång så när den var klar beställde vi pizza som vi åt, och så hade hela dagen gått :p jag och mamma gick ut på en liten promenix. jaa idag hade jag familjedag.. tog de lugnt helt enkelt.
Har sån huvudvärk nu, får inte bli sjuk nu på lovet! :S
ska kolla nåra avsnitt av OC.
Ses!

image198

2oo8 !

Okej, nyårsafton firades nu med familjen, men ylviis kom efter middan, plattade håret, och de blev riktigt snyggt faktiskt! Mkt snyggare än i vanliga fall :P Sen platta vi håret på ylva oxå, men de försvann ju såfort vi gick utomhus ..
Tittade på Vänner , och åt godiis. Gick ut typ 23.50 och förberedde raketer o.s.v,  guu va de smällde, tyckte de va lite mer förra året, men de va mkt =)

Nu får jag inte äta godis längre :S Godisstrejkar, bestämde de själv , men jag får betalt för de.. men ändå, känns så tragiskt.. så, miitt nyårslöfte är väl då att godisstrejka till nästa nyår.

Nu är de ju 2008, känns inte som de! De blev ju de för 2h sen iförsig. Var nyss ute med hunden, och nu ska jag kolla på OC, har sega koversationer på msn..
GOTT NYTT ÅR ;)

image196 image197
Före                                                                                 Efter

RSS 2.0